seda sayanın lafı geldi aklıma :D keller her g.tu eller :D:D
Printable View
5 sene önce 200 lira ya philips makine almıştım ucunda üç yuvarlak jilet var lanet makine jel olmadımı tahriş eder sarjlıydı birde tıraş olurke sarj bitecek mi korkusu olur jiletleri pahalıydı tanesi 20 25 lire gibi birseydi iki defa kırıldı attım bi kenara o sinirle en iyi tıraş ya berberde olur artık felsefem bu :) ha makine mavi renkli bir sey mümkünse uzak dur favori bölgesini kesemezsin
beyler mal budur ,
Şaşmayın,
www.cshtr.com | Şener Şen - Taçsız Kral Pele
Braun Cruizer almıştım hiç memnun kalmadım.. Mach III Turbo tek geçerim..
8 senedir hiç sıfır kesmedim sakalı, askerde napcam korkusu sardı konudan sonra :S
bende senede 1 kez falan kesiyuyorum onun harici kaba sakal spec :D
Jileti tek gecerim,gecen sene 420 kusur liraya bi makine almistim 3 ay anca kullandim sonra kızdım adam gibi tras etmiyor diye dedeme hediye verdim gectim :)
dün markette mach3 turbo gördüm böyle metal birşeydi 25 tl fiyatı vardı onun dışında başlığından almak istersen 4 tanesi 25 liraydı biraz pahalı ama değiyor gibi.
Mach 3 turbo gerisi yalan makine benim vucudumu tahriş ediyor şahsen kabarıyor her tarafım :D
bi hevesle aldım makineyi aldığım sabah traş olayım dedim bi heyecanla ben sanıyom hemen 0 alacak ama yok yarısını zor aldım 1-2 hafta sonra dank etti ama bu mereti de iade edemiyoruz ki.
Hediye et birine o zaman :) Veya dursun saç kesmede kullan belki saçını 0 a felan verecek olsun :) Şahsen bizim peder arada sakal makinesiyle tüm alıyo bi saçları :D
bende az önce traş oldum liseden beri makinayla olurum sıradan berberlerde olanlarla kirli sakat takılıyorum.
Valla lise yıllarımda meraklıydım traş olmaya,sadece yanaklarımın bazı yerlerinde kıllar çıkıyordu,meraktan traş olayım dedim her hafta oluyordum hoşuma gidiyor diye ,şimdi traştan başımı alamıyorum çok uzadı çok :D
Ben kirli sakal sevdigim için makineyle kesiyorum
ben de aksine tertemiz olsun isterim kirli sakal istemem tam alsın diye makine aldım pişman oldum yakında mahc3 turbo ya geçicem İnşallah :)
Valla kız arkadaşın oldugunda sakallarınla oynar işte ondan büyük mutluluk yok :D