he he :) yine de sevmiyom :)
Printable View
he he :) yine de sevmiyom :)
3 tane makine aldım 3üde berbat cıktı ama en berbatı braun cruızermı oydu.Resmen almıyor öbek öbek kalıyor sakal göyya içinden jeli akıyor su gecirmiyor vs palavra.Berberlerde satılan ucu ayarlı en basit makinelerden aldım canavar gibi boyunu ayarlıorm sakalın ama sıfır almıyor zaten bende bayadır kirli sakal dolaşıyorum cok memnunum.Bigün sıfır kesersem klasik jiletten sasmam.
2007den beri jiletle hiç traş olmadım :hehe: hep berberde makinayla oldum
valla bende öle bi sakal varki mach3 turbo alıp turbosunu büyütmem lazım anca keser :D
traş makinesi ile sakal ve saç kısaltma makineleri aynı değil ki. braun iyidir bu konuda ama benim gibi hem sert sakallı hem de hassas bir çene altı cilde sahipseniz ne yapsanız o tahrişten kurtulamıyorsunuz. sıcak sudur sensitive traş jelidir mach3 turbo dur nafile. ne yapsam kızarır kanar. anca bulabildiğim en güzel çözüm traş sonrası forever living product un aloe veralı güneş kremi. cildi feci nemli tutuyor. ve o tahriş olan yerlerin tahrişini ortadan kaldırıyor. yoksa ne aftershave balsamlar kullandım ne kremler mremler derdime çare olmadı.
olay bu kremle bitiyor. buldurun bi yerden.
http://media.merchantcircle.com/2995...LP_medium.jpeg
ben sinbo aldım(35tl) 2 yıldır kullanıyorum çatır çatır kesiyo valla
Mach3 turbo diyorum bende çıktığı günden bu yana kullanıyorum sıkıntı yok..
braun çok iyi oluyor diye biliyorum kuzenimde var bi hayli para verdi ama çok memnundu.
anlata anlata bitiremiyordu :D
Ben de aynı durumla karşılaştım. 444 7 445 numaralı telefondan Philips müşteri hizmetlerine ulaştım. Bana bu konuda çok yardımcı oldular. Tavsiye ederim..
en iyi traş için :D
Kel feci kaşınıyosun gibime geliyo :D
ceza yemişim ya boykot ediyorum :D
Ben kaçar hacı zaten çok cezam var sana kolay gelsin :D
Üyelerimiz - TechTurkey Forum i tavsiye ederim bende ...