Demiştim ya güney yada barış güney cıktı o akşamı baloya giderken arabadaki halinden belliydi
Printable View
Demiştim ya güney yada barış güney cıktı o akşamı baloya giderken arabadaki halinden belliydi
Katil Güney Katil Type-R
guney bi ise yaradi sonunda :D
Güney ferroya iyi isabet ettirmiş, hiç beklemezdim :D
İyi bari bende bu akşam diziyi izleyemiyordum burdan gelişmeleri takip edeyim... :)
mk şeref bile istifa etti kuzey ..ti attı ortalığı :D güney ilk defa bi bölüm hoşuma gitti :)
Hadi bakalim hepimize gecmis olsun. :)
güney erkek çikti
intikam soğuk yenilen bir yemektir (kurtlar vadisinden alıntı :) ama...
kuzey de onu yapacak ne *** ne de yürek var :) yürek varda , vefa lisesinden mezun kuzey pek ıhtımal vermıyorum :) ama onunda zamanı gelır,pozısyon olursa kuzey ortayı keser mecbur kalırsa :) zor ıhtımal :)
brother love is brother love ( 60.second fılmınden alıntı :)
link yok miii
Bu arada Barış, Cemre'ye; Güney köşkten ayrılana kadar benimle köşkte yaşıcaksın yoksa senden boşanmam, sende Kuzey'le evlenemezsin dedi..
Bu yüzden Cemre zorla köşke gitmek zorunda kaldı.
Benden bu kadar, hadi iyi geceler :)
link olaydı iyiydi
Fragmandaki yanıltmacayı yazıcaktım vazgeçmiştim. Fragmanlarda farklı yerlerden laflar ve sahneleri ard arda göstererek yanıltma vardır hep. Babam öldürmüş olamaz dedikten hemen sonra tabancada parmak izleri var diyor fragmanda. Halbuki ayrı ayrı yerlerden alıntı her ikisi de.
Neyse bu bölüme gelelim. Bölüm sonuna kadar yanıltmalar devam etti ve sonunda herkes Güney yaptı sandı. Bence o yapmadı ama yapmadığını söylemeyip hem babasının gözüne giriyor hem de Kuzey'e artık sana borcum yok tribi yapıcak. Babası Güneyin öldürdüğünü söylemiyor zaten. Kardeşini korudun diyor. Fakat aşağıda neler olduğunu bilmiyor muhtemelen. Çünkü Güney'e silahı verip fenalaşıyor. Zaten Simay'ın annesiyle Ferhat'ın vurulduğu silah aynıymış. Demekki neymiş Ferhat kendi silahıyla vurulmuş, Sami'nin silahıyla değil. Çatalcalı'nın vurma ihtimali çok yüksek. Ama ne alıp veremediği varki Ferhat'la diye düşünmeden edemedim az önce tuvalette :D Onu da buldum. Güney öldürdü sanıp hapse atsınlar diye büyük ihtimalle.
Forum kurallarına karşı çıkmıyım diye Simay'a bişey demiyorum ama çok sinirlendim yine. Kuzey içinde tuttuklarını ona söyleyip tokadı bassa harika olurdu. kendini zorla Kuzey'e yamayıp bir de Kuzey'i suçlaması ve artık en büyük düşmanınım demesi bir de yetmiyormuş gibi burda kalıcam boşanmıcam demesi delirtti beni. Yalnız şu psikopata bağlayınca saç kesme olayı da baydı artık. Kaç filmde kaç dizide gördüğümü hatırlamıyorum o olayı.
Bu arada Venüs ve Demet'te surat yok ama 2si de fizik olarak alayını bozar :D
Bir de demedi demeyin yeni bir Ali doğuyor dizide bence. Komiser Ali'nin yerini doldurabilir hem Kuzey hem Demet açısından :D