User Tag List

Sayfa 18/23 İlkİlk ... 81617181920 ... SonSon
429 sonuçtan 324 ile 342 arası

Konu: Takıntılarınız :)

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kafamın uymadığı herkes ve herşeye takıntı yaparım dıyerekden komplesini özetliyorum
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim arabada önde sigara içmek serbesttir arkada yasak cam yok ondan mı ne bilmiyorum arkadakiler pasif içici olsun canları çeksin umrumda olmaz

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ B.KAYA

Bir an ben yazdım zannettim mesajı
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    lastiğin demire (botun vıcıklaması) ya da şu alışveriş merkezlerinin kapalı otoparklarda çıkardığı "ıyk-vıyk" şeklindeki ses vardır ya, bitek ona takıntılıyım. tüylerim ürperiyor.

Slmcnsl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alin size obsesif kompulsif rahatsizlik!!
    -günde 30 kez fln ellerimi yıkıyorum ve her biri 1 dakikadan kısa sürmüyor..
    otelde çalişiyorum misafirlere ait birşeylere dokundugumda iki elim kanda olsa gider ellerimi yikarim..
    -dünyada en nefret ettigim şey evde yerlerde kadın saçı ve bacak kılı olması.. hiç üşenmem süpürgeyi açar hemen o kılın oldugu bölgeyi süpürürüm..
    -ne giyersem giyeyim , ister kuru temizlemeden çikmiş olsun ister yeni yikamiş ütülemiş olayim , ilk önce giymeden bi 10 saniye kadar silkelerim. . silkeledikçe sanki üzerinden tozlar uçuşuyormuş gibi oluyor..
    -tek yaşamama ragmen evde wcyi kullandigimda her seferinde olmasa da ara sira , 2-3 günde 1 klozetin su deposuna domestos koyar öyle sifonu çekerim..
    -evden çikmadan dogalgaz ve ütünün fişini anlamsizca defalarca kontrol ederim.. AMK yapmadin işte ütü günlerdir neyi kontrol ediyosun sanki..

exca- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de bi araçla yan yana viraj dönmekten nefret ederim,geçerim eğer benden güçlü ve ya denk bi araçsa ve yanımda gitmeye inat ediyosa frene basarım o da inadına fren yapıyosa (inadına yanımdan gitmeye çalışanlar oluyo) üstüne bile kırarım inanılmaz bi takıntım var bu konuda kendim de rahatsız oluyorum bu durumdan çözemedim yıllardır..

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cüzdan taşımayı sevmem ehliyet,kimlik,kredı kartı bırazda nakit arka sağ cebimde yeter birde ev anahtarını taşımam hiç girişteki saksı'ya koyarım çebimde şıkır fıkır ses yapmasından nefret ederim
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Agah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cüzdan taşımayı sevmem ehliyet,kimlik,kredı kartı bırazda nakit arka sağ cebimde yeter birde ev anahtarını taşımam hiç girişteki saksı'ya koyarım çebimde şıkır fıkır ses yapmasından nefret ederim
    bir de adres alabilirmiyiz

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    simetri konusu fena diyebilirim

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Agah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir de adres alabilirmiyiz
    Onuda versem tam olucak zaten efendi gibi gelip alıp gidicek adam ne kilit kırıcak ne cam dipnot:artık saksıya koymam
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müzik sesi seviyesi 5-10-15-20 diye olmalı.astrada allahtan göstermiyo

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suan askerdeyim ve kogusta başkasnın yorganyla yatamam ve defalarca yorgan calınır pardn yer dgstrır ama gene yeni yıkanmıs carsaf alırm artı başkasının agzına dikip ictigi siseden su vb icemem (sevglm )haric kendim dagınık olabılırm ama baskasnın dagınıklıgı sinir bozucu olur
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakal uzatmayı hep çok isterim ancak yapamıyorum. zira trikotillomani denilen rahatsızlığım var. Sadece çenemdeki sakalların hep çift başlı olanları yolarım. Tırnaklarıma takılıyorsa yolarım. Yolarım ve yolduğum sakal ucunu cildime batırırım. Oha lan yazınca çok psikotça geldi ama gerçek bu maalesef
    "Korkmadık, savaştık"

