User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
153 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Astra Gsi...

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JDM VTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SS'i yapmayı planlıyoruz inşallah speclerinde en hızlısı olarak

speclerimizde belli, filtre egzos chip emme gaz kelebeği port polish. bi chipim eksik onu yapınca çıkıcaz salıcaz hayvanı
    sen yapıyosun daha inş. bittiğinde de araban istediğin gibi olur ama benim merak ettiğim bilinen yürüyen GTi lar benim bildiğim SBL,TS var başka var mı istanbulda ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SBL güzel yürüyordu.

GV'de güzel yürür şuanda ne durumda bilmiyorum.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar GSI cı var ozamn bi resim koyalım

daha yaş 18 mi 19 mu ne öle bişi ne günlerdi ehliyeti almışız altımızda astra keyifler 10 numaraydı Acaba NE 500 nerde şuan bilen varmı ? umarım şuanki sahibi araçı öldürmemiştir hakkıyla kullanıyordur
    NE 500 benim bildiğim 2 kere ön cama kadar girmişti.

en çok toplanan GSI lar arasında TOP 10 da ilk 3tedir herhalde
    Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Starion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Astra F GSi.. Yaklaşık 4 sene boyunca keyif alarak kullandığım ve gidişine,duruşuna hala hayran olduğum farklı bir araçtır. Ayrıca rallilerde de çok haşır neşir olduğumdan, ralli parkurlarıan en çok yakışan araçlardan biri olduğunu (hele opel branding'i ile) söyleyebilirim.

Motor olarak arkadaşlarında yazdığı gibi C20XE ve X20XE olarak iki çeşidi var.C20 Coshworth tarafından geliştirilen İngiltere Touring Car şampiyonasında da kullanılmış yarış kökenli bir motor. GM bunu daha uysal bir silindir kapağı ve sıkıştırma oranı ile Kadett ve Astra GSi'larda kullandı. X20XE ise bilindiği üzere emisyon kuralları çerçevesinde çok daha sakinleştirilmiş bir motor. İki motorunda çap ve strok oranı aynı.

Astra GSi'da şimdiye kadar gördüğüm en kullanışlı yol bilgisayarlarından biri var. Her yer sensör dolu olduğundan araçta oluşabilen bütün aksaklıklar yol bilgisayarına yansıyor. Oil lack (yağ kaçağı), wash bilmemne (cam suyu), brake fluid (hidrolik seviyesi), brake pad (fren balatası) ve daha bir çok şey. Oturuş pozisyonu enfes, ayarlı koltuk sayesinde araca gömülmüş olarak kullanabilirsiniz. Omuzumda biten cam hizası hala çok hoşuma gider.

Sürüş olarak 92-94 arası ve 94-97 arası modellerde bir fark yok. En büyük handikapı rallilerde proflex amortisor ile dahi çözemediğimiz direksiyonu çeyrek turdan fazla aniden kırdığınızda yaşanılan arkadan kayma problemidir. Problem diyorum ama bilinçli olarak yapıldığında hem yarışlarda çok zaman kazandıran hem de caddelerde süper enstantaneler verdiren bir olaydır bu. Eskişehir'li bazı foruma yazan arkadaşlar yıllarca GSi ile virajları 3. viteste oldukça süratli bir şekilde nasıl arkadan itiş gibi döndüğümü çok iyi bilirler. Fakat gelgelelim ani bir durumda, ayağınızın gazın üzerinde kalamayacağı hallerde hiç hoş olmayan enstantaneler yaratır. Netekim şehirler arası bir yolda oldukça süratli giderken başıma geldi ve 320 metre sürüklendim, araçta pert oldu. Tipik Alman sağlamlığı böyle durumlarda kendini gösteriyor tabi. EuroNcap testleri günümüz standartlarının çok altında olsa da, sağlam kabuğu sayesinde sizi çok güvende hissettiren taş gibi bir arabadır. En büyük handikaplarından biri hissiz ve tepkileri geç ileten direksiyonuyla beraber bu arkadan kayma durumudur işte.. Onun dışında yüksek sürat stabilitesi enfestir. Yol durumu müsait olduğunda iki motorda da 250 km/h süratleri görebilirsiniz ve bu süratlerde şimdiye kadar kullandığım 106,206 ve Clio Rs'ten çok daha stabil olarak ip gibi gider.

