Tunç Nickli Üyeden Alıntı adamsın kardeşim ben bu kuaför kızın annesiyle idare ederim canın saolsun old bibtits ama napalım
cliver Nickli Üyeden Alıntı Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin alın teri 16 YA 234 minik serçem 16 BS 462 Clio rsi 16 R 5115 Saxo vts(Kermit) 16 GU 424 punto hgt Anka Vts belediye otobüsü
cliver Nickli Üyeden Alıntı tamam abi merve senindir ben bu kuaför kızın annesiyle idare ederim canın saolsun old bibtits ama napalım ama banunun annesi sankı kuaför karıdan daha giderli mature
RICHIE RICH AUTO http://richieric.sahibinden.com/
taytay Nickli Üyeden Alıntı sevi de senn olsun kavga cıkmasın panpa ali de sana kalsın o zaman bu işi çözelim yada kuzey seç birini
cliver Nickli Üyeden Alıntı panpa ali de sana kalsın o zaman bu işi çözelim yada kuzey seç birini yada güney hiç olmazsa gay zararsızdır
cliver Nickli Üyeden Alıntı panpa ali de sana kalsın o zaman bu işi çözelim yada kuzey seç birini zekter la banu bende beyler
Tunç Nickli Üyeden Alıntı ama banunun annesi sankı kuaför karıdan daha giderli mature oha ben onu nasıl unutmuşum abi haklısın kesinlikle tmm artık onlşa ciddi düşünüyorum
taytay Nickli Üyeden Alıntı zekter la banu bende beyler banu ağır gelir sende simayı al gitsin zaten kan çıkacak
Tunç Nickli Üyeden Alıntı yada güney hiç olmazsa gay zararsızdır
Tunç Nickli Üyeden Alıntı banu ağır gelir sende simayı al gitsin zaten kan çıkacak o çok salya sümük ağlıyor ya zeynebin yurtsıdındaki annesi vardı. o nasıl bişiy k i acaba
taytay Nickli Üyeden Alıntı o çok salya sümük ağlıyor ya zeynebin yurtsıdındaki annesi vardı. o nasıl bişiy k i acaba ohaaa be kardeşim o nerden geldı aklına simaın ev arkadası var yada kuaförde çalısan kızlar şansını zorlma
taytay Nickli Üyeden Alıntı o çok salya sümük ağlıyor ya zeynebin yurtsıdındaki annesi vardı. o nasıl bişiy k i acaba dikkatine hayranım birde o seçenek var tabi ama kuaförün kızı tam liseli abi yüzüne kezzap atıp kaçıcan onun
cliver Nickli Üyeden Alıntı dikkatine hayranım birde o seçenek var tabi ama kuaförün kızı tam liseli abi yüzüne kezzap atıp kaçıcan onun zeynep anasına çekmiş büyük ihtimal babası malın teki simayın ev arkadası iyidir ya tamam beyler sıkıntı yok sorunu çözdük
taytay Nickli Üyeden Alıntı zeynep anasına çekmiş büyük ihtimal babası malın teki simayın ev arkadası iyidir ya tamam beyler sıkıntı yok sorunu çözdük merve güzelse anasıda güzeldir abi...
cliver Nickli Üyeden Alıntı merve güzelse anasıda güzeldir abi... Cliver sen tatil bagımlısı oldun bence
Semii Nickli Üyeden Alıntı Cliver sen tatil bagımlısı oldun bence yok panpa yok deme öyle teşvik etme insanları sonra daha kötü bunalıma giriyorum ben zaten yalnızım
yoklugunda özlendin ama nolur biraz daha akıllı ol üzme bizi
tamam sakinim
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
güzel b karikatür
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları