Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
pzt dc ye incem abi insallah sorun olur mu sence?
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
Bwi de bugun tum ucuslar iptal ancak dc ile ilgili birsey duymadim henuz ama sen yinede ara sor.
Bu arada gecerken ugra yolunun uzeri![]()
Son durum nasil... Ben otele gelenlerden olenlerin oldugunu fakat kolay atlattiklarini duydum, eyalet Boston..
Yasiyorum hayattayim arkadaslar
Kasirga burayi hic vurmadi gibi birsey. Tum hazirliklarimizi yapip evlere kapandik. Biraz yagmur yagip az biraz ruzgar cikti yani diger gunlerden pek bir farki yoktu. Ertesi hafta Atlantic city e gittim bazi agaclar devrilmisti ancak beachte hicbirsey yoktu . Galiba NewYork ta bazi olumlu vakalar oldu onun disinda hersey yolunda.
benim ucakta sorunsuz indi , indigimizde hic bisi yoktu yagmur , ruzgar . ama 1 hafta elektriklerimiz yoktu yeni geldi sayilir , halen elektrigi olmayan yerler mevcut .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
1 yil aradan sonra Sandy kasirgasi ile yine birlikteyizYarin aksamdan itibaren sali dahil dogu Amerika'yi ozellikle Philadelphia'yi 75mil ile vurmasi bekleniyor. Su an bulundugum yerde ( Rehoboth Beach ) hazirliklar basladi. Dukkanlar kapali, mumkun olmadikca sokaga cikmayin uyarilari ve muhtemelen 1 hafta belkide daha fazla elektrikler kesilecek .
![]()
Niye ozellikle philly yaw?arabayi naapcagimi bilmiyorum kapaliya koyucam ama onun da girisinin suyla dolma ihtimali varmis...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
haarp mi bunlarin sebebi?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye