günaydın arkadaşlar
günaydın....
gün içi gelişmeler ile devam ediyoruz : )
@DriftlandTR imtiyaz sahibi,drift hakkında herşey.
Bende cuma bozdurmayanlardanım ancak acaba bir kar satışı yapsam mı ...96.7 den bozuyor banka... Acaba ileride aşşağı salınım gerçekleşecekmi yoksa eylül ayı ile ralli devame edicek mi?
Everyday I ** Çapulling!!!
herkese günaydın arkadaşlar son gelen yorumlara bakılırsa şuan için altın almak fazla mantıklı değil gibi görünüyor peki sizce ne yapmalıyım şuan bir miktar param var ve değerlendirmek istiyorum. Önerileriniz nedir acaba
1645in altına inmedikçe hedef hep 1720 ama ara sıra gevşemeler mutlaka olacaktır.Al&sat yapılıp kar yazılabilinir, gram fazlalaştırılabilinir.Ama süre ve nakit sorunu olmayan arkadaşlar bekleyin kalsın buradan daha yüksek fiyatlar kesinlikle gelecek satış fırsatı olarak.Çok yoğun ötesi bir gün.Elimde nakitim var diyen arkadaşlara borsa öneriyorum Ekim sonu Fitchden not artırımı gelebilir.Çöpü olan para kazanır borsadan.Herkese bol kazançlar.Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Altını da arkasına alıp koşmaya başlayan platin kazandırdığını geri vermeye başlarken gümüş de yükselişine ara verdi.Globalde oluşan arz yanlı sorun çözülmüşe benziyor.Altının da platine paralel bir hareket yapacağını düşünüyorum.Alım fırsatı olarak değerlendirilebilinir.Tetikte olmak da fayda var diye düşünüyorum.
Bu hafta Bernanke'yi bekliyoruz. Altın adamın iki dudağından çıkacaklara bakıyor..
QE3 sinyali verirmi Tayfun ? Bu adamın ne yapacağı belli olmaz ama piyasalar ne bekliyor ?
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
Şuan bu soruya Boston Üniversitesi ekonomi bölümü başkanı da emin olarak cevap veremez sadece öngörüdür yani ; Bildiğimiz gibi Bernanke'nin asıl mesleği dansözlük bir dönem Çamlıca da ki Dilek Gazinosunda program yaptığını ve konsimatrislik yaptığını biliyoruzŞaka bir yana açık açık söylemeyecek topu Avrupaya atacak herzamanki gibi biraz pozitif yanaşacak bu da altını düşürüp doları tırmandıracak.Bilerek, analizle bir yorum yapamayız sadece adamın karakteri ve geçmiş toplantıları göz önünde bulunduruyorum.Eylül'deki toplantıya erteleyecektir herşeyi.
Açıklama çok net oldu![]()
Ben gazinodaki dansöz arkadaşlarına bir danışayım belki eski günlerin hatrına bi kaç tüyo verir![]()
O zaman tekrar alım için doğru anı bekleyeceğiz.
'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'
sert bir düşüş geliyor sanki.Spekülatif bir müdahale olmazsa.Bana şu forex konusunun linkini atabilecek bir baba yiğit lazım bulamıyorum![]()
1650,24 görünüyor ama belli olmuyor bu ara.Dün bir kağıt kaçırdık gerçi yakalayanlar oldu ama çerez parası15 dakikada +%9 getirdi ya borsa efsane bu ara.Niye kalktı ki acaba momentum hakkında birşey soracaktım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)