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bicogunu okudum.Aslında yazılanların geneline sahibim ek olaraktan
    Egimli yolda yokus asagı olacak sekilde park ederim bide direksiyon simidi düz durmasına dikkat ederim.
    Mecbur kalmadıkca benzini hep aynı pompadan alırım gerekirse beklerim.
    Arabasız cıksam bile anahtarı yanıma alırım ve yanınada bişey koymamaya calısırım.
    Arka camların acılmasından kapı esiklerine basılmasından arabamın kurcalanma egillimi icinde olunmasından hoslanmam.
    Kısa kollu gomlek kadife pantolon giymem.501 e takıntım var bide baska kot giymem.
    Takıtıdan cok, totem yaparım tutmassa kılıfına uydururum sayılarla cok ugrasırım..
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

Mert83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni aldığım herne olursa olsun (elektronik,araç,aksesuar) bir süre kullanmaya kıyamıyorum. Kıyamadığım gibide kimseye kullandırtmıyorum. Bu evreyi aştığım taktirde sıkıntı olmuyor.

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burak ne takintin varmis be kanka

halilcan9455 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-Herkesle aynı evde kalamam,bu yüzden hala ev arkadaşı bulamadım kendime tek kalıyorum ve çok sıkıldım.

2-Evime misafir gelen arkadaşlarımın laaap diye yatağıma oturmasından,yastığıma başlarını koymasından! nefret ederim,deliririm olay çıkarırım.

3-Moralim bozukta olsa iyi de olsa insanların yanında suratımı asmamaya çalışırım,yanımda suratını asana fena söverim.

4-Benim malımı kendi babasının malıymış gibi hor kullanana deli olurum,gerekirse kafa atarım.

5-Enseme dokunulmasından ve su dökülmesinden nefret ederim.(Bu yüzden 2 yıllık ilişkimi bitirdim.)

6-Evim çok dağınık olabilir ama Wc ve banyo her zaman tertemiz olmalıdır,kıl vs olmamalıdır bu yüzden evime gelipte banyomu wc'mi kullananlar arkadaşlarım çıktıktan sonra bakarım eğer pis bırakılmışsa ne kadar iğrensemde saatlerce temizlerim.

7-El şakalarından hiç haz etmem.

8-Arabayı kullanırken arabada ki diğer insanların araba kullanma tarzıma laf yapmasını hiç sevmem.

9-Biriyle ilk tanıştığımda ona abi dediysem,aynı yaşta olsak bile daha sonra ismiyle hitap edemem. Aynı şekilde büyüğüme de ismiyle hitap ettiysem abi diyemem. (Bu nasıl takıntı spor gazetesi. )

10-Babamla telefonda çok konuşmayı sevmem. Maksimum 3 dakika.

11-Arabadan anlamayan insanlar benimle arabalar hakkında bir konuda iddialaşınca fazla sinirlenir kalp kırarım.

12-Saçlarımı her gün yıkamalıyım,okulda veya cafe de falan eğer wc'ye gittiysem bir sürü peçeteyle elimi kurular en son peçeteyle kapıyı açarım elimin kapıya değmesinden nefret ederim.

13-Bilgisayarımda facebookum vs. siteler her zaman otomatik oturum aç olarak kayıtlıdır,başka birisinin giriş yapmasından ya da girip facebook hesabımı kurcalamasına çok sinirlenirim.

14-Eve yürürken yürümeye önce sağ ayağımla başladıysam eve geldiğimde koltuğa vs oturacağım zaman son adımımda sağ ayağımla olmalı ve adımlarımı sayarım.(Bazen bu. )

15-Yaşam tarzıma laf yapanlar çok olur genellikle,hepsini terslerim.