Yakıt tüketimi uzun yolda 5.5 lt civarlarında seyredecektir, şehir içinde hafif gazlamalarla 11 lt'yi bulur. F20 şanzıman çok uzun oranlıdır ve yakıt ekonomisini destekler. X20 alırsan Irmscher egzantirik , yazılım, büyük gaz kelebeği ile etkili sonuçlar alabilirsin. C20 alırsan Irmscher kırmızı manifold(emme), egzantirik, yazılım, komple egzoz ile 190 hp'lere çıkan gücü F16 ya da 18 şanzıman ile de yola aktardığında dehşet akselerasyon zamanlarına imza atabilirsin.

Aracın en büyük problemlerinden biri çabuk bozulan direksiyon kutusu olduğundan almayı düşündüğünde kontrolunu mutlaka yaptır. Öyle tamir ile falan kurtaramazsın kolay kolay. 1700 TL gibi bir rakamı bayılman gerekir paşa paşa. Ön takım parçaları ucuzdur; salıncaklarını 25 TL'ye bile bulabilirsin yan sanayi olarak. Sahibinden'de 177k'da ikinci sahibinden güzel bir Astra GSi vardı geçen ay gidip bakmıştım. Alınabilir bir araçtı sadece fiyatında çok ufak bir fark sebebiyle anlaşamamıştık şmdi baktım ilan kalkmış. Eğer satılmadıysa aracı şiddetle tavsiye ederim sahibinin telefonu bende olmalı düşünürsen pm atarım.

Genel olarak Sunroof'u, kliması, yol bilgisayarı ve 94'ünün vahşi, 97'lerinin mütevazi şıklığı ile biraz yaşlanmışta olsa uygun paralara bulunduğunda tercih edilebilecek, uzunca bir süre bindiğim, 6 ileri 225 hp. dogbox şanzımanlısından 136'lığına kadar her türlüsünü keyifle kullandığım zevkli araçlardır. Uygun bir fiyata oynanmamış, bozulmamışını bulursan fazla düşünmeden almanı tavsiye ederim.

katılıyorum gsı ın arkası baya oynak,gecenlerde tekrar kullandıgımda tecrube ettım gene ama yuksek hızda gayet stabıl..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katılıyorum gsı ın arkası baya oynak,gecenlerde tekrar kullandıgımda tecrube ettım gene ama yuksek hızda gayet stabıl..
    1.6 Vectra dahil kullandığım tüm opeller uzun şanzıman oranları sayesinde yüksek top speedlere sahiplerdi. Genel olarak Opel'ler büyük kasalarda küçük motorlara sahip olsalarda yavaş hızlanmalarına rağmen bu yüksek son hızlara ulaşıyorlar. Direksiyonu düz tutarsanız yada çok ufak direksiyon açılarının dışına çıkmazsanız gayet stabil bir his veriyor. Ama dediğim gibi düzlükte. 200 üstü hızlarda düzlük üstünde sert fren yapsanız bile araç ip gibi duruyor. Ama düzlük dışında biraz ürkütmüyor değil.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sene 2006 106dan önceki arabam 2 parca boyalı,momo corse jantlar sebring eksoz yanıyordu bee o zamanlar..sonradan 34 esj34 oldu benden sonraki sahıbınde şimdide izmit semalarında sanırım..

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SBL güzel yürüyordu.

GV'de güzel yürür şuanda ne durumda bilmiyorum.
    emre hepsi ile denedi diye biliyorum sonuç baya farklı oluyor diye hatırlıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kere gti-6 cıların orj jantları çıkarıp yerine 5kg lik bi jant takıp aynı ölçüde yürüyenden bi 24kg atmaları lazım. erel söylemişti 11küsür kg orj jantlar nasıl bi jant ağırlığıysa
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

çağlarcoskun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senelerden geçen senee =))

"

varmı acaba sağda solda gören duyan K 8884'ü ? halen benim verdiğim halde duruyosa alınabilecek bi gsi bence. ben baya masraf yapmıştım. benim sattığım adamda titizdi o da yapmıştı baya masraf ama ondan sonrasını bilmiyorum =))
    AutoMiss oto yıkama kuaföR

ÇağLAR

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kere gti-6 cıların orj jantları çıkarıp yerine 5kg lik bi jant takıp aynı ölçüde yürüyenden bi 24kg atmaları lazım. erel söylemişti 11küsür kg orj jantlar nasıl bi jant ağırlığıysa
    geçme geçilme işini boşwerin her araçın kendine özgun bi krıterleri vardır 306 da kullandım gsi ikisini keyfi bambaşka buna bakmak lazım neysem konu iç olmasın

GSİ güzel araçlarıdır yalnız temizini bulmak önemli ben gsi aldığım zaman motorununda sorun vardı ve Adan Zye herşeyini değiştirmiştim parça sıkıntısı yok bazı parçalar hariç ama rahatlıkla bulunabilir araştırmacı olcaksın gsi bu forumda cok iyi bilen kişeler vardır. bende alacağın araçı bi araştır burda sor et öle al derim tavsiyem parça alırken herzmn orginali almaya bak derim yan sanayi parçayı kabul etmeyen bi araç umarım temiz sorunsuz bi araç bulup keyifine bakarsın yeni nesil araçlarda olmayan özellik gsi da mevcut bu en büyük artısı benim gözumde

CRUEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı çağlarcoskun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senelerden geçen senee =))

"

varmı acaba sağda solda gören duyan K 8884'ü ? halen benim verdiğim halde duruyosa alınabilecek bi gsi bence. ben baya masraf yapmıştım. benim sattığım adamda titizdi o da yapmıştı baya masraf ama ondan sonrasını bilmiyorum =))
    sariyerde görüyorum sürekli fena durmuyor

Diyadin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    33 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sene 2006 106dan önceki arabam 2 parca boyalı,momo corse jantlar sebring eksoz yanıyordu bee o zamanlar..sonradan 34 esj34 oldu benden sonraki sahıbınde şimdide izmit semalarında sanırım..
    [MG]http://www.yukleresim.com/images/99244068459837816023.jpg[/IMG]
    [MG]http://www.yukleresim.com/images/65833957647879188625.jpg[/IMG]
    Vaybe Alper bendede brodway vardı
    Erol'dan haberin varmı çıktımı ?

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu 94 sfi motorluların temizleri aşağı yukarı ne kadardır
    psn: DAGHAN26

19gokhan90 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bildiğim en temiz gsi lardan roll drag devir kesici nedir bilmeyen bi araba

Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk

Starion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada alacak arkadaşlar yağ pompasının değiştiğinden emin değiller ise mutlaka pompayı değiştirsinler.
    David Townsend: Michael, I want you to drive flat out. I want Porsche to win Le Mans!

http://garaj.imgur.com

dragon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadar GSI cı var ozamn bi resim koyalım

daha yaş 18 mi 19 mu ne öle bişi ne günlerdi ehliyeti almışız altımızda astra keyifler 10 numaraydı Acaba NE 500 nerde şuan bilen varmı ? umarım şuanki sahibi araçı öldürmemiştir hakkıyla kullanıyordur
    NE 500 bu olmasın??

Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 13.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk

0k4N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 19gokhan90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Opel Astra 2.0 GSI 1994 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
    Cidden çiçek gibi duruyor Alacak arkadaşlar kaçırmasın
    Peugeot Performance

-----------------------------------------

61,5

EMG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 19gokhan90 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu araba 2-3 senedir satılık neden satılmıyor diye merak ediyorum madem bu kadar düzgünse

benim fotolardan gördüğüm ön lip yok far fıskiyeleri yok, logo yanlış yerde, arka çeki demiri kapağı yok vs..

bugra_0101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EMG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araba 2-3 senedir satılık neden satılmıyor diye merak ediyorum madem bu kadar düzgünse

benim fotolardan gördüğüm ön lip yok far fıskiyeleri yok, logo yanlış yerde, arka çeki demiri kapağı yok vs..
    lip:250 tl yurt dışından getirmek lazım
    far fiskiyleri: 180
    arka çeki: 90 tl
    yeni logo 35 tl

alır almaz yapılcaklar bu arabaya ben gsi ararken bakmıştım da hatırlamıyorum bişeyi varmıydı yokmuydu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)