User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
176 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: aşırı kilo sorunu

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benime boğazımı tutmam gerekiyor, dün gece 30cm'lik Toblerone'u kemiksiz yuttum ve bunu yattığım yerden yaptım ayakta yada oturuyo bile değildim
    insan değilsin zaten bide birayı azaltman lazım

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    koray sen biraz kilolu ol kanka zaten kg verdiğinde çok kötü duruyor suratın incecik sıska gözüküyosun, göbek yakısıyor sana..
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düzgün bir beslenme planı ve spor yaparak çok rahat birşekilde kilo verilebilir

benim 15 kilo kadar fazlam vardı 8-9 aya yayarak yavaş yavaş yediklerime dikkat ederek spor yaparak kurtuldum

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benime boğazımı tutmam gerekiyor, dün gece 30cm'lik Toblerone'u kemiksiz yuttum ve bunu yattığım yerden yaptım ayakta yada oturuyo bile değildim

nede güzel olur toblerone vay vay aspavayı özledim
    körler sağırlar

HALUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle irade meselesi bence. Ama birde şu var size kilo verdiricek bi sebebi kafanıza iyice yazmanız lazım. Ben 2010 temmuzda 118 kg'dum boyum 185 cm hayatıma giren birisi yüzünden o onda kilo vericem diye kendimi şartladım. sonuç 2011 mart ayında 78 kg'ya düştüm. Ne bi diyetisyenden yardımı aldım nede spor salonuna gittim sadece akşamları yemekten sonra 1-2 saat tempoda koşarak.

Size diyeceğim kilo vermeniz için bi sebebiniz olmalı

24 sene kısa marlboro içtim dagıttıgım hariç ortalama 2 paket ve 8 ay önce bıraktım diyorum, sanırsam irade var azcık, yemegi komple bırakmak gibi bir şansım yok işte yemeyecem desem yemem ama açlıktan ölmek var.
    benim derdim yemege dur diyememem başladımmı bitirme zorunlulugu.

millet çig köfteçiye gider 1 baba dürüm der, yer ve çıkar ben gittim mi dükkanı beraber kapıyoz bi tane daha hadi bakim içi bol olsun, hadi bakim buna domateste koy uzayıp gidiyor

kilo vermek için sebebim var birinin üstüne düşsem kazara katil olurum
    Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    koray sen biraz kilolu ol kanka zaten kg verdiğinde çok kötü duruyor suratın incecik sıska gözüküyosun, göbek yakısıyor sana..
    Mehzent'in düğündeki gibi olsam yeter bana zımba gibi oluyorum öyle

O sırada 78 kiloydum şuanda 88'im 10 kilo atmam lazım. Kış geldi sanırım daha kolay veriyorum kışın. Zira mangal yakma sayısı düşmüş oluyor, soğuk sebebiyle soğuk bira içilmiyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imhotep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bende ciddi kilo aldım. 88 dim suan 94 kıloyum. yemek yedikce yiyesim geliyor. ayrıca sigara ve alkolde cabası. midem diaframa baskı yapıyor nefes alamıyorum bende astımda var sorma halimi..

dun gece hastanelik oldum bi ton iğne akciger filmleri oksijen buhar vs verdiler. evde bir poşet ilaç var. lanet ettim bugunden itibaren yediklerime dikkat etmem lazım , sigara , alkol bitti. suan acım beynim diyorki patlıcanlı durum soyle ama yok abi galate aldım onu kemiriyorum sonu yok bu ısın en mantıklısı yememek.

geçmiş olsun sanada umarım en kısa zamanda tedavini olursun
    astimliyken sigara nasil oluyodu peki?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mehzent'in düğündeki gibi olsam yeter bana zımba gibi oluyorum öyle

O sırada 78 kiloydum şuanda 88'im 10 kilo atmam lazım. Kış geldi sanırım daha kolay veriyorum kışın. Zira mangal yakma sayısı düşmüş oluyor, soğuk sebebiyle soğuk bira içilmiyor
    kışında hasarlı araba alıyorum koray tekirdag yeni sanayide çetin kardeşimin dükkanda hem araba topluyoruz, hemde kırmızı şarap içip sucuk yiyoruz

benim öyle sezonum pek kapanmıyor o nedenle zımba degilde delgeç gibi oluyorum sürekli ))

