User Tag List

Sayfa 6/10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
176 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: aşırı kilo sorunu

106GTİ
    Misafir
    Haluk abi seni şahsen tanımam , ama eğer bu konudan sonra kelepçe taktırırsan ve sana birşey olursa üzülürüm

çünkü akıl karı değil bu kelepçe işi.

bu arada diyet konusuna gelince bence adam gibi beslenmek et ağırlıklı beslenmektir.

o galetalar , bilmem ne bisküvileri çok mu sağlıklı ? değil.

bence asıl diyet insanın doğru düzgün beslenmesidir. ( katkı maddeli ürünlerden uzak , et ağırlıklı , vitamin ağırlıklı. )

bu arada bende bi ara diyet yapayım dedim kışın soğukta ellerim morarıyordu kansızlıktan , sebebi hep o diyet ürünler. bi daha tövbe.

silentpr
    Misafir
    spor spor spor diyet diyet diyet diyet spor ağlamak arada tekrar diyep ter atmak hayata küsceksin intihar bile düşünceksin hayattan bi süre zevk almıcaksın 115 kg den 69 a düştüm kas yoktu gerçi şimdi 80 civarlarındayım spor yapıyorum kaslarım canlı tuttuğumu yere çalıyorum şuan motive olmak çok önemli askeri disiplinden farkım yoktu ayna karşısında kendime tokatlar atıyordum spordayken seti tamamlayamazsam daha neler neler

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    *kelepceden dolayı olumden donen arkadasım var.aman dıyım.

*ben 2.5 ayda 20kılo verdım.sabah oglen hıcbısey yemedım.sadece sıvı aldım ayakta kalmak ıcın.sekersız cay-meyva cayı-su gıbı.aksamları ıstedıgımı yedım cok yaglı olmamak sartıyla.uzun suredır kılomu koruyorum.gunde 3 defa tartılıp normal kılomdaysa yemek yıyerek.olay ıradede bıtıyor.dıetısyenler agızlarıyla kus da tutsalar sen yemeyı azaltmadıgın surece kılo veremezsın.bosuna para bayılma derım.acıl sıfalar.

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kanka senin kelepçeden önce piskolağa gitmen lazım ciddiim ..sana ku diyoruz kuzu çevirme ne yeriz ha diyosun iştahını kesicek destek alman lazım..

adamın facine girin tcdeki tüm lokantalarda resmi var
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 159 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    *kelepceden dolayı olumden donen arkadasım var.aman dıyım.

*ben 2.5 ayda 20kılo verdım.sabah oglen hıcbısey yemedım.sadece sıvı aldım ayakta kalmak ıcın.sekersız cay-meyva cayı-su gıbı.aksamları ıstedıgımı yedım cok yaglı olmamak sartıyla.uzun suredır kılomu koruyorum.gunde 3 defa tartılıp normal kılomdaysa yemek yıyerek.olay ıradede bıtıyor.dıetısyenler agızlarıyla kus da tutsalar sen yemeyı azaltmadıgın surece kılo veremezsın.bosuna para bayılma derım.acıl sıfalar.
    aynen çorba diyeti var inanılmaz kilo verdiriyo ve bünyeye zararı yok sadece sıvı olucak ve sınır yok su çorba vs. sınırsız serbest ilk ayda 10kiloya kadar verdiriyo bu şekil devam edilirse çok yararlı..

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi 37 sene yedin yedin bir anda kilolardan kurtulim diyorsun. Ne kadar da uyanıksın
    Ben 68 kiloyum yediğime içtiğime dikkat edip her gün spor yapıyorumda sana zor gelen ne
    O kadar sigara bırak dedim bırakamam demiştin. Şimdi yüzüne bakmıyorsun. İstedikten sonra olmayacak şey yok. Hiç yememek çözüm değil ama yediklerine dikkat edeceksin.
    Yağ, tuz ve şekeri iptal et bak ne kadar kilo vereceksin.
    Basit bi durum var giren çıkandan az olacak(kalori )
    Olmadı şimdi çık gel bizim iş yerine canlı anlatim hem ejder abide burda

