Dolar biraz daha rekor kırarsa bazı yakınlarınızın arabasının yenilendiğini göreceksiniz![]()
Dolar biraz daha rekor kırarsa bazı yakınlarınızın arabasının yenilendiğini göreceksiniz![]()
Bence hiçbir şey alınmaz, biraz beklemek gerek. Seçim öncesi bir atraksiyon olursa onu değerlendirmek lazım
piyasa allak bullak . altın düşüşe geçti 90 altına inerse mantıklı olabilir. elimde yüklü para varken 83 den almadım 100 ü geçti tekrar düşüşe geçti bakalm. bekliyoruz![]()
2 haftadır altın garip noktalardaydı. Gramdan anlamam ama bu noktadan sonra Ons 1210 altındaysa, Dolar 2,37-2,40 altındaysa alınır.
gram altın 90 ların altına düşer mi yoksa bu seviyeden alımyapılır mı ?
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Bende bugün bozdurmayı düşünüyodum o zaman 24' ünü bekleyeyim. Yükselmesini beklerken umarım daha da düşmez.
100u vurdugunda sattim, 3 sene once 83ten altiklarimi.
Simdi 95lere geldi, tekrar alir miyim bilmiyorum ? . Guvenilmiyor altina artik. Yatirim araci olmaktan cikti. Surekli 90-100 civarinda oynuyor.
Türk Lirası parası olan için tavsiye salı günü Merkez Bankası faiz kararı sebebiyle dolar yada gram altına yönelebilirler.
Beklentiler %75 50-125 puan faiz indirim kararı çıkacagı yönünde bu da doları çıkartacaaktır.
deneme amaçlı aldım bakalım 73 gr![]()
Bana kalırsa yarın 50 puanlık bir indirim yapacaklar ki zaten piyasanın beklentisi de bu yönde. Daha fazla aşağı çekmeye çalışırlarsa para çıkışında hareket kuvvetlenebilir. Yılın ikinci yarısında yaşanacak muhtemel durumu da erken başlatabilir. O zaman ciddi manada negatif ayrışırız. Merkez Bankası da risklerin farkında bence ki gene ne şiş yansın ne kebap şeklinde bir indirim söz konusu olacaktır. Hele ki Rusya'dan sonra Azerbaycana da develüasyon sıçradıktan sonra bunu da göz önünde bulundururlar bence. Tabi bunlar benim tahminim sadece.
Piyasada son durum nedir Arkadaşlar? h.sonuna girmeden bi ddeğerlendirme alalim. Dolar ve dövizde ki hareketlenme![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)