evet pazartesiden itibaren yükseliş trendinemi geçiyoruz bunumu anlıyalım?
evet pazartesiden itibaren yükseliş trendinemi geçiyoruz bunumu anlıyalım?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Uzun vade için şimdilik yorum yapmıyorum kısa vade için konuşursak 1622.75in altında günlük dolayısıyla haftalık kapanış yaptık.
1622.75in üstünde günlük kapanış gelmedikçe de benim kısa vadeli hedefim daralan üçgen formasyonunun dibi olan 1570 seviyesidir he tam 1570e gelmez belki ama 1573.20 ya da 1577.54tten birini test edebilir.
psn: DAGHAN26
ne teminati can?Bankalarin birbirine line verir.Bu linelar banka yönetim kurullari tarafindan onaylanir.Senin söyledigin sürdürme teminati müstesi forwardinda olur.Orani %8dir.Ben bankadan alip bankaya satiyorum.Altin islemleri deal date yani T'den 2 gün sonra book edilir ayni tahvil,bono gibi.
Altın çok hareketsiz ondandır![]()
1622-1625 arası hareketler var sadece.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
konu altına endexli ya ondandır
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
yine düşüyorz neden?
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
1 milyar 350 milyon nüfusu olan ülkenin 4. dönem enflasyonu ekside gelmiş,büyümesi yavaşlıyor dünyanın en büyük ikinci büyük ekonomisi genişleme sinyali veriyor bu nedenle çıkan altın nedensiz mi çıkmış oluyor? Ayrıca TL olarak alıp satıyor büyük çoğunluk altını günlük +0.50 yeşilde daha ne yapsın garibim emtia?Dolar ve Eur için sürekli spekülatif hareket yapılıyor borsalardan boşalan paralar ile.Büyük ihtimalle saat farkı nedeni ile biz uyuduğumuz sırada yapacak bu hareketi 1640'ı bir kıracak o zaman kaçan trene yanmayalım.Teknik analiz bilen insanın görmesi zor değil fibonacci analizinde bir tane güçlü direnç yok 1747 noktasına kadar.Kimse ile sidik yarıştırma yok öyle değil böyle vs. tartışmak derdinde değilim.Hiç günümde de değilim açıkçası,burnumdan soluduğum bir gün oldu.Sürekli telefonuma ismini dahi bilmediğimden insanlar yok şu ne olur yok bu ne olur msjlar whats up iletileri gönderiyor.Hadi vakit bulunca bunlara cevap yazıyorum(numaramı verdiğim insanlar lütfen yanlış anlamasın onlara canım feda) ama bir de utanmadan sıkılmadan meşgule düşürmeme rağmen arayan oluyor.Güzel kardeşlerim benim bir işim var,çalışıyorum hem de eşşek gibi biraz anlayış gösterir insan.Hiçbirşey yazmayacağım artık dedim ama dayanamadım artık son kez söylüyorum YÜKSELİR.Herkese bol kazançlar
Temmuz basi,temmuz sonunda ki yukselis grafigiyle benzer hareketler icinde.Elbet altini alttan fisekleyecek bir seyler var ancak ben bu hareketleri kisa vade icin cok hacimli gormuyorum abi.sonucta sen uzun vade konusuyorsun ben kisa vade
Sabah 6dan evvel yattigim zordur oyle bir hareket gorursem arayayim mi seni![]()
psn: DAGHAN26
Dolar saat 15'den sonra globalde (açık olan piyasalarda tabi) saniyede average 300 k satış yedi tam 23 dakika böyle bir rakam yok.Londra'da bir orderlar vermeye başladılar dedim tamam 2 dk içerisinde 1,77 olacak indicatörüm de öyle söyledi shortladık küt tek deal 400 k zarar yazdıkSana bir özür borcum var dolar seni çok küçümsemişim panpacım
) Altın için yarım saat nefes almadan kıpırdamdan beklemek lazım.Bilerek yön tahmini şuan imkansız yarım saniyede abartmıyorum 400 ons satış average var.
yok tamam sıkıntı bitti bence volume düştü.Satış yok artık.O datayı kimse beklemiyordu.Suni bir hava oluştu kötü gelecek diye ters köşe oldu herkes.Alınır buradan.YArın da yine kritik datalar var.
Aslında Dağhan sağlam para bu dönemlerde,puslu havalarda kazanılır ama enteresan da kaybettirir.Dolar çakılacak diye öyle pos. aldık ki aklın durur.Hadi ben yanıldım Morgan Stanley&Barclays&Standart Charted onlarında orderları gördüm onlar da gümledi.Bu bankaların bir tanesinin mevduatını,taşınmazını toplasan neredeyse Türkiye ekonomisi büyüklüğünde.Olmayınca olmuyor demek yerine hedge çalışıp biri düşse diğeri çıkacak şekilde sepet yapıp aza kanaat etmek en faydalısı girince anlıyor insan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)