User Tag List

Sayfa 6/23 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
429 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Takıntılarınız :)

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    121 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cep telefonuma herhangi bir uyarı geldiği zaman ( BBM, Twitter, mail vs ) mutlaka okurum, tepede uyarı simgesinin görülmesinden nefret ederim.
    Cep telefonunda herhangi bir uygulamanın update'i geldiği an mutlaka update ederim.
    Herhangi birşeyimi ( çakmak, gözlük kılıfı vs ) kaybettiğim an delirir, bulana kadar evi darmadağın ederim. Gene bulamazsam gider yenisini alırım.
    Alkol ile mutlaka bol sigara tüketirim.
    Bilgisayarımdaki masaüstüm genelde boş ve siyah backgroundludur.
    Arabamda herhangi bir arıza varsa düzeltmeden huzur bulmam.
    Bir şey yapmak/almak istiyorsam anında yaparım, yapmazsam sittin sene bir daha yapmam/almam.
    Kışın kar yağarken camı açar, yorganıma sarılır öyle uyurum.
    Extrem durumlar harici yanımda mutlaka zippo taşırım.
    Alışverişe çıktığımda 50 tane şey denemem, 1 tane beğenirim, giyerim ve alırım.
    Çok para harcarım, bokunu çıkardım bu ay rahat durayım bari derim, 1 hafta sonra gene çok para harcarım.
    Kredi kartımı kesim tarihinden 1 gün önce veya kesim gününde tam olarak yatırırım.
    Yazı yazarken elimden geldiğince noktalama ve imlâ kurallarına dikkat ederim.
    Gömlek askılarım ve gömlek yönleri hep aynı yönde olmak zorundadır.
    Tshirtlerimi aynı boyutta katlarım.
    Alaturka tuvalete girmem, nasıl yapılır bilmem. Askerde Allah'tan normal tuvalet vardı da rahat ettim
    Alışverişe çıktığımda pantalon aldıysam altına giyeceğim ayakkabıyı, üstüne giyeceim gömleği, blazer ceketi düşünürüm. Eğer biri eksik ise eksik olanı hemen alırım.
    Alışverişte beğendiğimi anında alırım
    Sırtım duvara değecek şekilde uyurum, asla ve asla oda ortasında bir yatakta huzurlu uyuyamam.
    Çalışma yerim mutlak suretle odanın dip köşesi olmalıdır. Ortalık yerde çalışamam.
    Bir yere giderken geç kalmaktansa erken gidip beklerim.
    Gece 3-4 defa uyanır, odamın camından otoparka bakar, arabamı kontrol eder tekrar uyurum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesai başlama bitiş saatlerine çok özen gösteririm aynı zamanda arkadaşlarımla görüşeceksem de çok dikkat ederim

gördüğüm tüm araçların plakalarına bakarım hafızam olmasa da ezberlemeye çalışırım.

askıların aynı yöne bakması şart

dişlerimi fırçaladıktan sonra su dışında en sevdiğim şey de olsa yiyip-içmem

masamda kolonya her daim olur işe geldiğimde ve gün içerisinde bol bol kolanyalanırım

işyerinde klasöre evrak koyduğumda muhakkak ellerimi yıkarım pislenmiş gibi hissederim.

para harcamaya şartlanmış gibiyim olduğunda harcamadan duramam illaki bitecek

Türkçe nin yazımına özen gösteririm göstermeyenleri uyarırım

by_hayali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 8.000rpm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kumaş pantolon + gömlek kombinasyonunda gömleği kemer üzerine taşırma-dökme artık her ne derseniz işte o operasyonda gömleğin belimin her tarafında düzgün-eşit durması arada katlanma yapsa da görünmemesi kamufle olması gerekiyor
    delirebiliyorum bununla uğraşırken , çok uğraşırsam zaten gömlek itin bitarafından çıkmışa dönüyor ben de çıkarıp fırlatıyorum yeni gömlek giyiyorum hadiii sil baştan
    benimde her sabah sinirlenme sebebim abi acayip takıntılıyım bu konuda

CorsaGSI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simetri takıntısı bende de var, mutlaka herşey simetrik ve diğer objelere göre eşit mesafede olacak

Bir buluşmaya bende erken giderim, geç kalana kızarım.

Araba kullanırken type ile oynayanlara sinir olurum, genelde kızarım.

İlginç gelenebilir ama otobüs ile bir yere gittiğim zaman cam kenarına oturmuşsam direk sayarım (Saymaya başladığımı fark ettiğim zaman saymayı bırakırım ama)

Arabayı kitledikten sonra kontrol etmediysem arabaya geri döner kontrol ederim ama bu düşünce genelde yattığım sırada olur
    Araç Kiralama
    Powered CorsaTigraGarage by TigraKAAN
    Mapped by Chare

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptığım her işin tam olması konusunda takıntılarım var

ya işe başlar tam bitiririm veya hiç başlamam yapmam

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abim hariç hiç bir aile büyüğümün yanında sigara içemem (onlar benden sigara alırlar cebimden paketi bile alırlar)

Üstümde 500 TL den fazla nakit taşımam hemen ATM den hesabıma yatırırım
    Paraların hepsi aynı yöne bakıcak ve en üstte en ufak para olucak...

Bilmediğim bi yolda gidiyorsam depodan nezamn bi çeyrek eksilse hemen fullerim

gömleklerimde çift ütü izi olamaz mümkün değildir (sabahları evde ablam ve annem sinir krizleri geçirir)

Her tshirtümün önünde anlamsız ve saçmada olsa yazı olmalıdır

Eğer fabrikada babam erken çıktıysa yada yoksa tüm çalışanlar çıkmadan paydos edemem...

Bide bilmiyorum takıntımıdır ama yaz kış fark etmeksizin arabamda 1 adet şort 1 adet mont olur...
    imza...

ae101 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otobusle yolculuga cıkıcaksam tuvalettakıntısı oluyo bende 10 defa tuvalete gırıyorum fılan....garıp ama oluyoo ıstee
    45 ZK 098 - USDM AE101 - Sold
    35 MMR 57 - Auris - Just Begining

0M42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ömerve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadife takıntım var benim,kadife olan hiç birşeye dokunamam,görmek dahi son derece rahatsız eder
    Bu bende de var kadifeye bende dokunamıyorum.Diğer mesele ölsem çıplak ayak ayakkabı giyemem gerekiyorsa çıplak ayak dolaşırım yinede çıplak ayak ayakkabı giyemem ne tür olursa olsun önü kapalı terliklerde dahil.

Ayrıca El yıkama manyaklığı var bende durup durup ellerimi yıkama gereği duyuyorum neden derseniz bende bilmiyorum.

Araç konusunda da temizlik üzerine abartmış durumdayım arabaya biri oturup kalksın hemen oturduğu koltuğu ve paspası bezle siliyorum bunların hepsi bana resmen eziyet eden şeyler.

Son olarak tuvalet konusunda felaket bir hassaslığım var evimden başka yerde tuvalete gidemiyorum.
    Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabayı yıkadıktan sonra en az bir hafta silecek çalıştırmam.(Göremeyecek kadar olunca ayrı)

Park ederken simetrik olmasına dikkat ederim iki arabanın arasına tek manevrada girmeye çalışırım giremezsem çıkıp tekrar girerim

Sol cebimde telefon sağ cebimde çakmak sigara sağ arka cebimde cüzdan sol arka cebimde anahtar olmadan rahat edemem

Arabayı çalıştırmadan camları açarım

Arkamdan sellektör atılmasını sevmem hemen gaza geliyorum

Çok yakın derecede olmadığım kişilerin "kardeş" demesine kıl oluyorum birde.

