elim yazmıyor...melek kardeşim benim...
Printable View
elim yazmıyor...melek kardeşim benim...
Allah gani gani rahmet eylesin. Şoktayım hala daha geçen konuştuk ya mekanı cennet olsun.dualarımızı eksik etmeyelim
Allah rahmet eylesin,allah taksiratını affetsin
Allah rahmet eğlesin. :( Mekanı cennet olsun. Yaralı arkadaşımızda inşallah durumun ciddiyetini atlatır ayağa kalkar. :(
Yakınlarının başı sağolsun, Allah sabır versin, mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm gerçekten.
allah günahlarını affettsın , topragı bol olsun.... :/
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin ailesine yakınlarına sabır versin inş. cok üzücü cok zor
Canım kardeşim benim güler yüzlü komik kardeşim çok erken gitti aramızdan ama eminim ki gene bakıyor bize gene makarasını yapıyor güzel kardeşim nur içinde yatsın mekanı cennet Arifim ...
allah tahmet eylesin cok zor gercekten. Geride kalanlara sabirlar diliyorum
Allah gani gani rahmet eylesin , yakınlarına baş saglıgı dilerim .. çook üzüldüm :(
Allah rahmet eylesin.c.c Allah mekanını cennet etsin inşaallah.
Başınız sağolsun arkadaşlar. Ailesine Allahtan sabır dilerim,mekanı cennet olur inşallah.
şakamı ? inanın konu başlığını sohbette okurken içime doğdu arp nickli arkadasın yazdığını görünce,inanamadım nasıl olmus nerede olmus,allah rahmet eylesin daha 1 hafta olmadı kendisini görmüştüm bestekarda
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah...
Yakınlarına ve onu seven arkadaşlarına baş sağlığı diliyorum...Allah sabırlar versin..
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabırlar versin yaralı arkadaşımıza da acil şifalar versin
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Allah gani gani rahmet eylesin , üzücü bir olay ailesine ve sevenlerine Allah sabır versin ,
allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...