ö.m ile bılgılerı yolladım yiğit![]()
whats up grubunu henüz kurmadık.Ben 8,30 gibi çıkabildim işten yiğit de yoğundu yapamadı.haftasonu hallederiz.
Guzel bir paylasim olmus.
Umarin faydali olur.
Dolari biraz kuvvetlenmesini bekliyorum ancak euro cok hizli dustu,kucuk bir tepki verebilir yukari dogru.
Altinda kisa sureli ziplama bekliyorum,pazartesi izleyin ve alin.
Borsa dusmeli..
Tayfun,bir isim koy gruba yahu? Acil Yatirim Danisma Hatti mesela![]()
Murat Abi, ufaktan başlayalım diye düşünüyoruz.Bak şu böyle diyor gazetede okudum yukarı gider yazıyordu vs. kurtulması lazım yatırımcının artık bu psikolojiden![]()
Ufak bir para ile(500 USd ben koyacağım) yıl boyu kaldıraçlı al&sat yapıcaz o hesaptan.Ne kazanırsak bu site ile bağlantılı maddi gücü fazla olmayan bir öğrenci arkadaşa armağanımız olacak.Sen şimdi diyeceksin Tayfun, 1 sene al&sat yapacaksan o para ile birkaç öğrenciye yardımcı olman lazım ben de diyeceğim ki yurt yaptırırız hayırlısı ile![]()
şu ara altın almak mantıklımı ? 10 bin lira kadar ? düşüş nezamana kadar devam eder ve nezaman toparlanmaya başlar sizce ?
davetiyeleri yolladım. inbox unuzu kontrol edin arkadaşlar.
fxtech koydum adını da değiştirebiliriz öneriniz varsa![]()
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
Davetiye geldi,çok teşekkürler.whatsap grubu içinde beklemedeyim.
OEM+
bı oncekı sayfayı okudum bırsey anlamadım benı de eklersenız sevınırım
onur_09@msn.com
cep no:5076553829
ben küçük bir dipnot düşmek istiyorum bize mail atacak kısıler ıcın; pc den ınternet bankacılıgını kullandıgım ıcın konu bolumune acıklama yapılmayan yada tanımadıgım kısılerden gelen maıllerı hıcbır zaman acmıyorum.Bu yüzden konu bölümüne grubumuzun adını yazarak maıl atılırsa yada burda belırlenecek baska herhangı bırsey, kendı adıma çok memnun olurum.
Saygılar...
BaYTaR MURO
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)