User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
90 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Atatürk Hava Limanındaki Tezgaha Dikkat

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1sene oldu geçen yaz kuzenim gelmişti NL'den tam bana doğru gelirken bir eleman bavuluna yapıştı bzmkinin döndüm bırak lan o bavulu diye bağırdım 3-4 saniye bakıştık sonra bıraktı kaçtı bizimki heycanlandı bavulu çalıyorlar sanmış meğer

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun bora abı mike tyson gibi fızıgın var bırde box a ılgı duyunca rıng kacınılmaz olmus
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı facia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar çok cip kelimesi geçmişki ana konudan uzaklaştım okurken....

Geçmiş olsun...
    +1

keskın sırke kup zarar falan fılan...sınırlere hakım olmak lazım...

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet cipim var diye hava atıyorum...Bilen bilmeyen duysun.

Arabam var diyince bu sefer de ne çok arabam var diyorsun mu olacaktı? Bilmeyen de 120 bin euroluk X6 ya biniyorum hava atıyorum sanacak. Bende JJ5 de var. 10 liralık. Ben ona da cip diyorum. Ne diyeydim? Orda satırlar dolusu yazı yazmışım siz cipe neden takıldınız anlamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun dilekleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Az önce karakoldaydım. Eleman da ordaydı. Ağzı yüzü bandaj içinde. Akrabaları filan da gelmiş sözüm ona beni linç edeceklermişş. Neyse öpüştük barıştık ben özür diledim bir şekilde adamla anlaştık. Mahkemeye gitmiyor olay. Konu kapandı.

Bavulu alan diğer iki lavuğun akıbeti ne olacak bilmiyorum. Yakında yüzleştireceklermiş bakalım...

m.şener
    Misafir
    Çok Çıok Geçmiş Olsun Böyle Çakallar Çok Piyasada..gerçekten çok dıkkat etmek gerekıyo.azminizden ötürüde tebrik ederim

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence doğru olanı yapmışsınız bende olsam aynısını yapardım insanlar tepkisiz kaldıkça böyle çakallar daha cüretli oluyor maalesef

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi geçmiş olsun. Senin adına böyle bir olay geçirdiğin için üzüldüm.

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bora en güzelini yapmışsın, ben de pazartesi sabahı londradan dönüşte buna benzer bir şey yaşadım benim vurduğum adamın kaşı açıldı ama böyle karakolluk falan olmadık. Sanırım biraz daha çalışmak lazım çene kırabilmek için burda senin mesajı görünce çok şaşırdım demek ki genel bir şeymiş ben de bana denk geldi sanıyordum

bu tip durumlarda hep söylüyorum böyle insanlara gerekli tepkileri vermediğimiz için her seferinde olayı bir adım ileri götürüyorlar, zaman zaman insanlar kendi polisliklerini yapmalı, yoksa yarın bir gün olay kendi başınıza geldiğinde ee nerde bu polis neden kimse bana yardım etmiyor diye ağlamak kaçınızlmaz olur.

eline sağlık Bora, keşke herkes senin gibi olsa da böyle köpekler karımıza kızımıza malımıza mülkümüze göz dikmeden önce 2 defa düşünseler

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dün akşam hanım yurt dışından geldi. Havaalanına onu almaya gittim. Havaalanının dışında kenara park edip bekledim. Bilerek arabayı otoparka koymadım. Dedim sen dışarı çıkınca beni ara ben gelip seni alırım. Hanım aradı almaya gittim ama havaalanının önü tam bir curcuna. Kim kime dumduma bir ortam. Tam bir kaos. Millet ellerinde bavullarla havalanından çıkıyor, etrafta resmi taksiciler korsan taksiciler yankesiciler üç kağıtçılar ne ararsan var. Hepsinin derdi belli. Uzun yoldan gelmiş yorgun bitkin keklikleri yani yolcuları nasıl avlarım...

Hanım da bavulları taşıyan şu 1 TL atıp da alabildiğiniz çekmeli arabalardan almış üstüne bavulları koymuş beni bekliyor. Tabi beklerken bana sonra anlattığına göre tacizin bini bi para kodumun yavşakları... Neyse, cipi çektim sağa gittim hanımın yanına tam çekmeli arabayı bagajın oraya getirdim ki lavuğun biri geldi bavulun birini kaptı gidiyo. Lan dur şiştt hop demem kalmadı baktım başka bi lavuk diğer bavulu aldı o da gidiyo. Çekmeli arabayı bırakıp peşinden koştum ilk lavuğu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi yardım ediyorum. Bizim elimiz kolumuz yok mu birader filan. Neyse ben cinnettine bağlamadan çağır öbür lavuğu da yoksa keserim ikinizi de diyince öbürü de geldi abi ne kızıyosun filan. Lan s..rim abinizi de bilmemnenizi de bunlara orda biraz terso yapınca lavuklar hiç tartışmaya bile girmeden uzadılar. Sanırım polislerin dikkatini çekmek istemediler.

Bavulları aldım ellerinden koydum bagaja lan bir baktım bizim çekmeli araba gidiyor Yani toplasan 10 saniye anca bırakmışımdır çekmeli arabayı kenarda. Kenarda dediğim de cipin yanında duruyor.