Dahasıda var,çok fazla takıntılı bir insanım,bu yüzden günlük hayatta çok zorluk çekiyorum. Mesela bugün giydiğim kıyafetleri ertesi gün giyemem temiz olsalar bile. vs. vs. vs. diye uzar gider.
    15 de 13 aynı takıntılara sahibiz.
    buna ek
    1-)olarak birisinin arkamdan iş çevirdiğini farkedersem aynı şeyi ona göstere göstere yaparım (nasıl bebeğim iyimiymiş der gibi )
    2-)eşyalarımın karıştırılıp karıştırılmadığını anlamak için bıraktığım şekli aklıma not alır geldiğimde kontrol ederim.
    3-)yumurta bile kırmayan arkadaşımın yemek yaparken bana akıl vermesi
    4-)Bayram namazına giderken arabayı benim kullanmamı istemelerinden nefret ederim.mecbur kullanıyoruz gerçi. arkada 3 kişi sabah sabah konuşcak birşey bulamayıp şurdan geç 3'e at 2.ye çek şuraya park et. orası olmaz bak şurası da var.
    Alıntı gokhan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uyması için öncelikle arabada bi beyin olması lazım oda senin arabada yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazılanları okudukça aklıma geliyor,arabaya binerken ve ya inerken kapıyı gavur malı gibi şiddet ve hiddetle kapatanlara çok kızarım zaten o potansiyeli gördüklerime baştan söylüyorum kapıyı yavaş kapat diye...

Umumi tuvaletlere çok zor girebiliyorum ancak çatlama aşamasında olmam gerekiyor dayanamadığım zaman mecburen kullanıyorum onun dışında acaip iğreniyorum...

Türkçeyi gevşek kullananlardan hiç hoşlanmam özellikle bunu yapan bayan hemcinslerimden...Gerekirse muhabbetimi keserim o derece...Düzgün konuşulmasını isterim.

Sigara içenlerle hep çok mesafeli olmuşumdur.Sigara içen arkadaş neysede hayatımda sigara içen özel birinin olduğu görülmemiştir.Ayrılırım ya da sigarayı bıraktırırım Sigara kullananlar bana çok kızacak biliyorum ama kokuya karşı takıntılıyım ilk mesajımdada belirtmiştim.

Evin hep aynı tuvaletini kullanırım ve o tuvaletede benden başkası giremez.Herkesle aynı lavoboyu,sabunu kullanamam.Ellerimi yıkadıktan sonra mutlaka Pürelle silerim bidaha...

Kişise eşyalarımın kullanılmasına katlanamam benden başkası kullanmak zorunda kalmışsada al senin olsun derim.Bu makyaj malzemesi saç tokası vb gibi durumlarda geçerlidir.

Yeni aldığım herhangi elektronik bişeyi ilk ben paketinden ve kutusundan çıkarmalıyım benden önce başkası açmışsa eğer direk soğurum o cihazdan.

Genelde almış olduğum elektronik cihazları ilk gün kutusundan nasıl çıkarmışsam kutusu kablosu koruma kılıfı vb aynen öyle dolaba kaldırır ve saklarım ileride satmam gerekirse alacak olan kişi özenle kullanıldığını bilsin diye...

Teknolojik aletlerimi kılıfta ve ya kapta kullanmaya özen gösteririm aşırı sakarım düşürürsem ve bi yerine bişey olursa direk satarım.Soğurum o cihazdan.

Arabam ne renk ise telefonumda o renk olmalıdır.Araba beyazsa telefonda beyaz araba siyahsa telefonda siyah gibi...Gerçi şuan o totem bozuldu ama sırf bu yüzden telefonumu değiştirmeyi düşünüyorum o derece ciddi takıntı.

Arabada kaza varsa ya da ben o arabanın kazasına şahit olmuşsam bendeyken başına bişey gelmişse direk soğurum ve satarım arabayı ve bu yüzden defalarca anlamsızca yeni ve temiz araçlarımı değiştirmek zorunda kaldım.***** İstanbul trafiği araçlarıkazadan korumak çok zor.

Arabamı benden başkası benim iznim ve bilgim dahilinde kullanırsa direk soğurum.Uzunca bi zaman kullanmam eğer kullanmak zorunda kalırsamda yıkatırım mutlaka...

Buyrun size obsesifliğin dibi Kendimden utandım resmen

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım kilodan dolayı bende cebimin şişkin durmasına yar olurum arabaya biner binmez telefon cüzdan sigara sallarım arabaya. arabada ilk aldıgım 3 ay hiç sigara içmedim sonra kız arkadaşım vardı o içti ayar oldum benle mezaramı gelecek sanki dedim içmeye devam ettim
    AP Type-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)