Aradım, adresi verdim.. Kapı çaldı 1 saat sonra..Geldiler diye bi hevesle gittim açtım.. Ağzımı burnumu kırdı 2 adam gitti..
Senin yüzünden oldu hep !
Printable View
Ne yaparsam yapiyim yine tahrişin önüne geçemiyorum makina jilet hepside bir kaç gün tahriş ediyor
Gilette Blue 3 kullanıyorum.Gayet güzel.Ondan önce Mach 3 vardı.İlçede bıçaklarını bulamayınca bende kaldırdım bi köşeye duruyor.
bugün mach3 turbo aldım sinek kaydı tıraşa geri döndüm :)
kirli sakal için ben braun cruzer kullanıyorum ancak pek memnun olduğum söylenemez, tavsiyem ise eskiden berberlerin kullandığı moser marka bordo renkli makine. sırf sesi için bile alınır. Alman malı zaten hiç bir şey olmuyor.
sıfır traş için makine yalan, gilette fusion en iyisi. en son askerdeyken kullanmıştım tabii.
yeni konu açmayayım diye burdan sorayım dedim:
sakal traşı için pilipis'in hangi makinasını tavsiye edersiniz?
mesela philips HQ 7320 nasıldır?
Philips HQ7320 Tıraş Makinesi - Sağlık ve Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
http://images.hepsiburada.com/assets...esc/hq7320.jpg
bir gün ciletle, bir gün makinayla traş olayım diyorum... :)
abi tam adamının konusunu devam ettirmişin:)
dedim kızla ilgili yeni bi gelişmemi var :D
pilipis traş makinası kullanan yok mu yahu? :D
dün akşam ustura traşı yaptırdım kendime kuaförde :)
mis gibiyim :D
herkezzzz mi ciletci ya bu forumda? :D :D
Mach 3 tek geçiyorum sorunsuz traş diyenlere gelsin.
Traş yapar :D
Ben kullan at Gillette Blue 3 Ice kullanııyorum çok başarılı ve fiyatı uyguna geliyor.
Hergün traş oluyorum 1 bıçak 1 ay gidiyor. Migrosda sürekli kampanyası oluyor 9'lu paketi 8-10 lira civarında.
bende braun cruser var, kıvırcık saçlı olduğum için hiç bir traş makinesi sakallarımı almıyor.
babama hediye ettim
Eğer hergün traş olmanız gerekiyorsa makine çok rahat oluyor.. Yani kısa sakalları rahatlıkla kesebiliyor makineler ama uzun sakallar için yada 3-4 günlük sakallar için pek performans gösteremiyorlar.
Sakalları ustra'ya vurmamanın bir sakıncası var mı ?Yani jiletle sıfır almayınca bir sorun teşkil eder mi?
ben hep kirli sakal dolanıyorum makineyle alıyorum :D