Allah rahmet eylesin.
Printable View
Allah rahmet eylesin.
"ALLAH'ım, sen bütün insanların Rabbisin. Bu hastanın ızdırabını gider. Şifa ver. Şifayı veren sensin. Senden başka şifa yaratan yoktur. Ancak senin şifan vardır. Bu kuluna da hastalıktan eser bırakmayacak şekilde şifalar ihsan eyle."
Efendimiz mübarek elini hastanın alnına koyar, şöyle duâ ettiği olurdu.
Tüvanada kardeşimiz için duamızı lütfen edelim .
Allah rahmet eylesin. Forumdakı mesajlarından bılıyordum benı bıle etkıledı..Allah yakınlarına sabır versin :(
Arif kardeşimizi az önce defnettik ,cenazesi çok kalabalıktı tüm arkadaşları geldi nekadar çok sevildiğini göstergesidir.Kardeşime allahtan rahmet diliyorum....
Arif Kardeşimize son görevimizi yerine getirdik, Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlı diliyorum..
Çok başkaydı çok farklıydı Arif ...
Son göremizide yerine.Allah ailesine,yakın arkadaşlarına gani gani sabır versin.
biz ne yapcaz şimdi combo?koyduk geldik seni dağın başına...nasıl alışcaz yokluğuna...yarım bıraktın bizi aldın götürdün diğer yarımızı...dünden beri nefes alamıyorum sanki boğazımı sıkıyor biri...
hep gülen yüzünle hatırlancaksın melek kardeşim...kavuşacağımız günü bekliyorum...
Allah Rahmet eylesın mekanı cennet olsun Arifin
kardeşimizi az önce defnettik
o kadar çok kalabalık vardı ki ne kadar sevildiğinin göstergesiydi
her zaman bizleri gırgır şamata muhabbet amaçlı bir araya topladın arifim ama bu sefer farklı bir sebeple topladın
bu ölüm sana hiç yakışmadı kardeşim
mekanın cennet olsun
Her ne kadar arif kardeşimizi tanımasamda bu kadar seveni olduğuna göre iyi bir kardeşimizmiş.Allah günahlarını affetsin.Toprağı bol olsun.Yakın bir zamanda kardeşim gibi sevdiğim birini kaybettiğim için yaşadığınız duyguları çok çok iyi biliyorum.Ailesine ve siz sevenlerine sabır diliyorum.İnşallah birgün sevdiklerimizle buluşuruz.
Allah rahmet eylesin :(
sabah hastaneye gıttım ınanmıyordum hala gıdısıne sankı bır sakaymıs gıbı dusunuyodum morga geldım yanına kardesım actılar o ustundekı beyaz ortuyu herkez sana bakmamı ıstıyodu bakamadım sana ayagım gıtmedı o tarafa kıtlendım oldugum yerde kaldım ama gormem lazımdı senı bunun gercekten bır saka olamadıgı artık beynımın ıcıne yazmam gerekıyodu gordum senı o halde evet hıc yakıstıramadım sana bu hareketını camıde tabutunun basında bekledım annen ayse teyzem artık benımde annem bana dedıkı arıfın arabasını kım aldı dedı ılk baska konusamadım aglamaktan ben aldım dedım keske almaz olsaydım dedım almasaydım belkı o gun gıtmeyecektın oraya belkı kendı arabanla gıdecektın olmayacaktı bu olacaga varmıs kardesım annen sarıldı bana arıfım o arayı cok severek aldı dedı yıkıldım sımdı cıksan o topragan altından al derım anahtarı gıt arıf bu araba benım deıl senın araban tekrar tekrar soyledım kardesım defın alanında arıf sakanın boku cıktı kalk arttık ınsanlar aglıyor dedım koymayın onu ıcerı dedım kımse benı dınlemedı sabahkı halın gozumun onune geldı sen gercekten gıttın kardesım sen gercekten bızı bıraktın ama kırgın degılım sana kusmıcemde cunku sen benı gercekten kardesımdın cok sevıyordum senı be arıf...
herkez merakla beklerdı sımdı arıf ne araba alıcak dıye gorduler yenı arabanı ben hıc begenmedım kardesım o cenaze arabasını yakısmadı o araba sana
Kardeşim nur içinde yat. Seni hep gülen yüzünle hatırlayacam "Combo" :(
offf :( mekanı cennet olsun geride kalanlara allahım sabır versin çok üzücü durum .
kıvanc yazdıklarını okudukca gözlerim doluyo allah hepinize sabır versin... :(
Allah rahmet eylesin. Geride kalanlara sabır versin.Mekanın cennet olsun ,yaralı kardeşimizede acil şifalar... :( :(
Allah rahmet eylesin . mekanı cennet olsun inşallah...