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koluman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haluk abi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. bende kilosu sana yakın bi vatandaşım denemediğim yol başvurmadığım yöntem kalmadı. mideye balon işini ac ı badem hastanesinde yaptıran ve memnun kalan insanlar tanıyorum. o hastanede bu iş paket halinde servis ediliyo bu pakete psikiyatr bile dahil. ilk başlarda kusma olayı çok oluyomuş ama seni bu sürece en hızlı şekilde adapte etmek için var güçleriyle çalışıyolar tabi cüzi bi ücret karşılığında (40 bin tl kadar). ayrıca senin bu kilodayken spor yapman çok yanlış ayak bileklerin ve eklemlerin bu durumdan çok zarar görecektir. kaş yaparken göz çıkarmak seninki. ama benim sana bi teklifim var diyetisyene gidelim beraber ve seni bu işle uzmanlaşmış bi psikoloğa yönlendirelim bende psikolojik destek almak istiyorum. bendede senin duruma benzer bi durum söz konusu asla yemek bitmeden kalkamıyorum tıka basa doymuşta olsam gözümü doyuramıyorum. daha önce ben bu diyetisyenle görüşmüştüm ve gerçekten iyi gidiyoduk ben cıvıttım. birisi olsada beraber gitsek diyodum gel beraber gidelim abi
    aslında piskolojik tedavi düşünmedim degil ama bende şöyle bir takıntı var bir işe beraber girdiysek beraber çıkacagız, eger arada sen o işi terk edersen ölcegimi bilsem tekrar o işe dönmem o nedenle başkasına güvensizlik bende diz boyu

Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biraz ağar yazdım ama sigarayı bırakıcak iradeye sahip bi adam öğünlerinin porsiyonlarını ufaltmayı becermeli ...
    ya anlatamadım sanırsam bana bu gün hiç yemek yeme denilsin yemem yarında yemem inata binerse bayılana kadar yemem. ama bana az ye denilmesin benim sorunum burda başlıyor bunun için bana piskolojik yada cerrahi işlem lazım

Alıntı 106GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haluk abi seni şahsen tanımam , ama eğer bu konudan sonra kelepçe taktırırsan ve sana birşey olursa üzülürüm

çünkü akıl karı değil bu kelepçe işi.
    teşekkür ederim sagol kardeşim .

Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka senin kelepçeden önce piskolağa gitmen lazım ciddiim ..sana ku diyoruz kuzu çevirme ne yeriz ha diyosun iştahını kesicek destek alman lazım..

adamın facine girin tcdeki tüm lokantalarda resmi var
    ayıp sana kanka pişiriken öyle demiyordun piskologa gidicem sanırsam ama oda benim gibi yemege başlamaz inşallah

Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi 37 sene yedin yedin bir anda kilolardan kurtulim diyorsun. Ne kadar da uyanıksın
    Ben 68 kiloyum yediğime içtiğime dikkat edip her gün spor yapıyorumda sana zor gelen ne
    O kadar sigara bırak dedim bırakamam demiştin. Şimdi yüzüne bakmıyorsun. İstedikten sonra olmayacak şey yok. Hiç yememek çözüm değil ama yediklerine dikkat edeceksin.
    Yağ, tuz ve şekeri iptal et bak ne kadar kilo vereceksin.
    Basit bi durum var giren çıkandan az olacak(kalori )
    Olmadı şimdi çık gel bizim iş yerine canlı anlatim hem ejder abide burda
    ejder abime selam söyle alev atıyormu yine
    cumartesi gel de balık tutarken anlat
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

Murat Özcan
    Misafir
    abi bir daha dondurmalı peynır helvası yemeyelım

azrail - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ejder abime selam söyle alev atıyormu yine
    cumartesi gel de balık tutarken anlat
    Söyledim hacı abi
    Yine ortadan kaybolursun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı -MuRaT- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bir daha dondurmalı peynır helvası yemeyelım
    ))))) yiyelim ama az yemeyi ögrenelim

Alıntı azrail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Söyledim hacı abi
    Yine ortadan kaybolursun
    hafta içi havalimanı haftasonu tekirdag açıkları
    erken kalk senide alim

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor yapın ancak hemen verim alamazsınız ben düzenli olarak en yakın arkadaşım 1 sene yaptı 10 kilo civarı verdi, ondan sonraki 1 sene ise 20 kilo verdi. Vücudun spora alışması gerekiyor. İlk 3 ay hic 1-2 kilo vermisti.
    men dakka dukka.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @haluk,
    ben kilo vermeye diyete hic girmeden once porsiyonlardan basladim,
    gazli icecekler ve alkol cikmasi lazim hayatindan.

sonrasinda ne yiyorsan aynisina devam et ama mesela 1.5 porsiyon iskender soylediysen kebapcida oncelikle gozunun ufak porsiyona alismasi lazim.

bunun icinde tabagi ortadan ikiye boleceksin tabagin ve sadece yarisini yiyeceksin yarisi oyle tabakta kalacak ve bunu kabul edip tabagi geri yolliyacaksin.

bunu aliskanlik haline getirdikten sonra ufak porsiyonlar kendini hazir hissettigin zamanda diyete baslayabilirsin daha rahat oluyor irade kontrolun...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @haluk,
    ben kilo vermeye diyete hic girmeden once porsiyonlardan basladim,
    gazli icecekler ve alkol cikmasi lazim hayatindan.

