ahaha gülten hanım çok iyiymiş diğer videoda :D
gülten hanımın gerçek yüzü :))) @_GELIN_TACI, @Zerrintekind... on Twitpic
Printable View
ahaha gülten hanım çok iyiymiş diğer videoda :D
gülten hanımın gerçek yüzü :))) @_GELIN_TACI, @Zerrintekind... on Twitpic
hahaha :D
Yalnız barışın cemreyi o konu üzerinden tehdit edeceğini hiç düşünmemiştim.
Çatalcalı vurdu bence, çünkü el izi de alınamıyormuş yaralı elden..
Güneyin vurması imkansız, yani diziye ters, dizinin adından da belli oluyor zatn. Seyirciyi her seferinde 'acaba' ikileminde bırakmak için güneyin kuzeyi kurtardığı yalanına inanadırmaya yönelik hareketler bunlar :) Güney hiçbir zaman kuzeye iyilik edemez :)
bende güney olmadığını düşünüyorum zaten ama güney iyilik etmek için değil , kendini vicdan azabından kurtarmak için yaparsa yapar zaten.. bence güney değil , burak hiç değil..eğer diziye ferhattan sonra hareket katmak istiyolarsa üç, beş bölüm acaba samimi ,güneymi , burakmı v.s diye şüphelendircekler izleyiciyi.vuran hiçbiri olmayacak..sonrasında yeni bir oyuncu çıkacak sahnelere..
burağn zaten ne ferhatla nede simayın annesiyle bir karşılaşması olmadıki olduda benmi kaçırdım yoksa
Burak Simay'ın annesini neden vursun? Simay'ın annesini Ferhat, Ferhat'ı da kendi silahıyla biri vurdu. Çünkü aynı silahla vurulmuş ikisi de. Ferhatı vuran kişi demekki Kuzey'le Ferhat kapışırken Ferhat'ın yere düşen silahını aldı. Yani Burak vurduysa eğer zaten silah bulmasına gerek yok.
10 bolumde kım vurdu dıye ızlerız :D bakmısın zeynep vurmus olur :D
İkinci fragman geldi.Baba oğul demleniyorlar :)
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=uDKjvGLTRjQ
oo yooohhhh sahne çok sert geliyo :(
2nci fragman çok başarılı.
aynen çok başarılı :)
Kahramansın sami babaaa
Bu bolum baya ilginç seyler olacak gibi
izlerken içim ürperdi
Kötü oldum valla izlerken