allahım sen geride kalanlara sabır ihsan et. İnanması çok güç. Arifim Mekanın Cennet olsun.. Seni hiç unutmicam :(
Printable View
allahım sen geride kalanlara sabır ihsan et. İnanması çok güç. Arifim Mekanın Cennet olsun.. Seni hiç unutmicam :(
samimiyetim yoktu ama bi kaç defa denk gelip muhabbet etmiştik. çok efendi, çok düzgün bi arkadaştı. hepimizin başı sağolsun, allah yakınlarına sabır versin. düzgün adamlar teker teker gidiyor, çok üzücü çok..
allah rahmet eğlesin..ailesine ve sevenlerine sabır versin..:(
Allah rahmet eylesin. Allah'ım Ailesine dostlarına sabır versin. :(
Allah Rahmet Eylesin.. Ailesine sevenlerine dayanma gücü versin..:(
şuan nası üzgünüm anlatamam elim ayağım boşaldı :( telefonu şarjda unutmuşum elime aldım bi 15-20 tane cevapsız aramayı görünce kesin birine bişi oldu dedim ,,,keşke olmasaydı :( bu kadar neşeli girdiği her ortama keyif katan bi gencecik kardeşim nası olurda bu kadar erken aramızdan ayrılır :( çokk üzüldüm çok ,,,,
mekanın cennet toprağın bol olsun Arifcim ,,,Allah ailene geride bıraktığın tüm dostlarına sabır versin ................
allah rahmet eylesin. geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun inşALLAH.
mekanın cennet olsun arif ...
Allah rahmet eylesin.. Sevenlerine, yakınlarına sabır versin.. Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin. Genç yaşta ölüm :( Allah yakınlarına sabır versin başınız sağolsun. Yaralı olan arkadaşta inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur..
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun..
Allah geride kalanlara sabır versin.. mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin
2.3 Yıl önce bir çok ortamda birlikte olduğumuz güler yüzlü ve sıcak kanlı arkadaşım Arif, Bu tatsız haberi duyunca şok oldum.. Allah mekanını cennet eylesin, Geride kalan başta Ailene ve dostlarına sabırlar versin...
Allah rahmet eylesin.. Genç yaşta çok yazık.. Ne zaman ne olacağı belli olmuyor.. Allah'ım geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin..
Allah Rahmet eylesin Mekanı Cennet olsun
Yaralı arkadaşımıza acil şifalar umarım bir an önce eski sağlığına kavuşur..
ne zaman nerede görsem hep gülümseme wardı yüzünde, Allah mekanını cennet eylesin, ailesine we sewenlerine sabır wersin....