Eda Çetin | Facebook
Printable View
Arif Gökdemir ANISINA yazın facebooka isteyen bi zahmet sayfaya girer yani bu kadar kasmaya gerek yok :)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
daha gencmisde... :(
Mekani cennet olsun daha gecen hafta ankarada gordugumde konusmustuk, istanbulda gecen hafta feribota binerken bilet alirken, inatla telefondaki kisiye alp atak dememe ragmen arif atak ilk yazdi sonra hayir alp atak dedik ha tamam arif alp atak dedi bizde ustelemedik evet evet dedik, arifle bunu konusup gulmustuk kulaklarini cinlattim istanbulda diye yuzundeki gulucuk aklimda mekani cennet olsun kardesimizin.
Allah rahmet eylesin, sevdiklerine sabır versin. Çok üzücü bir durum :(
Arkadaşlar yaklasık 6 senedir İncekte oturuyorum. Bu yolu yapılısından beri hergün bazende günde 2 defa kullanıyorum.
Ve defalarca gölbaşı ve büyükşehir belediyesine şikayet etmem rağmen ne bir uyarı ne de bir bariyer koymadılar. Böyle Eskişehir yolunda olduğu gibi katliam kazalar serisi olmadıkça da koymayacaklar.
Şu an Atılım Üniversitesi'nin az gerisine Ufuk Üniversitesi kampüsü inşa ediliyor ve 18'lik gençler bu yolu kullanmaya başlayacak.
Hele ki ***** kazanın meydana geldiği düzlük var ki akıllara zarar eyvah eyvah. Yaklaşık 1.5-2 km kadar başı yokuş aşağı ve başlangıcında bir kırmızı ışık olan geceleri riayet edilmeyen gündüzleri ve sabah okula giderken bu yeni gençlerin mecbur kullanmakta oldukları ve kullanacakları bir yol olucak.
Ahlatlıbel girişinden İstanbul otoban çıkışına kadar tamamiyle hatalı hiçbir şekilde akla mantığa uymayacak şekilde dökülmüş ve açılmış bir yol. Benim saydığım en az 8 tane ters eğimli viraj mevcut bu yolda. günaşırı irili ufaklı kazalar görüyorum.
Gelin birlik olalım belediye,medya ne varsa ben her türlü şikayet edilecek her yer için hazırım. Çünkü bu Ufuk Ünv. de açıldıktan sonra daha çok canlar yanacak.
Gerçekten çok üzüldüm Arif'i tanımasamda arkadaşımmış kadar çok üzüldüm. hele ki göz göre göre defalarca şikayet etmiş olmama rağmen böyle bir olay olmasına çok sinirlendim sözün bittiği yerdeyim gerçekten.
Bu yolun düzeltmesi için hep birlikte birşeyler yapabiliriz diye düşünüyorum
Allah rahmet eylesin :(
Bogazimda tuglayla okudum. Allah boyle sevilen kulunu en guzel yerinde agirlar eminim...
Bundan sonrasi icin bir araya gelip belediyenin bu ihmallerini onlemek lazim gelir artik. Daha fazla olum haberi okumayalim su forumlarda cidden biktik artik.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, bunları gördükçe czt yi satıp 120-130 u geçmicek bi kağnı alasım geliyor :(
Şu anda şoklara girmiş durumdayım.10 gündür tatildeyim ve ilk defa fırsat bulup nete girdim.Allah rahmet eylesin.Tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum.Nur içinde yatsın.