açmıyor kanka, jizz süperdi ya
Printable View
jizzin hakkını vermek lazım...öksüz kaldık desem yeridir:hehe:
Elimde her hatunun blog siteleri var... Hemi de dns mns'siz :D
Duyurulur..
BLUEND yazılan her ilacı bi araştırıcam nette vs. sorucam bide tohtur tanıdıklara ama senin söylediklerini bi de utkunun söylediğini en başına aldım zaten listenin.. seninkinin doldur boşalt avantajı da varmış :D
onur köpek herkese havlıyo kalabalık yerlere pek gidemiyorum abi. sitenin içinde de gez gez çiçek kokla böcek kokla ağaca işe nereye kadar sıkılıyorum :)
jizz yüzünden mi acaba yaw, onu mu dert ettim kenidme :)
Herkeste jizz fanıymış :D
uykusuzlukmuş maşallah hepiniz fosur fosru uyuyosunuz :D
uyku yok yav :)
bkz. şekil A
uyku böyle tutmuyor :hehe:
saat 2den beri uyumaya çalışıyorum :D
bilgisayarı açmadım dediğiniz gibi :) 24 saatin üstüne 5 saat uyudum :)
Bilgisayar açma, kendine bir kız arkadaş bul, onun dertleri - kıskançlıkları ile ilgilen, kendinden uyuyasın geliyor zaten.
eğer vücudu yorarsan ve akşam 12 den önce yataga girip cok loş bir ışıkta kitap okumaya calışırsan 1 saatten fazla dayanamazsın muhtemelen. ilaç bir noktaya kadar cözüyor, daha sonra vücuda yük olarak kalıyo ve istekle uyumadıgın için herseferinde uykusuz geçen süre dahada uzuyor. tavsiyemi dinle, akşam üstü erken saatte yemek ye yemekten 1kaç saat sonra koş yada sevdigin bir spor mesela yüzme falan daha sonra eve gel rahatlamak için ayran iç yada yoğurt ye, daha sonra hergün yaptıgın o bilgisayar başında geçen zamanı yada filim izledigin zamanı kısalt uykun olmasa dahi, ve yataga girdikten sonra loş ışıkta kitap oku. cidi bir tavsiyedir ben 1 ayda düzene girdim acayip te kitap okuma alışkanlığı edindim:D:D:D
Arkadaşlar bu JİZZ' midir nedir, o siteye vtunnel' den girebilirsiniz. Yazılanlardan sonra denedim, kesin çözüm, bilginize....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
fiuuuu fiuuuu çal baba çal rinaaa rinaa uykusuzluk işte...