User Tag List

Sayfa 7/14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
253 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Fıkra !

berkayGLRN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
    -Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
    - Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..
    BG GARAGE
    34 KOR 81 RX8
    106GTİ 34 ZN 8402
    E21 34 SRT 17
    30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70

krm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkayGLRN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
    -Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
    - Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fıkra gibi gerçek bir olay var.

Adamın biri vianaya okumaya gidiyor.Almancası çat pat bile değil üç beş kelimeden ibaret.Gel zaman git zaman birazcık geliştiriyor dili.Zaman içerisinde maddi sıkıntılar yaşamaya başladığından taksi şöförlüğü yapmaya başlıyor ve bir gün trafik kazası geçiriyor.Kaza çok çok basit önemsiz bir kaza ancak aracı yürümüyor.Oranın acilini arayıp konuşmaya başlıyor ;

(Çat pat dili ile söylediği şeylerin türkçe anlamlarını yazıyorum)

Eleman : Ben kazayım !

Acil : Durumunuz nedir ? Neredesiniz ?

Eleman : Hareket yok.Burada ölü çok !

"ölü çok" kelimesi üzerine şehirde alarm veriliyor.

Acil : Yerinizi tarif edin etrafınıza neler var ?

Eleman : Ölü çok ! At heykeli var.

At heykelinden bölgeyi çıkaran acil bölgeye sağlık helikopterleri itfaiye araçları polis araçları gönderiyor.Oraya vardıklarında karşılaştıkları manzara ise şu oluyor; bizim eleman aracın kaputuna oturmuş sigara içiyor.Etrafta olağan dışı hiç bir şey yok her şey gayet normal aracın lastiği patlamış.

Meğer "Hareket yok" tan kasıt araç yürümüyor "çok ölü var" dan kasıt ise hemen yanındaki şehir mezarlığı imiş.

Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

fatihyılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roger ağır şartlar altında çalışan bir işçidir. Boş zamanlarını hep bowling ve voleybol oynayarak geçirmektedir. Karısı bu duruma üzülür ve bir hafta sonu onu striptiz kulübune götürmeye karar verir. O akşam beraberce kulübun kapısına gelirler. Kapıdaki koruma görevlisi, " Hey Roger.. seni görmek ne güzel!" der. - "Daha önce buraya gelmiş miydin Roger..?" - "Hayır hayır o adamı bowlingten tanıyorum." İçeri girerler ve bir masaya otururlar, garson gelir: - "İyi akşamlar Roger. Her zamanki gibi Cin tonik di mi?" - "Roger bana bak sen buraya daha önce geldin değil mi?" Hafif hafif öfkelenmeye başlayan karısını sakinleştirmek zordur.. - "Ne alakası var. Voleyboldan tanırım onu, bir iki tek içmişliğimiz var ordan yani." Karısı pek tatmin olmamıştır ama neyse. Derken stiriptizci kızlardan biri masaya gelir: - "Selam Roger. Yine özel masa şovundan mı istersin?" Roger boğazına kadar batmıştır... Karısı hışımla yerinden kalkar ve kulübu terk eder. Roger peşinden koşar. Kadın bir taksiye biner ancak taksi kalkamadan Roger da biner. Kadın öfkeden patlayacakmış gibidir.. ve korkunç sinirlidir.. Şoför: - "Bu geceki çok suratsızmış Roger.."

Adamın birine sayısaldan büyük ikramiye çıkıyor. Karısına bile
    söylemiyor sabaha ...karşı ikramiyeyi almak için Ankara'ya yola
    çıkıyor . Tam Elmadağ'a gelmişken bir telefon. Arayan kayınbiraderi
    -Nerdesin enişte ?
    -Dışarıdayım hayırdır.
    -Çabuk eve gel
    - N'oldu ? Çok mu acil
    - Hemen gel ablam
    - Yoksa hasta mı ?
    - Yok. Sizlere ömür..
    Telefonu kapattıktan sonra adam koltuğa yaslanıp şöyle demiş;
    " Ey güzel Allah'ım, verdikçe veriyor, verdikçe veriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temel hastaneye gider. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar:"Hayr...ola hemşerim? Neden ağlıyorsun?"
    Adam:"Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler." der demez, bu sefer de Temel hüngür hüngür ağlamaya başlar. Ne olduğunu anlayamayan adam Temel'e sorar:"Hayırdır hemşerim. Sen niye ağlamaya başladın şimdi?"
    Temel cevap verir:"Ben idrar tahlili yaptırmaya geldim."

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahh Roger

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son 3 fenaymış...

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soruşturma kapsamında İstanbul Eminiyet müdürlüğüne çağrılan Sabri Sarıoğlu, gittiği Yozgat Emniyet müdürlüğünde gözaltına alındı

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı orhansah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Soruşturma kapsamında İstanbul Eminiyet müdürlüğüne çağrılan Sabri Sarıoğlu, gittiği Yozgat Emniyet müdürlüğünde gözaltına alındı
    Zabri reziye laf yok keptın

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Roger çok iyi ya
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birgün kargayla eşek uçağa binmiş. Uçak havalandıktan sonra karga önündeki servis düğmesine basmış . Hostes gelmiş ve:

- Buyrun efendim ne arzu etmiştiniz? diye sormuş.

Karga:

- Yok bir şey! demiş.

Hostes sormuş:

- Peki neden düğmeye bastınız o zaman?

Karga:

- Hiiiç. İ...nelik ettim işte!!!

Hostes kızıp gitmiş. Kargayla eşek duruma çok gülmüşler. Birazdan karga yine düğmeye basmış. Hostes gelmiş ve:

- Buyrun efendim ne arzu etmiştiniz? demiş.

Karga "Yok bir şey!" demiş. Hostes sormuş:

Karga cevaplamış:

- Hiiiç. İ...nelik ettim işte!

Hostes yine kızmış ve gitmiş. Kargayla eşek yine çok gülmüşler. Az sonra bu sefer eşek kendi önündeki düğmeye basmış. Hostes gelmiş ve:

- Buyrun efendim ne arzu etmiştiniz? diye sormuş.

Eşek "Yok bir şey!" demiş. Hostes sormuş:

Eşek cevaplamış:

- Hiiiç. İ...nelik ettim işte!

Hostes bu sefer çok kızmış. Pilotun yanına gitmiş ve durumu anlatmış. Pilot:

- İkisini de atın gitsin! demiş.

Tüm personel birlik olmuş Kargayla eşeği aşağı atmışlar. Tabii karga hemen kanat çırpıp uçmaya başlamış . Eşek ise taş gibi düşüyormuş. Karga seslenmiş:

- Eşek kardeş uçsana!

Eşek:

- Eee! Benim kanadım yok ki! demiş.

Bunun üzerine karga da demiş ki:

- Kardeşim! Madem kanadın yok niye i...nelik yapıyorsun?...

baya begendım bunu

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Üniversite son sınıf öğrencisi yazılı sınavından kalınca doğru hocasına gider:
    -"Siz sınıfta bırakarak hayata atılmamı önlüyor ve beni cezalandırıyorsunuz. İşin bu yanını hiç düşündünüz mü?"
    -"Tabii düşündüm. Hocanın görevi bilgiyi ölçmek, yeterli olmayanı sınıfta bırakmak değil mi?"
    -"İyi. O zaman size bir teklifim var. Bir soru da ben size soracağım. Doğru cevabı verirseniz, ben kötü notumu kabul edip sınıfta kalacağım. Bilemezseniz, notumu düzeltecek ve sınıfı geçirteceksiniz."
    Hocanın keyfi yerindedir ve kendinden emin teklifi kabul eder.
    Ve öğrenci sorar:
    -"Yasal olup, mantıklı olmayan nedir? Mantıklı olup, yasal olmayan nedir? Ve de ne mantıklı ne de yasal olmayan nedir?"
    Hoca uzun uzun düşünür ama cevabı bulamaz.
    İddia gereği öğrencisine iyi not vererek sınıfı geçirir.
    Ama aklı da soruda kalır.
    Sonunda sınıfın en iyi öğrencisini çağırır, olayı anlatır ve sorunun yanıtını bilip bilmediğini sorar.
    Öğrenci hemen cevap verir:
    -"Siz 65 yaşındasınız ve 23 yaşında bir kadınla evlisiniz. Bu yasal ama mantıklı değil. Karınızın 25 yaşında bir sevgilisi var. Bu mantıklı ama yasal değil. Siz karınızın sevgilisini, zayıf alıp sınıfta kalması gerekirken iyi not verip mezun ediyorsunuz. Bu da ne mantıklı, ne de yasal."
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

CaNeR44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    süpermiş

ÜmiTCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

CupRa01

Alıntı aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sosyetik ve zengin bir güzel elinde köpeğiyle gezintiye çıkmış...köşede duran serserinin biride kıza laf atmış "yawrum köpeğin oluyımda bnide önünde gezdir" demiş kızda "adam olda kolumda gezdiriyim demiş

Alican fizik dersindeymiş. Hoca bütün öğrencileri kaldırıp rutin sorular soruyormuş...
    - Otobüstesin çok sıcak ne yaparsın?
    - camı açarım
    - söyle giren havanın sürtünme katsayısı
    - bilmiyorum
    - otur sıfır
    bu böyle bir değil iki değil bütün sınıfta sürmüş herkes dökülüyor. Sıra Alicana gelmiş Alican kalkmış...
    - oğlum otobüstesin çok sıcak ne yaparsın?
    - Ceketimi çıkarırım.
    - Ama oğlum çok sıcak...
    - Gömleğimi çıkarırım...
    - oğlum çok çok sıcak...
    Alican dayanamamış:
    - Hocam anamı s..seniz o camı açmam.

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İNANAMAYRUM, İNANAMAYRUM !'

Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi olan Temel, çocuk kaçırıp fidye istemeye karar vermiş. Şehrin büyük bir parkında çocuğun birini gözüne kestirmiş Önce bir not yazmış: Çocuğinu kaçurdum. Bunu yaptuğum içun üzgünüm ama kusura bakma çünki gerçekten paraya ihtiyacum var. Yârin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah çantada 5 milyar getur.
    İmza: Laz
    Çocuğun yanına gitmiş, notu çocuğun ceketinin iç cebine koyup, doğruca evine gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş.. Ertesi sabah parka geldiğinde söylediği ağacın altında, söylediği renkteki çantada içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş. Paraların yanında bir de not varmış:
    "Paran purada ama bir Laz hemşerisine nasil peyle bir şey yapar inanamayrum, inanamayrum".
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ekonomik kriz yüzünden büyük para problemi olan Temel, çocuk kaçırıp fidye istemeye karar vermiş. Şehrin büyük bir parkında çocuğun birini gözüne kestirmiş Önce bir not yazmış: Çocuğinu kaçurdum. Bunu yaptuğum içun üzgünüm ama kusura bakma çünki gerçekten paraya ihtiyacum var. Yârin sabah saat 7'de falanca parktaki filanca agacin altina bir siyah çantada 5 milyar getur.
    Çocuğun yanına gitmiş, notu çocuğun ceketinin iç cebine koyup, doğruca evine gitmesini ve notu babasına göstermesini söylemiş.. Ertesi sabah parka geldiğinde söylediği ağacın altında, söylediği renkteki çantada içinde 5 milyar olan emaneti bulmuş. Paraların yanında bir de not varmış:
    "Paran purada ama bir Laz hemşerisine nasil peyle bir şey yapar inanamayrum, inanamayrum".

çok iyi yaaa

Omak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

hahahahah koptum ya akıl süper hemşerilik duygusu dahadda süper
    e60 535d & THE A45 AMG

turco_013 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Padişahın biri,
    - Bana yalan söyleyebilene bir küp dolusu altın vereceğim!
    demiş. ......Yalancılar, hemen saraya koşuşturup başlamışlar yalana;
    - Bir kuş, aslanı kapıp yuvasına götürdü.
    - Bunun neresi yalan?.. Kuş kartaldır, Arslan da kuzu kadar minik bir yavru. Kaptı mı götürür tabii!..
    ......- Komşu ülkede bir eşeği kral yaptılar!..
    - Ülkenin kralı, pencereden bakınırken tacını düşürmüş. Taç da pencerenin altındaki eşeğin başına geçmiş. Taç kimin kafasındaysa, kral odur tabii!..
    - Padişahım, ben gökyüzüne bir ok attım. Altı ay sonra geri döndü!
    - Senin ok bir ağacın üstüne düşmüştür. Ağaç, sonbaharda yapraklarını dökünce, takılacak yer bulamayıp yere inmiştir.
    Böylece padişah, her yalana gerçek bir bahane bulmuş ve kimse padişaha bu yalandır dedirtememiş. Ama bir gün bir Kayserili gelmiş;
    - Padişahım, sen benim babamdan borç olarak bir küp dolusu altın almıştın. Şimdi geri almaya geldim. Yalandır dersen ödülümü ver. Yalan değil dersen borcunu öde!.. (:

cvxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temel köy kahvesi önünde çaresizce düşünürken dursun yanına gelir ve sorar
    dursun : ula temel ne oldi ne düşüneysun?
    temel : sorma ula benim bahçe evden 5 km uzak evde dağın tepesinde, eve gidene kadar derman kalmayi fadimeyle işi pişiremiyruk aramız açılacak der
    dursun : ula uşak söyle fadine gelsin gün içinde yanına der
    temel: nasıl haberleşeceyuk
    dursun: canın istediğunde tüfekle ateş et fadime gelsin işini gör mutlu şekilde dönsün der
    bundan 2 ay sonra temel gene kahvenin önünde ağlarken dursun gelir ve sorar.
    dursun : ula temel gene ne derdun vardır.
    temel : ha s..tir la herşey senun yüzünden oldu av sezonu açıldı bizum karı o..spu oldu demiş. ( her tüfek sesine fadime orda )
    PAYLAŞMANIN ASALETİNİ HİÇ BİR ZAMAN BENCİLLİĞİN ÇİRKİNLİĞİNE TERCİH ETME!! KENDİNE ÖYLE BİR ARKADAŞ SEÇ Kİ SEN ONUN İÇİN ÖLMEYİ DÜŞÜNÜRKEN O SENİN İÇİN ÇOKTAN ÖLMÜŞ OLSUN..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)