Normalde ne dersiniz? Lan zaten 1 TL var içinde gitsin onunla mı uğraşacam dersiniz. Yok arkadaş cinlerim tepeme çıktı 1 lira 1 liradır. Koştum bu sefer de o lavuu durdurdum dedim sen ne yapıyosun? Abi biz toplayıcıyız ortada başı boş duran arabaları topluyoruz. Cinlerim tepeme çıktı bağırdım çağırdım lavuğa. Toplasan 10 saniye bırakmışımdır aleti herif topluyoruz ayağına yolunu buluyor Artık dayanamadım herifin gırtlağına yapışınca ortalık birbirine karıştı. Bunun iş arkadaşları geldi ama artık çok geçti. Herife ağız burun sert girdim. Zaten 30 saniye sonra her yer sivil polis. Ben tabi cinnetine bağlamışım. Neyse karakola gittik ifade verdik lavuğun çenesi krılmış davacı oldu. Benim de kulak hala ağrıyor arkadan biri yumruk attı ama göremedim. Görseydim onun da gazını alacaktım.

Dicem şu ki, bu İstanbulun boku çıkmış. Nerde çokluk orada bokluk diye boşuna dememiş Atalarımız. Havaalanına gittiğinizde sağınızı solunuzu ve de özellikle eşlerinizi ve kıymetli eşyalarınızı iyi kollayın. Tezgaha gelmeyin.

1 Lira da olsa paranızı kaptırmayın bu lavuklara

en güzelini yapmışsın abi
    geçmiş olsun ayrıca da
    olay 1 tl değil burda
    isterse 50 kuruş olsun veya 10 kuruş olsun

seni ne fakir eder, ne de zengin, amaaaaaaaaaaaaaaa insandan birşeyler kopartılmaya çalışılması, hırsız düşünce tarzı adama koyan.

en doğrusunu yapmışsın

bravo valla
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bora en güzelini yapmışsın, ben de pazartesi sabahı londradan dönüşte buna benzer bir şey yaşadım benim vurduğum adamın kaşı açıldı ama böyle karakolluk falan olmadık. Sanırım biraz daha çalışmak lazım çene kırabilmek için burda senin mesajı görünce çok şaşırdım demek ki genel bir şeymiş ben de bana denk geldi sanıyordum

bu tip durumlarda hep söylüyorum böyle insanlara gerekli tepkileri vermediğimiz için her seferinde olayı bir adım ileri götürüyorlar, zaman zaman insanlar kendi polisliklerini yapmalı, yoksa yarın bir gün olay kendi başınıza geldiğinde ee nerde bu polis neden kimse bana yardım etmiyor diye ağlamak kaçınızlmaz olur.

eline sağlık Bora, keşke herkes senin gibi olsa da böyle köpekler karımıza kızımıza malımıza mülkümüze göz dikmeden önce 2 defa düşünseler
    Tolga bu adamlar seni beni hazırlıksız yakalayıp oldu bittiye getirip ayak üstü istediklerini alıveriyorlar. Bir iki tanesine terso yapıp ayıkladın mı işin boyutu farklı oluyor. Evet tehlikeli ama yapacak birşey yok.

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orada hiç ortalığı bulandırmadan polisi çağıracaktın.
    ama yine de eline sağlık.

Ek bilgi olarak Atatürk Havalimanına geldiğinizde alan içinde bekleme yapamıyorsanız
    Dünya Ticaret Merkezi çıkışında bekleyin. Tam Alanın kapısının karşısında. Kimse size neden bekliyorsun çek aracını falan da diyemez.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

Gokhan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun malesef cins cins insanlar türedi nasıl yapsak da çakal olsak derdindeler şerefsizler.

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ellerinize sağlık ve geçmiş olsun.Az bile yapmışsınız.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bela bulmak için hava alanına kadar gitmeye gerek yok ki bu memlekette.. evden çık arabaya bin 5. dakikada bi mal denk gelmezse adımı degiştiririm.

Büyük geçmiş olsun bu arada..
    Tango-1 never dies.

KSE71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun abi, ayrıca eline sağlık. en eiisini yapmışsın bence de. senden bi 5 6 tane daha olsa bunlar barınamazlar buralarda. bu olayda tek sevindirici olay sana bi şey olmaması.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi byük geçmiş olsun gerçekten en doğrusunu yapmışım. Yoğunluğun bitmesini beklemek başka bi çözüm bi bi kaç kez öyle yapmıştık
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neyse ben yaşadığım bir olayı paylaşayım dedim. Amacım havaalanlarına giden kardeşlerimizin dikkatli ve zihinsel olarak bu tür tezgahlara karşı hazırlıklı olmalarını sağlamaktır. Haa yaptığım şeyler doğrudur yanlıştır orası tartışılır. Nitekim ben de ota boka saldıran biri değilimdir. Ama bazen basiret dediğimiz bir olay vardır. İnsan kontrolü anlık kaybediveriyor. Her zaman her koşulda herşeye karşı sakin olamayabiliyoruz.

Eğer yanlış olduğunu düşünüyorsanız siz daha dikkatli olursunuz.

Abi öncelikle geçmiş olsun vede ellerine sağlık....

Nişanlım Norveçli olduğu için hemen hemen her ay kendisini havaalanından almaya gidiyorum dediğiniz gibi bi dünya çakal tip dolanıyor ortalıkta lakin anlamadığın her seferinde polisler ısrarla bana kimlik kontrolu yapıyor ben bi ters durumda kalıp bağrışmaya başladığımda hiç birinin sesi çıkmıyor ortada bir tane polis olmuyor...
    Sanırım istanbulun çivisi çıkmış çivide kaybolmuş artık....
    imza...

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun abi bende sürekli Atatürk havalimanına gidiyorum babamı uçağa götürmek için ve uçaktan almak için bu tarz bi olay hiç yaşamamıştım ancak bundan sonra dikkatli olucam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)