ya bi durun belkşde adam arabayı teslim etti umut abi durum nedir
Printable View
ya bi durun belkşde adam arabayı teslim etti umut abi durum nedir
Bizimkilerde bana demediklerini birakmiyorlar tr ye gelirken getirdigim araba parcalari icin. En son ciddi ciddi konusup arabamin benim tek zevkim oldugunu anlatmistim ve o gun bugun birsey demiyorlar. Aynisini deneyebilirsinsende. Yine olmazsa sat gitsin bir araba icin araniza sogukluk girmesin, geregi yok.
aile ile ilgili araba konusunda çok sorun cıkıyo ama allahtan öle bi sıkıntım yok yani hiç bişi demezler karışmazlar hiç bi şekilde vazgecrmeye kalkmazlar valla işiniz var :)
abi akıl vermek gibi algılama sakın basıma geldi ordan biliyorum
herzaman haklı cıkıyolar bende cok atar gıder yapıodum iş konusunda okul araba vs hepsindede dediklerine geldim iyikide gelmişim huzur gibisi yok yemişim hondasını vs kendini aileni sıkmaya degmez hiçbi araba :)
valla UMUT dostum
bende clio ya bir sürü sey yapmıstım ses sistemi jant far ben görsel anlamda bırsey yaptım 6 bın lıra cıvarı
babam her gün bu arabadan jantlar sokulecek
WİLLİAMS yazısı yüzünden bile benımle tartıstııııı
ses sıstemını sok(bagaj ıptaldı )
arabayı yükseltt
diye diye
en son yakma noktası neler dedıysem her dedıklerını yaptımm
okulu bırak gel adanada oku dedı yenıden oss gırdım çü kazandım dersler super
fabrıkaya gıttım
yınede degısmedıı yollar cok bozuk jantlar sok yukselt dedı HER NEKADAR TEK SEVDIGIM SEYIN BU OLDUGUNU ANLATSAMDA
sonra alkol basladı karı kıZ.....
her gün 70 lık içtim arabayı gerı verdıı almadımm
şimdi sıfır araba aldı verdı 6 ay oldu 2 defa bındımm
KENDI PARAMIZI KAZANMADIGIMIZ SURECE elın .... ıle gerdege gırılmez :) her nekadar parca felan alsakta calısıp bırıktırıp ne dıyorsa yapıcan
kafan rahat olucakk al gıt dıyo ıstemıyorum dıyorum kafam rahat misss TAKSİye bınıyorum gecelerı
UGRASMA BENCE HE DE GECSİN DAHA İYİLERİ SONRA ALIRIZ... az cok yakın bırını kaybetmenın acısını bılırsın birsey olsa uzulursun ÜZMEYİN BİRBİRİNİZİ
Değil mal mülk için insan için bile aile ile kötü olmaya değmez kirve.
aile ne derse haklıdır derim
hiç bir zaman kötülüğünü istemezler evlatlarının..
ben pişmanım 8 sene vtec e harcadığım paraya zamanıma..
ben yanlis hatirlamiyorsam babanla beraber ne güzel ugrasiyordun.insanlar gipta ediyordu size.nazar degmis o zaman.en kisa zamanda düzelir olur böyle seyler her zaman.benim babam da ayni benden 3000 km uzakta oldugu halde satmadinmi hala o bilmem neyin arabasini diyor.(küfür yazmak yasak oldugu için bu sekilde yazdim) hani demek istedigim bu her ailede böyledir sende benim gibi yap tamam baba satarim diyorum ama hala yillardir kullaniyorum.fiyatini uçuk yaz bak kimse arabayi almaya gelmiyor dersin olur biter.
vtec çok gürültü, çok şikayet gitmiştir babana bence. bu sesin vereceği gazla tehlikeli sürersin diye korkuyordur baban bence.
babadır ne diyorsa doğrudur:) yapacak birşey yok. sat diyorsa vardır bildiği:)) bir iki babanın arabasını alır çıkarsın, sonra sana araba bakalım gibi konuşur, istediğini aldırırsın :)
dostum benim babamdan maddi olarak hiç bi bağım kesinlikle yok bnm kendi işim ayrı evlerimiz desen oda öyle gibi sadece haftada 1 geliyor tamamı kendi emeğim kendi param yani adam onda değil bu kadar emek verdik beraber şimdide istemiyorum diye tutturdu kendi emeği bile çok fazla üzerinde
sanki şikayet edilmiş gibi..baban da birşey olabilir endişesi ile bu şekilde davranmıştır :)
Abi bunu çok seviyorsun sen.Bence bunu satma al kendine beyaz en boş donanım dizel birşey.(ucuzundan) onu kullan azcık.Sonra baban ikna olunca satarsın. olmaz mı?
ya bilmiyorum bi kaç gün bekleyelim sakinleşmezse bakıcam artık zaten susarsa sanırım önümüzdeki ay bide turbonun tadına bakmak istiyorum
Evlen kurtul. ;) Ekonomik özgürlüğün varmı bilmiyorum ama varsa zaten bunun sorun olmaması lazım dı.
Benim babamla çok bir sorunum yok ama annem çok korkuyor hızlı otomobilden. binmemi hiç istemedi ve karşı çıkmak adına elinden geleni yaptı. Gittim 207RC aldım anneme 1.4 hdi dizel ama full çok opsiyonu var dış görünüşünde o yüzden biraz pahalı falan dedim. Aldım ilk zamanlar anlamadı olayı. Kuzenimin arabayı görmesiyle biraz işler değişti. Ama zamanla alıştı o da. Babanla performans hakkında konuştuğun sohbetlerde etkileyebilir. Eğer performans hakkında sohbet ediyorsanız bence hemen buna bir son vermelisin. Mesela ben hep ''Gücü kullanmaktan çok güce sahip olmak daha çok hoşuma gidiyo o yüzden hızlı kullanmıyorum istersem hızlı gideceğini biliyorum bu bana yetiyo'' tarzı bir yaklaşım aşılıyorum. Araba altımdan gidecek korkusu ile değil onlar üzülmesin tedirgin olmasınlar diye. Bu tarzda yaklaşabilirsin...