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    keyfi orda yaa

en çok keyfi yatarken yemek yerken alıyorum

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyfi orda yaa

işte buda kilo sebebi =) vede encok kilo sebebi bu aralar bende hiç bugazımı tutamıyor zayıflamamız lazım
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keyfi orda yaa

osmanlı torunlarıyız yemek uzanarak yenir zaten )
    neyse ben acıktım sayenizde aspava kokoreç tobleron derken balon güme gitcek, ama yaptırmak zorundayım yoksa iişe kepçeyle gidip gelmek zorunda kalcam

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 sene kısa marlboro içtim dagıttıgım hariç ortalama 2 paket ve 7 ay önce bıraktım diyorum, sanırsam irade var azcık, yemegi komple bırakmak gibi bir şansım yok işte yemeyecem desem yemem ama açlıktan ölmek var.
    benim derdim yemege dur diyememem başladımmı bitirme zorunlulugu.

millet çig köfteçiye gider 1 baba dürüm der, yer ve çıkar ben gittim mi dükkanı beraber kapıyoz bi tane daha hadi bakim içi bol olsun, hadi bakim buna domateste koy uzayıp gidiyor

kilo vermek için sebebim var birinin üstüne düşsem kazara katil olurum

Abicim sende haklısın valla bişey diyemiyorum..

Psikolojik bi sorun olabilirmi bunu hiç araştırdın mı ?

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kelepçe taktırabilirsiniz , benim annem taktırdı sağlık sorunları başlamıştı , amelyat çok başarılı geçti Allah'a şükür şuanda çok rahat , kelepçeyi zaten herkeze takmıyolar belli şartları var sağlık açısından zorunlu kalınca takılıyo , balonda güzel bi sistem ama hem geçici hemde çok pahalı bi sistem. Bide kelepçe taktırıcaksanız her doktora taktırmayın , bu işi çok iyi yapan doktorlar var çok iyi araştırmanız lazım.. Benimde çok saşıklı beslendiğim söylenemez bende şuan kilolarla boğuşuyorum , 3 ayda 12 kilo aldım ondan önce 8 ayda 14 kilo vermiştim , benim hep bu şekilde sürekli yüksek kilo alıp veriyorum bu yüzden çok kötü çatlak oluşuyo o yüzden sporuda düzenli yapıpı bırakmamak lazım..

koluman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haluk abi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. bende kilosu sana yakın bi vatandaşım denemediğim yol başvurmadığım yöntem kalmadı. mideye balon işini ac ı badem hastanesinde yaptıran ve memnun kalan insanlar tanıyorum. o hastanede bu iş paket halinde servis ediliyo bu pakete psikiyatr bile dahil. ilk başlarda kusma olayı çok oluyomuş ama seni bu sürece en hızlı şekilde adapte etmek için var güçleriyle çalışıyolar tabi cüzi bi ücret karşılığında (40 bin tl kadar). ayrıca senin bu kilodayken spor yapman çok yanlış ayak bileklerin ve eklemlerin bu durumdan çok zarar görecektir. kaş yaparken göz çıkarmak seninki. ama benim sana bi teklifim var diyetisyene gidelim beraber ve seni bu işle uzmanlaşmış bi psikoloğa yönlendirelim bende psikolojik destek almak istiyorum. bendede senin duruma benzer bi durum söz konusu asla yemek bitmeden kalkamıyorum tıka basa doymuşta olsam gözümü doyuramıyorum. daha önce ben bu diyetisyenle görüşmüştüm ve gerçekten iyi gidiyoduk ben cıvıttım. birisi olsada beraber gitsek diyodum gel beraber gidelim abi
    34 VAY 68 törkiş hatrot

