aynen,bende hatırlıyorum o muhabeti,şimdi ne oldu ki baba neden tepkili davranıyor makinaya
Printable View
bu konuda sanrım şanslılardanım babamda ehliyeti bırakn şöförlük bile yok. :)
umut acaba arabanın sesi gürültüsü bide durmadan garip şekillere sokman sıkıntı olmuş olmasıun :) arabaının bence varexle sesini kes dıştanda siyaha kaplat daha az göze batsın babanda belki cok takmaz
bide iş v.s. drumları sıkıntılıu ise arabana takms olabilr bunlarıda gözden geçir. ve sonucda babandır gönlü o arabaya binmeye razı değilsede arabanı sat gitsin rızası olmadan büyüklerin bişeyler yapmaya karşıyım.
inş düzelirsiniz.
Bi araba için babanla kötü olduğuna değmez sat gitsin
Seni arabasız mutsuz olduğunu görünce daha iyisini kendi eliyle alıp verir
valla şöyle söyliyim ben 106 tutkusu yüzünden en sevdıgım insanı kabettım kız daha fazla dayanamadı bana 5 senemızı sildi attı ve 1 sene sonra tekrardan barıştık..bu biraz şartlı bi barışma oldu tabi yakındada allah izin verirse de nişan felan yapıcaz.o yüzden de 106 sevdasından vaz gecmek durumundayım ve şuanda da arabamı satmaya karar verdım..sende burdan bi pay çıkar kardeşim kendıne şunu anladımki bi araba için sevdiğinden vazgecilmezmiş..bence sende öyle yap istemeyerekte olsa..
Hmm heleki bende diorm bu arabanın canını nie alıo araba yıkıodm petrolde 2kere geçtn fazla takma pederi tanıos sakinleşir unutur gider satma kararı alma sakın bro
Bence hiç çabalama.. Eğer baban razı gelmiyorsa sat gitsin.. Çünkü ana babanın rızası olmadan bir işi yapıyorsan hayır gelmiyor o işten.. Bende aile baskımdan 106gti mı sattım, ailemin o mutlu olmuş halini görünce iyi ki satmışım dedim..
ben babasıyla konustum umarım hersey yoluna gırmıstır
keşke bir babam olsada herşeye karşı çıksa :(
arkadaslar bılmedıgınız o kadar seyler varkı ben babasıyla konustum aldım arabayı otobanda gazlıyorum su an dedı bı kahkaga attı dedı hep omu genclıgını yasıcak dedı bırazda ben gazlıyım dedı koparttı adam benı :D
umut nedir durum ?
umut terorizm estirme ortalıkta sakin bin biraz bence
belkide baban sana k20 yapıyordur.. =) Aynı durumlar benimde başımda hatta babam ben olmadan arabanın pazarlığını bile yapıyor =)
Ailenin kalbını kırmaya gerek yok 2 gunluk dunya .
Baba bir tanedir bu dünyada.Bir araba için babamın kalbini kıramam ben.O ne derse odur.
baba rızası olmadan arabaya ne kontak basarım nede vida takarım.. anne baba duası çok önemli.. heleki babanın ahı direk tutuyor. baba ne istiyorsa yap , arabanın soyu tükenmiyor ilerde yine yaparsın. teneke yüzünden kötü olmaya değmez.