Cenaze yarın öğle namazına mütakiben Karşıyaka mezarlığına defnedilecekdir. Mezarlıkdaki yeni yapılan camiide kılınacakdır namaz.
Printable View
Cenaze yarın öğle namazına mütakiben Karşıyaka mezarlığına defnedilecekdir. Mezarlıkdaki yeni yapılan camiide kılınacakdır namaz.
Allah rahmet eylesin sabırlar versin ailesine.
halen inanamıyorum yaa nasıl olur arkadaş combo kardeşim benim :( yeni aldıgı czt yle mi kaza yaptı arkadaşlar bilen yokmu cebini arıyorum cevap yok delircem yaa bilen varsa yazsın arkadaşlar nasıl oldugunu delircem ya :(
nur içinde yat kardeşim allah razhmet eylesin canım kardeşim benim
allah rahmet eylesin toprağı bol olsun
hepimizin başı sağolsun diğer arkadaşımıza acil şifalar geride kalanlara allahım sabır versin.
Birisi Açıklama yapabılırmı ne oldu ? :S daha geçen gün telefonla konustum muhabbet ettik... m3u nasıl geçtıgını anlatıyordu bana :S :(
Allah rahmet eylesin başınız sağolsun ailesine ve geride kalanlara sabırlar diliyorum mekanı cennet olsun.....
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Çok üzücü bir olay :/
allahtan tüm yakınlarına bizlere sabir diliyorum mekanın cennet olsun combo :((((((((
Şok oldum. Daha yeni tanıdığım ama kanımın ısındığı çok sempatik muhabbetli bir kardeşimdi.Toprağı bol olsun,taksiratı affola.Yakınlarına sabır dilerim.
Dün istanbuldan arkadaşına aldıkları Clio Rs ile oldu kaza..Czt yi zaten satmıştı..
allah rahmet eylesin...:(
çok kotu yaaa :S Allagım sabır ver... kimseye yaşatmasın bole bı durum cok kotu ınsanın yakınını kaybetmesi. daha gecen gün konustuk m3le yürümüş onu anlatıyordu sevınclı bi şekilde :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :(
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun