Allah rahmet eylesin..Allah öncelikle ailesine,tüm tanıyanlarına sabır versin
Printable View
Allah rahmet eylesin..Allah öncelikle ailesine,tüm tanıyanlarına sabır versin
Mekanı cennet olsun.Burda okuduklarımdan gerçekten çok üzüldüm.Geride kalanlara ALLAH sabır versin..
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olur inşAllah...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş. allah geride kalanlara sabır selamet versin :(
ankaradaki kahvaltı ve karting organizasyonunda tanışmıştık, çok sohbet şansımız olmasada şen şakrak ve içinin güzelliği yüzüne vuran bir arkadaştı, genç yaşta çok acı bir kayıp, allah mekanını cennet eylesin, yakınlarına sabır versin. çok zor bir durum....
:( mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eylesin, belli ki çevrede sevilen bi arkadaşmış çok üzüldüm ..
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun
Aha öldü gitti gencecik bir beden daha. Arabalarin paramparca olduguna gore ortada hiz da var, yoksa bu kaza olmaz. Lutfen kemer takin, gereksiz yerlerde gazlamayin. Hepimiz bir cok insan icin hayal olan hayatlar yasiyoruz, bu hayalleri kabusa cevirmeyin. Bu forumda bir daha aci kaybimiz konu basligini gormek istemiyorum yaa, yeter her yil bir kardesimizi, dostumuzu topraga veriyoruz...
Arif kardesimizin topragi bol olsun, yarali surucu arkadasa da acil sifalar. Surucu arkadasimizin hayati bundan sonra cok zor, umarim toparlar hayata doner.
Su lanet olasi metal parcalarinin koltuguna oturunca kemerinizi takin, sakin olun, gaz muzik dinlemeyin, keyif icin araba surun, hirs icin veya kendinizi kanitlamak icin degil...
Allah rahmet eylesin. Allah geride kalanlarına sabır versin.
Arifim allah mekanını cennet eylesin toprağın bol olsun geride kalanlara ve ailesine allah sabır versin herkesin başı saolsunn
mekanı cennet olsun herşeyden çok üzüyor insanı zamansız genç kardeşlerimizi kaybetmek
Allah rahmet eylesin. Toprağı bol olsun :(
ALLAH rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin ..
ALLAH rahmet eylesin. ailesine ve arkadaşlarına bol sabır versin.