bu haraketi ve benzerlerini çok denediler zaten
bizde halı saha macında bi top gelince işemeye çalısırız, bişey olmasın diye, adamlar neler yapıyor, sanki alttan yenisi çıkıyor
Yok abi keşke bağlasa ,,, direk aldı herif ,, allah belanızı versin dedim kapadım
panpa yaz tatili geldi lise kapandı ondan zaten 1 puanla tşk ü kaçırdım
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
sanada iyiki bi sır verdik hemen yaydın hea ... vermiyorum şukunu . küstümde Amcamlara sölicem ağzınını burnunu kıracaklar görürsün sen
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
“Cehennemlik oldukları iyice belli olmuş olan müşriklerin bağışlanmalarını istemek ne Peygambere düşer ne de müminlere; isterse en yakınları olsun.” (Tevbe, 9/113)
İnsanlık için faydalı çalışmalar ortaya koyan gayri Müslimler için yapılacak dua, onların hidayetini istemektir. Yani “Allah ona/onlara hidayet nasip etsin” şeklinde dua edilebilir.
Kaldıki bu adam insanlık için faydalı bir çalışmada yapmış değildir.
bence de doğru bi yere değinmiş arkadaş.. size de normal gemiyodur eminim allah rahmet eylesin falan demek hristiyan birine.. Hristiyan arkadaşlarım da oldu, onların kültüründe toprağı bol olsun denir, hem kulağı tırmalamaz hem de kimseyi rahatsız etmez..