sonrasinda ne yiyorsan aynisina devam et ama mesela 1.5 porsiyon iskender soylediysen kebapcida oncelikle gozunun ufak porsiyona alismasi lazim.

bunun icinde tabagi ortadan ikiye boleceksin tabagin ve sadece yarisini yiyeceksin yarisi oyle tabakta kalacak ve bunu kabul edip tabagi geri yolliyacaksin.

bunu aliskanlik haline getirdikten sonra ufak porsiyonlar kendini hazir hissettigin zamanda diyete baslayabilirsin daha rahat oluyor irade kontrolun...
    yemegin kalan yarısı arkamızdan aglamazmı

kola çok nadir içerim üretenden ötürü tercihim ayrandır sürekli, alkolüde su, elma suyu veya soda ile tüketirim. enerji felan içmem, 2 kilo et yesem ekmeksiz doymam.
    kimine komik gelebilir ama gece aklıma düştümü uykudan uyanıp makarna yapıp yiyorum yogurtlu
    bu benim gerçegim uyku girmez gözüme aklıma geldi ve yemediysem.
    kısacası kendimi engelleyemiyorum, bu nedenle başkasına yük olmamak için tedavi olucam, ama dedigim gibi diyetisyen, akapunkturcu, soyadı çoşgun olan ot doktorları , hepsini denedim, altın çilegin pırlantalı olanı yedim, tırt yani.

hepsi para tuzagı, biri çıksın seni zayıflatırım ama 5 bin alırım iş bitimi desin sabah yanındayım, ama ver 150 bakayım falına diyen diyetisyenlerden istemiyorum

not : bu saate 1.5 iskender demişsin teessüf ederim

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerde neredeyse hiç spor yapmadım ve karavana yemeklerini hiç seçmeden yedim. bence spordan daha önemli yemekleri günlük kalori ihtiyacına göre tüketmek. askerde levazımcı olduğum için çok iyi biliyorum ki yemekler günlük kalori hesaplanarak öğunler hazırlanıyordu. hatta sabah çıkan çaya süte içine mutlaka şeker katılır sade veya az şekerli yapılmazdı. 90 kilo gittim 18 ayda 73 kilo geldim. burdan çıkardığım sonuç herşeyden önce yeme düzeni ve alışkanlığı.

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 1.95 boy, 105 kiloyum. Bademcik ameliyatı olduktan sonra boğaz açıldı, yemekler akıntıdaki sandal gibi paso akıyor mideye. Çare bulamıyorum. Yemek yemeyide seviyorum arkadaş. Adam koyarsa önüme lahmacun, iskender, kebap dayanamıyorum gözüm hiç birşey görmüyor.
    New Toy! - 41 AJV 325

Numan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor hikaye bence; benim boyum 1.90 ,yaşım 20 ,125 kiloydum 1 ayda 11 kilo verdim toplasak 2 kere yarım şar saatten kondisyon bisiskletine bindim diyette hikaye agır diyetler saglıgı bozuyor bırakınca verdiğinin fazlasını alıyorsun işin en kolayı diyet kahvaltı öglen elma seftali vs.. akşam ızgara tavuk,köfte,et vs.. doyana kadar ben bu şekilde 1 ayda 11 kilo verdim. şeker ve tuzuda kestim tabiki ama bi açıdanda sindirim sistemi tiroit vs.. onlarında büyük etkisi var kilo alıp vermekte , isteyene özelden tam olarak uygladıgım listeyi yazarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin caren su bol bol su içersen hem yiyecek yerin kalmaz hemde kilo verirrsin
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az ye kelimesine alışmalısınız önce az yemelisiniz ztn öğünleri sıklaştırıp porsiyon ufaltın sık yemek küçük porsiyonlarla da olabilir hem gün içinde az yememiş olursunuz

şahsen bn şu an diette değilim ve günde 2 ögün çokta değil ufak bi sandvich ve 1 porsiyon et yemeğiyle kilo alır vaziyetteyım

ama dietim de dünyaları yediriyo bna dietisyen ve gayette kilo veriyorum

yani az çok kısmı biraz karışık
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

deniz06
    Misafir
    seda sayanın programında vardı gencten biri,,,cocuk kilolu oldugundan arkadaş cevresi hafiften alay ediyomuş kız arkadaşı felan.ve buda hırs yapıyo ve diete başlıyo kilo aldırmayan yiyecekler felan yürüyüşe cıkmış ayrıca arkadaşlarıda gülmüş kilo veremessin diye ve 100 kilonu altına düşmüş eski resimlerini karşılaştırdılar ben inanamadım eleman iyi calışıp kilo vermiş harbiden,,,demekki herşey oluyomuş inanırsan tabii

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)