İzliyebileceğimiz link yokmudur brolar
Printable View
İzliyebileceğimiz link yokmudur brolar
Çok ongorulebilir tahminler bunlar biraz fantazi yapin:D
Bence senaristler şaşırticaktir.
O değil de madem Ferro'ya sıktılar bunun adamları neden topukluyor.Kuzey orda Cemre orda madem patron öldü sıksana 2 tane neden topukluyosun? Sadakatsiz ibnler :D
Bekirin adamları da vurmuş olabilir diyerek bi seçenek de ben atayım ortaya :)
part 2 de 52.dakika 20.sn de, arkada mavi gömlek koyu pantolonlu bir siluet beliriyor sol tarafta. vay anasını :D
Ali çıkmasın ; Selam ben geldim pampa yeni bir boyut buldum hadi gidelim. Dizi out :D
affettirmekten öte, hem bak hayatını kurtardım diyebilecek, hem de kuzeyin kendisinin almak istediği imkanı aldırmayarak da kuzeyin içdünyasına mıçmış olacak. ama kuzey buna kızmaya kalkarsa da bak hayatınızı kurtardım diyebilecek:)
ben güneyden yana kullanıyorum oyuumu
bence kim vurduya gitti:D
Ferro'nun adamları etrafımız sarılmış tribine girip kaçmışlardır.
ewet arkadaşlar ferroyu bennnnn yurdummmmmmmm bu haftaki bölümde beni görüceksiniz.:D
vayy hayırlı olsun müdür, maaş dışında sigortanı yapıyorlarmı?
bizde gelekmi:D
Part2 de 49.16'sn de güneyin arabanın kartı da getiriyorlar.Kesin güney sıktı :D
Güney sıkmış olabilir onun yerine içeri girip kendini affettirmek için ama ama sanmıyorum Güney bildigini okusun valla sümüklü cemre peşinde koşucagına Banu'yu odadan cıkarmasın arkadaş :)
yine sezon fragmanında Cemre Hapisteydi. Acaba Ferhat ölürse Cemre kurtulur mantığıyla Cemre nin annesi mi öldürdü.suçu da Cemre üstlenip hapse girdi ?