amasyada ki kırmızıya bakan oldu mu veya durumunu bilen var mı?
önerebileceğiniz öncelikli kırmızı-beyaz öncelikli var mı?
Tam ortam malı olmuş yane
Baktımda Emin olamadım , Bizden sonra Ahmet e geçmişti oda siteye üye kırmızı sparco koltuk takmıştı .
Ama bizdeyken direksiyon sarı Momo idi Ahmet te onla kullandı, ilandakine baktığım zaman o direksiyonu göremedim .
Resim bulamadım ama eski bi videomu buldum Bu bendeyken videosu 90-220 . Direksiyon gözüküyor , Lexmaul Manifold yok bu arada sesten anlaşılıyor zaten araç full gırtlak yüklü değil hatrı sayılır bişiler vardı , derece fena deil be dimiYalçın abi sağolsn
YouTube - ‪Ne500‬‏
ozamnlar dijital foto makineleri 5.2 mp diHP nin şarjı bitmişti kadran sonunu görmüştük çekemedik ama
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
bu konuyu bende takip ediyorum kararımı verdim gibi inşallah bir kaç aya bir gsi alcam en doch olanındançekincelerim vardı açıkcası tecrübesi olanlar eklemek istedikleri varsa memnun olurum selamlar kaan
![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
ben c20xe ve 94 bodykiti bir arada sunan bu muhteşem aracı alıpta aşık olmayan görmedim. satalı 2 seneden fazla oldu keşke satmasaydım bence çok özel bir araçtır. 94 sonrası bodykitsiz versiyonun ve ecoteclerin en ufak bi çekiciliği yok. sınıfının en hızlısı olmakda mümkün turbo kategorisine hızlı geçiş de mümkün günlük kullanımdada yakıt tüketimi çok zorlanmamış setuplarda insaniyetli kullanımda gerçekten düşük birçok parçası makul fiyatlarda olan bir araç. bazı parçaları ise çook zor bulunuyor ve ne olursa olsun absyi ve klimayı iptal etmenizi tavsiye ederim. alıpta pişman oluncak bir araç değil asla.
linkte vereyim; Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
yokmu temiz bilindik gsi?
amasyadaki iyi duruyor tampondaki kapak hariç lip su fıskiyeleri felan yerli yerinde fiyatıda normal seviyelerde ama amasyada işte evveliyatını bilen çıkar muhakkak hayırlısı olsun.
emrenin yönlendirmesiyle konyadaki 93ü alıcaz kısmet olursa mete abiye amasyadaki pek iç açıcı değil anlaşılan
satıldı işaretlenmiş zaten![]()
hayırlı olsun alan
inşallah turbo ile başlayıp 4x4 le devam edip altından girip üstünden çıkıcaz![]()
fena sardım gsı lara şöyle orta halli bir arac bulasım var![]()
Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 6.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk
bu araç nasıldır acaba ? ucuz ama bi değişik sanki ... ön tampon değişik ... çok enteresan ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)