imhotep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HALUK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya az sonra arıyacan beni abi güngören cevahir ustaya gidelim tarzan adana yiyelim diyecen galete yalıyormuş one be
    geçmiş olsun senin rahatsızlık yemekten degil körpe taze ayşe kadın dokunuyor sana )))
    valla dayanadım durumu soyledım olmuyor yav kafamdan atamıyorum
    Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk önce hayatınızı ( özellikle uyku düzeninizi sektirmeden) sabah 8 akşam en geç 12 arasına çekin

dietisyeninizi değiştirin mümnkünse ismi duyulmuş doktorlar yerine icraatını gözünüzle gördüğünüz doktorlara yönelin

mümkünse sporsuz kilo vermeye çalışın sporu bıraktığınız anda tekrar eski kilonuza dönersiniz uzun vade çalışmazsanız

bildiğim kadarıyla vücut 25 yada 27 yaşına kdr yağ hücrelerini eritebiliyo

yaşınız gereği ömrünüzün sonuna kadar diyet yapmanız gerekebilir yani kısacası ya her seferinde diete başlamanın işgencesini çekersiniz yada sürekli diet yapıp doktorunuzun izin verdiği kdr kendinizi ödüllendirmenin mutluluğunu yaşarsınız

yoksa ilerki yaşlarda özellikle 45 sonrasında çok zorlanırsınız özellikle sağlık problemleri başnızı ağrıtır

yada yanınızdaki insana yük olursunuz ki en acı şeyde birine karşı mahçup olmaktır...

biraz ağar yazdım ama sigarayı bırakıcak iradeye sahip bi adam öğünlerinin porsiyonlarını ufaltmayı becermeli ...
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koluman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    haluk abi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. bende kilosu sana yakın bi vatandaşım denemediğim yol başvurmadığım yöntem kalmadı. mideye balon işini ac ı badem hastanesinde yaptıran ve memnun kalan insanlar tanıyorum. o hastanede bu iş paket halinde servis ediliyo bu pakete psikiyatr bile dahil. ilk başlarda kusma olayı çok oluyomuş ama seni bu sürece en hızlı şekilde adapte etmek için var güçleriyle çalışıyolar tabi cüzi bi ücret karşılığında (40 bin tl kadar). ayrıca senin bu kilodayken spor yapman çok yanlış ayak bileklerin ve eklemlerin bu durumdan çok zarar görecektir. kaş yaparken göz çıkarmak seninki. ama benim sana bi teklifim var diyetisyene gidelim beraber ve seni bu işle uzmanlaşmış bi psikoloğa yönlendirelim bende psikolojik destek almak istiyorum. bendede senin duruma benzer bi durum söz konusu asla yemek bitmeden kalkamıyorum tıka basa doymuşta olsam gözümü doyuramıyorum. daha önce ben bu diyetisyenle görüşmüştüm ve gerçekten iyi gidiyoduk ben cıvıttım. birisi olsada beraber gitsek diyodum gel beraber gidelim abi

psikolojik desteğe ihtiyacınız yok yada kilo vermek için birinin size destek olmasına

2 kişi beraber diet yapmak her daim yalandır muhakkak biri birini kandırır ve o dürümcüye kaçılır

ilk önce kilo vericeğinize inanın sizi birinin inandırmasına gerek yok

edit:balon veya kelepçe işi ciddi riskleri olan bi iş o kdr riske girmek akıl karı değil sadece işinize kolay geldiği için hastaneleri doktorları zengin etmeye yarayan bi sistem tavsiye etmem

bu arada bnde 30 kilo kdr verdim uygun dietle emin olun çok çabuk kilo veririsiniz çoktan çok gider
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

koluman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle zaten ilk haftalarda deli gibi gidiyo kilo sonra bi yerde duruyo direniyo o dönem çok pis işte. azdan az gider çoktan çok iyiymiş
    34 VAY 68 törkiş hatrot

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dukan diyetini onerebilirim adam sinirsiz protein vaadinde bulunuyo ve cidden ise yarayan bir rejim dukan amcanin kitabini almak cok yararli oluyo hepsiburada 13 lira civarinda olmasi gerekiyor ben baslamis 6 kg kadar vermistim ramazan araya girince yalan oldu.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)