Tabii her konuda danışabilirsin. Bahsettiğim GSi, Ankara'da, kırmızı renkteydi. İlgilendiğinde detaylarını da geçerim.
Tabii her konuda danışabilirsin. Bahsettiğim GSi, Ankara'da, kırmızı renkteydi. İlgilendiğinde detaylarını da geçerim.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
benimde peşinde olduğum serilerden birisi bunun yanında "brava 2,0 - lantis 1,8 - 500 sec" lere de bakıyorum ama acelem yok
bendeki favoriler
bu arada bilgiler için bende teşekkür ederim
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 9.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 12.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
edit; bunu unutmuşum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3380466/detay/
12.500'lük araç benim bahsettiğim GSi. Fakat ne yazık ki araç satılmış ve alan kişide sanırım kar amaçlı olarak satılık ilanı vermiş. Eski ilanında araç 11.500 liraydı ve şu an ki iğrenç cam filmleri ve ön taraftaki siyah kaplanmış kısım yoktu. Güzel boyanmış birebir orjinal bir araçtı. Aracı orjinal çift çikiş egzoz sisteminden ve öndeki GSi yazısıyla km'sinden tanıdım. Araç sahibi fiyatı en son 11k'ya düşürmüştü zannedersem o fiyata da satmıştır. Alan kişi ne akla hizmet güzelim GSi'yı bu hale getirmiş anlamadım.
David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!
http://garaj.imgur.com
bişeymi dedin harun ? izindeyim anında uçarım yanına ayık ol =)))
benim aracım ( 94 GSİ ) bi ton masraf açtı bana ama yinede mutluydum onunlasürüş keyfi çooook çoook fenaa. temiz ve dikkat çeken bi rengini al. yolda giderken diyceksinki 106 la gezerken bakanlar neden şimdi farklı bakıyo =))) 106 varken serseri gözüyle bakarlar ama GSİ la ağır araba derler kalite derler =)) bi laf vardır sende duymuşundur ALMAN tahtı varken FRANSIZ taburesine oturulmaz
![]()
AutoMiss oto yıkama kuaföR
ÇağLAR
bana göre de 306'ları üzer komik olmuş
yapılınca her araba üzer birbirini, GSI'ın GTI-6'dan daha verimli olduğu da aşikar fakat stocka stockta GSI GTI-6'yı üzemez onu geçiniz![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
bence senin yaptıgın olay komik ben orda bangır bangır alınmasınlar benim düşüncem ben böyle düşünüyorum dedim ama sen anlama sorunu yaşıyorsun heralde benim burda 3 tane 4 tane gsicı arkadaşım var belki onlara nispet olsun diye yazdım bilmiyorsun bu tarz bi yorum yapıyorsun![]()
JoYTeaM
emre stocka stock bi 306tıyla denedin mi hiç?
bak ben stocka stock diyorum dikkatini çekerim.
chip filtre egzos emme'li bi SFI yapıcam inşallah kısmetse bende, tatmak istediğim araçlardan gerek tip gerek gidiş ve tork olarak acayip cazip makineler..
edit: bu arada inşallah ilk üzen ben olurum chip filtre egzos şeklinde diycektim ama projelerin başka sen benden geçtin yani![]()
kardeşim konuyu açanda benim arkadaşım yorumları yapanda ben hergün telefonda konuşuyorum konuyu açanla sen aramdaki muhabeti bilmiyorsun.. ben oraya gsicı arkadaşlar alınmasın darılmasın gücenmesin die yazdım sen gelmişsin alıntı yapmışsın yani bosuna karnın agrımasın dedim ama sen genede içine dert etmişsin..
sen aracını biliyormusun biliyorsun .... EE o zaman her insanın lafına takılma takma
Sıkıntı yapma bence sen kendini arabanı biliyorsan gerisi boş hadi iyi akşamlar
JoYTeaM
sadece chipli halimle sadece filtreli 306 ile denedim alican, baya fark oluyodu
sadece chipli halimle filtre egzozlusuyla denedim 240ta arada 6 boy vardı bilinen bir 306 ile..
boş konuşmayı sevmem tecrubemi söylüyorum
filtre egzoz chip emme p&p olcak specler alican abartı bişey yok merak etme
hergün telefonda konusuyorsan telefon acıp söyler makaranı yaparsın burdaki insanlar senin kimle samimi oldugunu takip etmek zorunda değil..
106'dan yana karın ağrım olmaz merak etme.. başka işim gücüm yok 106yı içime dert edicem![]()
bizde deneriz inşallah emre![]()
bu kadar GSI cı var ozamn bi resim koyalım
daha yaş 18 mi 19 mu ne öle bişine günlerdi ehliyeti almışız altımızda astra keyifler 10 numaraydı
Acaba NE 500 nerde şuan bilen varmı ? umarım şuanki sahibi araçı öldürmemiştir hakkıyla kullanıyordur
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)