User Tag List

Sayfa 4/11 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
199 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Typer aranıyor ROLLiNG!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock TTS var kprolu typeR a denk denemek istermisiniz ?

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu bastan okumadim ama gece ben sahur saati cikar top speed denerim anadolu yakasi uyarsa
    Selçuk sahur saati pek uymaz sabah saat 7 de Dukkan aciyoz ama normal bı saatte sorun olmaz deneriz maksat amac aracımızı görmemde eger sorun yok bı son mohikan sen kalmissin helal olsun sana tuna da var pardon teşekkürler
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar bu aksam önce cecoyla görüşüyorum daha sonra karşıya kavacika geçip kardesim Fatih'in ad sedan Vti ile deniyorum eger vaktim olursa ordan Atasehir mc e gecerim Muharrem. Tts ile de denerim sorun degil sen ben job Selcuk deneriz hatta
    C R M performance

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceco ataşehire geçerse eğer bende bi denerim valla sadece cecoyla denerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cecoooooooooooo aranan kan ceco
    C R M performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ ottoman kardesım 30- 180 basarsan sanada gıder ( ne konuydu o be )

@ arif kanka izmıtten misafırlerım gelıyor buyuk ıhtımal gecerım atasehır tarafına patırdayan aracımla sanada gider özledım gercekten oturur sohbet ederız.

@34 job34 : kardesım canımı fazla sıkmaya basladın kendını typer kıngmı sanıyosun sen

ahm_52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ooo işler açıldı ceco ne işsin sen kanka herkese atar bak varya vts le geçerim seni hee
    AHM Performance

EcuFast
    Piston Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cecoya bütün yollar feda ))
    C R M performance

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0532 695 39 53 cecoo gecersen ara bni Kanka... bnm zaten amacim deneme .. gecmek deil...hele senle hic deil.. basinc kac vuruo yolda bile bakmadim yemin ederim :-)..

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kımse varmı bırazdan selam vermeye gecebılırım
    Vorsprung Durch Technik

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz ordaydık utku keşke arasaymısım...

deneme oldmu sonuc nedir ad vti ise sedan gri bitane ataşehirde gördüm duruyordu
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Seko ad Vti ve sbl 306 Gti ile denedik biz geri geldiğimizde su 39 ss 306 Gti i aradı gözlerimiz ama yoktu video falan cekicekti ama o başka tayfayla denedi yarın arabasını hiç toplamasın bekliyorum abi atar falan meselesi degil denemeyi cok istedigim bı araç ama herkes çekindi sanki kime desek yok abi Turbo denildi sbl Harun helal olsun valla bı de ad Vti deniz kırmadılar bizi ikisinede teşekkürler selcukla zamanımız ve mekanımız uyuşmadı Selcuk zaten yabancı degil ne zaman istersek gelir onda sorun yok başka Typer varsa hala denerim
    C R M performance

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Turbonun buyuklugune gore degisir.Daha dogrusu turbonun buyumesiyle dogru orantıda basınc farklılıgına gore beygir değişimi motor verimine gore + veya - olarak degisir.Senin hatan turboları esdeger olarak gorup basinctan yola cıkman fakat turbolar aynı olmadigindan kazanılan degerler farklı olur.Gidip standart 1.6 iese 35 -40 arası takıp diger araca k03 takıp 0.6 bar da aynı güçleri beklemek hayal olur.

aynı motor ,aynı devır ve aynı basıncta farkedermı motor gucu ? komple aynı setup olsun cooler borulandırmasına kadar ? benım bıldıgım bu sekılde hersey aynı olunca alınan guc degısmez.buyuk turboya gecmemızın sebebı ıse yuksek devırlerde kucuge gore daha cok hava basabılmesıdır.yanı tam olarak soyle ornek vereyım ,1.8t de k03le 7000devırde max 0.3-0.4bar basınc tutabılıyorken gt30xx bır turboyla 1.3bar tutabılırsın ,boyle oluncada 7000dd'de k03le 210hp alıyorsan gt30xx turbonla 350hp alırsın (degerler sallamasyon).yanı ısın ozetı ,havanın turbodan cıktıktan sonra yanma odasına gıdene kadar gectıgı yolun hacmı degısmedıgı surece aynı devırlerde her turbonun x bar'ı aynıdır ve basınc aynı kaldıgı surece verdıgı gucte aynı olacaktır.ben boyle bılıyorum ama yanlısım varsa duzeltın lutfen

UnnAmeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada konu sahıbı arkadas kusura bakmasın alakasız seyler yazdık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mınıks abı okuyoken bı sey sorucam sana sen harıc herkes 200 uzerı dedı neden 190 falan dedın onu anlamadım kafama takıldı ?
    C R M performance

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hmm t3 t4 var muhtelemen o zaman , kprolu typerla kafa kafaya gider bu civic bence
    bakkal hesabı gibi olmaz bu iş ama bence gider

cem06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UnnAmeD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı motor ,aynı devır ve aynı basıncta farkedermı motor gucu ? komple aynı setup olsun cooler borulandırmasına kadar ? benım bıldıgım bu sekılde hersey aynı olunca alınan guc degısmez.buyuk turboya gecmemızın sebebı ıse yuksek devırlerde kucuge gore daha cok hava basabılmesıdır.yanı tam olarak soyle ornek vereyım ,1.8t de k03le 7000devırde max 0.3-0.4bar basınc tutabılıyorken gt30xx bır turboyla 1.3bar tutabılırsın ,boyle oluncada 7000dd'de k03le 210hp alıyorsan gt30xx turbonla 350hp alırsın (degerler sallamasyon).yanı ısın ozetı ,havanın turbodan cıktıktan sonra yanma odasına gıdene kadar gectıgı yolun hacmı degısmedıgı surece aynı devırlerde her turbonun x bar'ı aynıdır ve basınc aynı kaldıgı surece verdıgı gucte aynı olacaktır.ben boyle bılıyorum ama yanlısım varsa duzeltın lutfen
    yanlısın var misal 0.5 basıncta x ve y turbosu esit miktarda havayı uflemez.. cfmleri farklı yani..
    gt30 1barda 725cfm gt35 aynı basıncta 820cfm hava gonderebiliyor

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UnnAmeD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlısın var aslında boyle bı konu var tum setup aynı sadece turbo değiştiriyorlar 90 whp güç değişimi oluyor

yeşil hp maviler tork
    kesik gt35 düzgt30

Bu dyno sheette genel olarak Garrrettin fazlaca tercih edilen turbolarının limit basınclarda verdikleri güçleri görüyoruz.
    Testteki amaç otomobildeki gt30r'ın verdigi gücü 35r'ın verdigi ile karışılaştırmak.Turboların her farklı hacimde diger etkenlerde , değişik motorlarda aynı gücü vermeyecegi aşikardır.
    Burda amac gt30r ile 565 whp alan bir aracın sadece turbo değişimi ile 35r sonrası
    ne kadar beygir artacagının açığa cıkartılmasıdır.Test esnasında turbonun haricinde
    hiçbir parça değiştirilmemiştir.

Garrett gt30r için ortalama 500 hp bir rakam alınabilecegini acıklarken , dyno testi
    yapılan aracta 565whp/440tq at 32psi alınmış.Aynı şekilde 35r için 600 hp gibi rakam ,
    burda ise alınan ise 654whp/472tq at 32psi.
    Test edilen 30r , 35r ile aynı .82a/r housinge sahip.
    (Dyno owner:Jeff)

İlker G.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=34tb9544;2516915]Seko ad Vti ve sbl 306 Gti ile denedik biz geri geldiğimizde su 39 ss 306 Gti i aradı gözlerimiz ama yoktu video falan cekicekti ama o başka tayfayla denedi yarın arabasını hiç toplamasın bekliyorum abi atar falan meselesi degil denemeyi cok istedigim bı araç ama herkes çekindi sanki kime desek yok abi Turbo denildi sbl Harun helal olsun valla bı de ad Vti deniz kırmadılar bizi ikisinede teşekkürler selcukla zamanımız ve mekanımız uyuşmadı Selcuk zaten yabancı degil ne zaman istersek gelir onda sorun yok başka Typer varsa hala denerim[/QUOTE/

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)