kanka yataktamı traş olucan lavoba basında kıl olucak tabiki![]()
en güzeli traş olmamak,mecbur kalmadıkca tabi
saclarımı liseden sonra hiç uzatmadım,göki gibi makina aldık arkadasımla 3 haftada 1 saclarımızı kazıyoruz kafa cok rahatlıyor,tavsiye ederim.
OEM+
yok kank maşallah aslan yelesi gibi sac var ama ben kel olmayı seviyorum ve kadınlarda.
unutma kel erkekler saclı erkeklere oranla daha fazla teststeron salgılar![]()
OEM+
2oo tl makına aldım her ebat mumkun sacımı onla kesıyrum cok kalıtelı![]()
www.honda-tech.com
beni traş eden berber önce jilet ile alıyor sonra makina ile aldırıyorum makine ile almadan önce yüzümü pudralıyor belki faysası olabilir.
nerdeyse 7-8 senedir toplasanız 4-5 kez jilet yada ustura vurmuşumdur yüzüme. Lisedeykende ayda 1 jiletle traş olurdum. O yüzden yüzüm pamuk gibi sakallarımda çok geç çıkar. millette 10 günde çıkan sakal bende 1 ayda çıkıyor şahsen çokta memnunumHalada makineyle traş olurum 2-3 haftada 1 berbere gidip..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Denizde kum bende kıl olması sebebi ile bu tür makınalar anca gayet hassas olan cildimi tahriş edip cildimdeki pozitif enzimleri öldürüyor
En güzeli 2 bıçaklı kaliteli bir jilet. Marka vermek serbest mi![]()
Valla is icabi yeri geliyor hergun tras oluyorum hemde cok alakasiz zamanlarda.. Eger evdeysem yuzumu sicak suyla iyice yikiyorum sonra eger mumkunse tras fircasiyla iyice kopurtup sakalin cikis yonune gore mach3 ile kesiyorum. hemen ustune clinique marka nemlendirici kullaniorum cicek gibi oluyor![]()
Tango-1 never dies.
lise zamanlarımdan beri eski tip jiletlerle traş oluyorum fırçayla köpürt vur jileti tarzında haftada 2 kere traş sonrasında kalan top sakalıda seyyardan aldığım 15 tl lik berberlerin kullandığı makineyle kısaltıyorum ohh miss bide üstüne 80 derece limon kolonyası gelsin ferahlık![]()
berberdeki makine remington mu nedir ondan ne güzel alıyor
ama her zaman da makine sıcak oluyor hissediliyor sıcaklığı
acaba önceden bir makineyi rölantide tutup ısıtmak mı gerek![]()
eray alır bence esnaf ısı yapta hedıye alıcam![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
dede'den kalma usul arko traş sabunu perma sharp. oldukça ters sakal yapısına sahip oldugum için berber koltugundan yüzüm kanamadan kalkmamışımdıroyüzden kendim olurum o kadar paralarda gereksiz
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)