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -arabayı kumandadan kitledikten sonra çaktırmadan da olsa mutlaka tekrar kontrol ederim
    -pc de masaüstünün kalabalık olmasından nefret ederim bazen çok fazla excel oluyor hemen klasör açıp o dosyayı bidaha bulamıycağımı bilsem bile göz önünden kaldırıyorum
    -arabayı yıkadıktan sonra önümdeki aracın ön camını yıkamasına da ayrı uyuz oluyorum kendim yaparkende en sağda giderken arkam boşken yapıyorum.çok mu inceyim ne
    -yazın ortasında iş yoğunluğunda hayatta izin kullanmam sonrasında da zaten hevesim kaçıyor hiç kullanamıyorum 8 hafta izin baba baba yatıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    -Gittiğim yollardaki çukurları ezbere bilirim başkasının arabasındaysam o çukurları ona mutlaka söylerim bile bile girersede kızarım

-Pantolonumun arka cebine asla telefon cüzdan anahtar vs. koyamam ön sağ cepte telefon ön sol cepte cüzdan ve anahtar olmalı anahtar mutlaka cüzdanın altında olmalıdır.Bu yüzden 4-5 ayda kotlarımın cep kısımlarına gelen yerleri yırtılır

-Yağmur yağmadığı sürece silecek çalıştırmam(Hafif yağmur atıyorsa ve önümü görebiliyorsam gene çalıştırmam )

8.000rpm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepimiz inceden ruh hastasıyız sanırım
    Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr

DogukanB
    Misafir
    fotoğraflara resim denilmesine gıcık oluyorum

bykral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabayı yıkadımmı camlarda leke kalırsa tekrar tekra silerim nokta kir kalmıycak yıkama 20 dk lekeleri silmek 1 saatimi alıyor bazen

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dogukanb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğraflara resim denilmesine gıcık oluyorum
    +10...........
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir şey almak istiyorsam acımdan ölürüm yine bir yolunu bulur alırım.Sabahlara kadar yatamam onun hayali ile yaşarım psikolojimi bozucak duruma gelirim.Bu iğrenç bir şey..

2 gün üst üste aynı donu giymem imkansıza yakın arkadaslarda kalsam 2.gün bir şekilde bahane bulup eve gitmem gerekir ki buda cogu zaman cok zorladı cok hazırlıksık sağda solda kaldığım zamanlar oldu.Arabanın torpidosunda bulundurmam lazım bir tane..

AVM'lerde 2 araba arasına park edemiyorum mutlaka kolon dibi olucak ki arabanın bir tarafını sıfırlıyım kapıların birbirine vurmaması lazım,buda nişanlımla 15 23 48 kere tartışmama sebep olmuştur,yer bulupta bnm sıkıntılarım yüzünden koyamadığımız ve çok çıkmışlığımız vardır, tartışmanının boyutlarını siz düşünün artık..

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde arabayı yıkattığım zaman hatunu veya arkadaşımı alıp naber hayatım / kanka diiip direk camı açıp iz yaptığında anında cinayet işlemek istiyorum.

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir şey almak istiyorsam acımdan ölürüm yine bir yolunu bulur alırım.Sabahlara kadar yatamam onun hayali ile yaşarım psikolojimi bozucak duruma gelirim.Bu iğrenç bir şey..

2 gün üst üste aynı donu giymem imkansıza yakın arkadaslarda kalsam 2.gün bir şekilde bahane bulup eve gitmem gerekir ki buda cogu zaman cok zorladı cok hazırlıksık sağda solda kaldığım zamanlar oldu.Arabanın torpidosunda bulundurmam lazım bir tane..

AVM'lerde 2 araba arasına park edemiyorum mutlaka kolon dibi olucak ki arabanın bir tarafını sıfırlıyım kapıların birbirine vurmaması lazım,buda nişanlımla 15 23 48 kere tartışmama sebep olmuştur,yer bulupta bnm sıkıntılarım yüzünden koyamadığımız ve çok çıkmışlığımız vardır, tartışmanının boyutlarını siz düşünün artık..

bendede var bu cinnet gecırtıorum kız arkadasıma bzen ole cımrılıgım tutuo dio gne bısey alıcan dımı sen ahaha

İlker G.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birde arabayı yıkattığım zaman hatunu veya arkadaşımı alıp naber hayatım / kanka diiip direk camı açıp iz yaptığında anında cinayet işlemek istiyorum.
    + kaç koysam bilemedim hakkaten
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)