User Tag List

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
153 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Astra Gsi...

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabii her konuda danışabilirsin. Bahsettiğim GSi, Ankara'da, kırmızı renkteydi. İlgilendiğinde detaylarını da geçerim.
    David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!

http://garaj.imgur.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde peşinde olduğum serilerden birisi bunun yanında "brava 2,0 - lantis 1,8 - 500 sec" lere de bakıyorum ama acelem yok
    bendeki favoriler
    bu arada bilgiler için bende teşekkür ederim

Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 9.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
    Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
    Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk

edit; bunu unutmuşum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3380466/detay/

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12.500'lük araç benim bahsettiğim GSi. Fakat ne yazık ki araç satılmış ve alan kişide sanırım kar amaçlı olarak satılık ilanı vermiş. Eski ilanında araç 11.500 liraydı ve şu an ki iğrenç cam filmleri ve ön taraftaki siyah kaplanmış kısım yoktu. Güzel boyanmış birebir orjinal bir araçtı. Aracı orjinal çift çikiş egzoz sisteminden ve öndeki GSi yazısıyla km'sinden tanıdım. Araç sahibi fiyatı en son 11k'ya düşürmüştü zannedersem o fiyata da satmıştır. Alan kişi ne akla hizmet güzelim GSi'yı bu hale getirmiş anlamadım.
    David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!

http://garaj.imgur.com

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    106dan gsi'A mutlu olamaya bilirsin bence
    bişeymi dedin harun ? izindeyim anında uçarım yanına ayık ol =)))

benim aracım ( 94 GSİ ) bi ton masraf açtı bana ama yinede mutluydum onunla sürüş keyfi çooook çoook fenaa. temiz ve dikkat çeken bi rengini al. yolda giderken diyceksinki 106 la gezerken bakanlar neden şimdi farklı bakıyo =))) 106 varken serseri gözüyle bakarlar ama GSİ la ağır araba derler kalite derler =)) bi laf vardır sende duymuşundur ALMAN tahtı varken FRANSIZ taburesine oturulmaz
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onlara bişey demiyorumda 106 bana göre başka bir dünya 106dan sonra hantal kalabilir bence görenler yanlış anlamasınlar bu sadece benim yorumum binmişligim cok var kullanmışlıgımda öyle ama bana göre degil diyim gsicılar yanlış anlamasın
    komik olmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana göre de 306'ları üzer komik olmuş

yapılınca her araba üzer birbirini, GSI'ın GTI-6'dan daha verimli olduğu da aşikar fakat stocka stockta GSI GTI-6'yı üzemez onu geçiniz
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    komik olmuş
    bence senin yaptıgın olay komik ben orda bangır bangır alınmasınlar benim düşüncem ben böyle düşünüyorum dedim ama sen anlama sorunu yaşıyorsun heralde benim burda 3 tane 4 tane gsicı arkadaşım var belki onlara nispet olsun diye yazdım bilmiyorsun bu tarz bi yorum yapıyorsun
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bişeymi dedin harun ? izindeyim anında uçarım yanına ayık ol =)))

benim aracım ( 94 GSİ ) bi ton masraf açtı bana ama yinede mutluydum onunla sürüş keyfi çooook çoook fenaa. temiz ve dikkat çeken bi rengini al. yolda giderken diyceksinki 106 la gezerken bakanlar neden şimdi farklı bakıyo =))) 106 varken serseri gözüyle bakarlar ama GSİ la ağır araba derler kalite derler =)) bi laf vardır sende duymuşundur ALMAN tahtı varken FRANSIZ taburesine oturulmaz

hemen nasılda atlamış hemen nasılda

melii abiyle sana yem yaptım belki samette görür atlayın bakalım yavrular
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana göre de 306'ları üzer komik olmuş

yapılınca her araba üzer birbirini, GSI'ın GTI-6'dan daha verimli olduğu da aşikar fakat stocka stockta GSI GTI-6'yı üzemez onu geçiniz
    Beni şuana kadar hiçbir 306 üzemedi alican nasıl olcak

bence senin yaptıgın olay komik ben orda bangır bangır alınmasınlar benim düşüncem ben böyle düşünüyorum dedim ama sen anlama sorunu yaşıyorsun heralde benim burda 3 tane 4 tane gsicı arkadaşım var belki onlara nispet olsun diye yazdım bilmiyorsun bu tarz bi yorum yapıyorsun
    senin düşüncen diye bişey yok gsi 106'dan hantaldır diyorsun, adam burda bilgi almak için konu açmış soru sormuş, sen arkadaşlarına nispet yapasın diye değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    emre stocka stock bi 306tıyla denedin mi hiç?

bak ben stocka stock diyorum dikkatini çekerim.

chip filtre egzos emme'li bi SFI yapıcam inşallah kısmetse bende, tatmak istediğim araçlardan gerek tip gerek gidiş ve tork olarak acayip cazip makineler..

edit: bu arada inşallah ilk üzen ben olurum chip filtre egzos şeklinde diycektim ama projelerin başka sen benden geçtin yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

senin düşüncen diye bişey yok gsi 106'dan hantaldır diyorsun, adam burda bilgi almak için konu açmış soru sormuş, sen arkadaşlarına nispet yapasın diye değil..

kardeşim konuyu açanda benim arkadaşım yorumları yapanda ben hergün telefonda konuşuyorum konuyu açanla sen aramdaki muhabeti bilmiyorsun.. ben oraya gsicı arkadaşlar alınmasın darılmasın gücenmesin die yazdım sen gelmişsin alıntı yapmışsın yani bosuna karnın agrımasın dedim ama sen genede içine dert etmişsin..

sen aracını biliyormusun biliyorsun .... EE o zaman her insanın lafına takılma takma
    Sıkıntı yapma bence sen kendini arabanı biliyorsan gerisi boş hadi iyi akşamlar
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    emre stocka stock bi 306tıyla denedin mi hiç?

bak ben stocka stock diyorum dikkatini çekerim.

chip filtre egzos emme'li bi SFI yapıcam inşallah kısmetse bende, tatmak istediğim araçlardan gerek tip gerek gidiş ve tork olarak acayip cazip makineler..

edit: bu arada inşallah ilk üzen ben olurum chip filtre egzos şeklinde diycektim ama projelerin başka sen benden geçtin yani
    sadece chipli halimle sadece filtreli 306 ile denedim alican, baya fark oluyodu

sadece chipli halimle filtre egzozlusuyla denedim 240ta arada 6 boy vardı bilinen bir 306 ile..

boş konuşmayı sevmem tecrubemi söylüyorum

filtre egzoz chip emme p&p olcak specler alican abartı bişey yok merak etme

kardeşim konuyu açanda benim arkadaşım yorumları yapanda ben hergün telefonda konuşuyorum konuyu açanla sen aramdaki muhabeti bilmiyorsun.. ben oraya gsicı arkadaşlar alınmasın darılmasın gücenmesin die yazdım sen gelmişsin alıntı yapmışsın yani bosuna karnın agrımasın dedim ama sen genede içine dert etmişsin..

sen aracını biliyormusun biliyorsun .... EE o zaman her insanın lafına takılma takma
    Sıkıntı yapma bence sen kendini arabanı biliyorsan gerisi boş hadi iyi akşamlar
    hergün telefonda konusuyorsan telefon acıp söyler makaranı yaparsın burdaki insanlar senin kimle samimi oldugunu takip etmek zorunda değil..

106'dan yana karın ağrım olmaz merak etme.. başka işim gücüm yok 106yı içime dert edicem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hergün telefonda konusuyorsan telefon acıp söyler makaranı yaparsın burdaki insanlar senin kimle samimi oldugunu takip etmek zorunda değil..

106'dan yana karın ağrım olmaz merak etme.. başka işim gücüm yok 106yı içime dert edicem

bak ben konuyu yatıştırmaya çalışıyorum sen saçma gereksiz yersiz konuşuyorsun can sıkıyorsun...

bence birazcık adam ol insan gibi cevaplar ver.. ben sana atar gider yapıyormuyum sen benimle burda makara geçiyorsun ? ben iş yatışsın diyorum sen sakız yapmışın uzatıyorsun
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak ben konuyu yatıştırmaya çalışıyorum sen saçma gereksiz yersiz konuşuyorsun can sıkıyorsun...

bence birazcık adam ol insan gibi cevaplar ver.. ben sana atar gider yapıyormuyum sen benimle burda makara geçiyorsun ? ben iş yatışsın diyorum sen sakız yapmışın uzatıyorsun
    dur sana pm den yazıyorum konu kirlenmesin ...

konu sapmasın mod.lar siler zaten mesajları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde deneriz inşallah emre

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temiz bulunabilirse bence 94 modeli alınmalı.çok güzel ön tamponu ve sisi var.

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok merak ettim İstanbulda en iyi giden 306 hangisi ??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bugra_0101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok merak ettim İstanbulda en iyi giden 306 hangisi ??
    SS'i yapmayı planlıyoruz inşallah speclerinde en hızlısı olarak

speclerimizde belli, filtre egzos chip emme gaz kelebeği port polish. bi chipim eksik onu yapınca çıkıcaz salıcaz hayvanı

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu kadar GSI cı var ozamn bi resim koyalım

daha yaş 18 mi 19 mu ne öle bişi ne günlerdi ehliyeti almışız altımızda astra keyifler 10 numaraydı Acaba NE 500 nerde şuan bilen varmı ? umarım şuanki sahibi araçı öldürmemiştir hakkıyla kullanıyordur
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)