Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
Printable View
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun..
Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, yakinlarina bol sabir..
Hic tanimaz etmezdim.. Ruh varken bizim bi arabayla takas istemisti arladasimin arkadasi ordan biliyorum.. Tanimadigim halde su yazilanlari okudukca tuglerim urperiyor gozlerim doluyor. Genc yasta cok aci.. Allah rahmet eylesin yogun bakimda olan arkadasa acil sifalar versin.. Sevenlerine yakinlarina sabir versin..
her ölüm erken ölümdür. tanımazdım ama üzüldüm gerçekten. yalan dünya, bir varmış bir yokmuşuz. kalp kırmalardan, hırslardan vazgeçmek lazım. yarına kim kalır kimse bilmiyor. allah rahmet eylesin, kalanlara sabır dilerim..
Allah rahmet eylesin cok üzüldüm insan ister istemez bir garip oluyor eski yazdığı mesajları filan görünce dün o arkadaşında aklına gelirmiydi kendisi hakkında böyle bir konu açılıp hiç tanımadığı insanların ona rahmet dileyeceği hayat işte 1saniye sonra ne olacağını bilemediğimiz garip birşey....
Allah rahmet eylesin kardeşim nur içinde yat ....
ne yıllar gecırdık senle ılkokul sıralarından ortaokul sıralarına lısede ayrıldı yollarımız bır anda ıkımızde araba sevdasına yıne enkada bır araya geldık ayrılmaz olduk ogun bugun hergunumuz beraber gectı beraber yedık beraber eglendık yerı geldı polısten bıle beraber kactık hıc dusunmezdım bugun aramızdan ayrılcagını dun gece her zamankı gıbı bana neyabıon kankıııııı dıe bır ıletın vardı tabı ben o ıletıyı her zamankı gıbı gormedım gordugumdede cıkmıstın keske gorseydımde senı klawyenın basına mahkum etseydım cıkmasaydınız dısarı gıtmeseydınız oraya dıyecek soz bulamıyorum unutmayacagız senı herzaman kalbımınızın bır kosesınde yerın ol rahat uyu kardesım KALBIMIZDESIN:..(
RABBİM sırat köprüsünü hızlı geçenlerden eylesin,burda göremediği güzel günleri ahiretde yaşasın inşallah.
Okuduğumda inanamadım şaka sandım halada şokdayım. Allah rahmet eylesin güzel kardeşim, Allah geride kalanlara sabır versin. Yaralı arkadaşımızada acil şifalar diliyorum şu mübarek günde inşallah onu sevenlerine bağışlar yüce rabbim...
ALLAH rahmet eylesin ...
allah rahmet eğlesin .. mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin
Facebookta Erayın Arifin duvarına yazdıgı iletiyi görünce basımdan kaynar sular döküldü...
Arifle toplamda 3-4 kez görüsmüsüzdür, sagolsun her Ankaraya geldigimizde yanımızda olmus, sıcaklıgıyla samimiyetiyle her görüsmede kendini daha cok sevdirmistir. Hala kokoreccide tanısmamız, aspavada yanyana yemek yememiz aklımdadır.
Hala inanamıyorum, dün o yüzünden gülüs eksik olmayan cocuk bugun yok...
Basımız sagolsun, Allah rahmet eylesin kardesimize...Ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum.
Su mübarek günlerde mekanı cennet olur insallah...
Allah Rahmet eylesin.
allah rahmet eylesin :( , mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. :(
Allah rahmet eylesin...Mekanı cennet olsun... Diyecek söz bulamıyorum:(