hacı mustu size uyar böle vurdumu jöle gibi gider gelir :D:D:D
Printable View
Öncelikle geçmiş olsum.Muhtemelen altta yatan bir durum dolayısıyla, ruhun serzenişinin yankıları gibi geldi zira , buraya kadar taşınması alalade bir sorun gibi durmuyor.Belkide yaşamınızın geniş perspektifte ele alınıp,değer yargılarınızın,doğrularınızın,yanlışlarınızın varoluş amacının neresinde olduğunuz konusunda sonuca ulaştırıcı, gerçekçi tetkike ihtiyacı vardır..(Her insan gibi).Verilecek tavsiyeler genel,geçer olacaktır ve sizin sorununuzun çözümüne katkısı olup olmayacağı bilinememekle birlikte, zamanınızı ve gücünüzü boş yere sarfetmeye de neden olabilir.
İşinin ehli bir psikoloğa danışıp,eğer gerekli görülürse bir psikiyatrist öncülüğünde ilaç tedavisi ile terapiyi paralel yürütmektir.Ezbere ilaç kullanımı,terapi olmadan ilaç kullanımı, bu gibi durumlarda faydadan ziyade durumu daha da zorlaştırması olası.Alkol ise kesinlikle kullanılmamalı.
su yazıdan çıkardığım biraz zayıfsın irade konusunda, duygusal anlamda güçsüzsün, bikaç yorumuna istinaden eskiden kendini güzel buluyodun şimdi güzel bulmuyorum gibisinden olmuş.
psikiyatriye giteyip ilaca devam etmen bana göre cok yanlış.
ilac hiç bi zaman sonuç vermedi benim anneme kilo aldırıp halsiz düşürmekten başka misal olarak.
ayrıca mevsim geçiş dönemlerinde sıkıntısı bulunan kişilerde bunalma,asabiyet,tahammülsüzlük olması normal.
hayatı akışına bırakmıyorsun bence, bırakamamanın nedenide su yazıdan cıkardığım özgüven kaybın olmuş, anlaşılmadığını düşünüyor ve yalnızlığını vurguluyosun..
senin yerinde olsam önce sıkıntılarımın nedenlerini bulurdum, bulduğumda neden bana bu sıkıntı veriyor diye düşünürdüm ve çözümüne bakardım.
en azından suanki durumundan iyi olucağını sanıyorum dostum.
benim görüşüm dışardan gelen sosyal mesajları bir kenara bırakın kulak arkası yapın çünkü bu işler sosyal mesajlarla olmuyo ben çok denedim zamanında.ne hissettiğinizi az çok anlıyabiliyorum.umarım doktorunuz doğru tedavi amaçlı hapı bulur.çünkü ben 5 6 sene doğru hapı bulana kadar baya hap içtim.
Dostum bende temmuzdan beri yaşıyordum bu sıkıntıyı askerlik,evlilik koşuşturması fln derken baya sıktım kendimi saç döktüm,uykusuz kaldım (4 gün hiç uyuyamadım sonra bayıldım :D ) ist.gata da tedavisini gördüm bi işe yaramadı,askerlik bitti kendi kendime düzeldim...aslında herşey kendinde bitiyor...
seviye çok yükselmiş :) ayran hiç sevmiyorum koray ya 2 tane çok fazla benm için :)
ben her yerde her saatte uyuyabilen bi insanım mesela ama sabahlara kadar oturuyorum.
bazen de özellikle sınav dönemleri sinir stres üstüste binince yatıyorsun gece 2 saat yatakta dön dur bişey yok, kalkıp yine sabahlıyorsun.
bence sebebi sinir-stres durumları tamamen alper abi, birşekilde kafanı boşaltmaya çalış, gün içinde yor kendini.
tabi bir de bu ara mevsim değişiklikleri var, geceler kısalıyor sabah 5 te hava aydınlanmaya başlıyo karanlıkken uykuya dalmaya çalış uykun olmasa bile yat yatağına çok kısık bi seste radyo aç o ara dalarsın muhtemelen zaten :)
geçmiş olsun ..
fazla kaçırmamak kaydı ile akşamları bi duble atıp rahatça uyunabilri ama o duble iki dubleye iki duble yarıma yarım tama çıkarsa işte o zaman daha büyük sıkıntı
Abi ne iş yaptığını bilmiyorum aradaki sayfaları okumadım ama doğa sporları yapabilirsin. kışın snowboard, yazın kiteboard gibi. akşam 8-9 gibi sızacağını garanti edebilirim. :)
iki saatir içim içimi yiyor uykuluk yemeye gidiyorsunuz diye ulen dedim girim okuyayım nereye gidiyolar bende gidim :) yanlış okumuşum siz yardırın devam :)