Sleeper görünüme dönmek en doğrusu gibi. Allah yardımcın olsun.
Printable View
Sleeper görünüme dönmek en doğrusu gibi. Allah yardımcın olsun.
sen bana hibe et kurtul kardeş arabayı :D
Götür bir akadaşının evinin onunde kalsın hedıye ettım gıttı bırıne o bınıyo de.oraya gıt bıne sureklı sende..
Araba yüzünden Ailemle papaz olmazdım, şahsi düşüncem tabikide. Sonucta 4 tekeri olan bir demir parcası ailenin yerini tutamaz gönlümde.
aylarca ağladım yalvardım vtı aldıramadım babama.bı gun dedımkı içimde kaldı baba hıc sana bole bısı olmadı mı dedım oldu evet dedı o zaman alim dedım tamam dedı o laf yetti o anda
senınde öyle bir an a ihtiyacın var umut :)
Ayrı bir eve çık, uzaklaş ailenden. Kendi hayatın olsun. Tabii bir iş bulman lazım (işin var mı yok mu bilmiyorum)
Kendi hayatın oldu mu gerisi fasa fiso, onlardan uzaklaşınca bak nasıl da sorunlar bitecek.
Gene bol bol git, yemeğini ye, otur. Fakat ailenle yaşama bence..
hatta şuan aldı arabamı gitti adam geziyor :D ama baskıda baskı tuhaf etti benide
Bu durumu en çok yaşayanlardanım sanırım.:) Ailede 2 araba olunca pek sıkıntı olmuyo ama tek araçta sıkıntı. Hatta bazen 2 araç olunca bile sıkıntı oluyo. Yapcak bişey yok. Konuşuyolar konuşuyolar susuyolar... Bende tamam tamam diyip geçiyorum. Karşılık verince daha beter...
bir babanın evladını düşünmesi çok normal ve aracınız çok hızlı ve daha da hızlandırmaya çalışıyorsunuz babanızında doğal olarak başınıza birşey gelmesinden size birşey olmasından korkuyor ama tabi bu size baskı yapıp sizi üzmesi anlamına gelmez ama olaylara birazda onun açısından bakmak lazım diye düşünüyorum..
saygılar
bizimkilerin gsr600 hayalime hep karşı çıktıkları gibi.
ana baba işte. olayı bilmese bile yavrusunu düşünür hep.
bekle sımdı babanı arıyourm konusucam ben bu ısı cozerım yavrum sıkma canınıı sadece sen benım hesaba 1 2 bın tl bır sey yolla ben ona cekı motoru yolluyum bak sakınlesır sana bulasmaz bıle
benim babam bundan 4 5 yıl önce arabayı yeni yeni yanlız vermeye başladığında bi şikayet duysa haftaklarca sürdürmezdi şimdi ise az önce konuştuk bizim küçük ilçede eğer rc yi geçecek araba varsa deiştir hızlısını al dedi:) Pajero varken offroad yarışlarına girmem için çabalayıp durdu şimdi tek dediği sen ne kadar iyi olursan ol karşındakine güvenilmez dikkatli ol diyo
arabanı sat duzgun bir 4 kapı hızlı araba al standart bin kardesım hem ekıplerden hemde aıle baskısından kurtulursun
uba yi almadan once s2000 alicaktim babama soyledim nedir ne degildir diyede gosterdim.. herseyi soyledim 2bin motor 240 hp arkadan itis ustu acik cart curt.. resmini gosterdim karsi cikti.. baba uni ogrencisiyim genelde tek geziyorum arada 1 arabami goruyosunuz haberiniz bile olmuyo hesabi .. smdi binmicem de is sahibi evlenip cocuk sahibi oluncami binicem dedim.. senide anliyorum bnm icin endiselenisosun baba ama kendini benm yerime koy hangisini isterdin dedim?4 kapi sedan mi s2000 mi .. tamam baba parayi sen verip alicaksin illa bunu al diyemem ne alirsan kabulumdur dedim.. haklisin s2000 isterim dedi.. direkt git istedgn s2000 i al gel dedi... uba i aldim :-)
acitasyon yao yada daha dorusu empati yaptirmayi dene.. kaldiki babam eline tornavida alip arabama degmis adam degildir , sen biraz daha avantajlisin yavrum...