düzgün bir beslenme planı ve spor yaparak çok rahat birşekilde kilo verilebilir
benim 15 kilo kadar fazlam vardı 8-9 aya yayarak yavaş yavaş yediklerime dikkat ederek spor yaparak kurtuldum
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
24 sene kısa marlboro içtim dagıttıgım hariç ortalama 2 paket ve 8 ay önce bıraktım diyorum, sanırsam irade var azcık, yemegi komple bırakmak gibi bir şansım yok işte yemeyecem desem yemem ama açlıktan ölmek var.
benim derdim yemege dur diyememem başladımmı bitirme zorunlulugu.
millet çig köfteçiye gider 1 baba dürüm der, yer ve çıkar ben gittim mi dükkanı beraber kapıyoz bi tane daha hadi bakim içi bol olsun, hadi bakim buna domateste koy uzayıp gidiyor
kilo vermek için sebebim var birinin üstüne düşsem kazara katil olurum![]()
Çok bilmiyecen, Bir bilenede sormuyacan, bileni bulmuşken yaptıracan
kelepçe taktırabilirsiniz , benim annem taktırdı sağlık sorunları başlamıştı , amelyat çok başarılı geçti Allah'a şükür şuanda çok rahat , kelepçeyi zaten herkeze takmıyolar belli şartları var sağlık açısından zorunlu kalınca takılıyo , balonda güzel bi sistem ama hem geçici hemde çok pahalı bi sistem. Bide kelepçe taktırıcaksanız her doktora taktırmayın , bu işi çok iyi yapan doktorlar var çok iyi araştırmanız lazım.. Benimde çok saşıklı beslendiğim söylenemez bende şuan kilolarla boğuşuyorum , 3 ayda 12 kilo aldım ondan önce 8 ayda 14 kilo vermiştim , benim hep bu şekilde sürekli yüksek kilo alıp veriyorum bu yüzden çok kötü çatlak oluşuyoo yüzden sporuda düzenli yapıpı bırakmamak lazım..
haluk abi damdan düşenin halinden damdan düşen anlar. bende kilosu sana yakın bi vatandaşım denemediğim yol başvurmadığım yöntem kalmadı. mideye balon işini ac ı badem hastanesinde yaptıran ve memnun kalan insanlar tanıyorum. o hastanede bu iş paket halinde servis ediliyo bu pakete psikiyatr bile dahil. ilk başlarda kusma olayı çok oluyomuş ama seni bu sürece en hızlı şekilde adapte etmek için var güçleriyle çalışıyolar tabi cüzi bi ücret karşılığında (40 bin tl kadar). ayrıca senin bu kilodayken spor yapman çok yanlış ayak bileklerin ve eklemlerin bu durumdan çok zarar görecektir. kaş yaparken göz çıkarmak seninki. ama benim sana bi teklifim var diyetisyene gidelim beraber ve seni bu işle uzmanlaşmış bi psikoloğa yönlendirelim bende psikolojik destek almak istiyorum. bendede senin duruma benzer bi durum söz konusu asla yemek bitmeden kalkamıyorum tıka basa doymuşta olsam gözümü doyuramıyorum. daha önce ben bu diyetisyenle görüşmüştüm ve gerçekten iyi gidiyoduk ben cıvıttım. birisi olsada beraber gitsek diyodum gel beraber gidelim abi![]()
34 VAY 68 törkiş hatrot
ilk önce hayatınızı ( özellikle uyku düzeninizi sektirmeden) sabah 8 akşam en geç 12 arasına çekin
dietisyeninizi değiştirin mümnkünse ismi duyulmuş doktorlar yerine icraatını gözünüzle gördüğünüz doktorlara yönelin
mümkünse sporsuz kilo vermeye çalışın sporu bıraktığınız anda tekrar eski kilonuza dönersiniz uzun vade çalışmazsanız
bildiğim kadarıyla vücut 25 yada 27 yaşına kdr yağ hücrelerini eritebiliyo
yaşınız gereği ömrünüzün sonuna kadar diyet yapmanız gerekebilir yani kısacası ya her seferinde diete başlamanın işgencesini çekersiniz yada sürekli diet yapıp doktorunuzun izin verdiği kdr kendinizi ödüllendirmenin mutluluğunu yaşarsınız
yoksa ilerki yaşlarda özellikle 45 sonrasında çok zorlanırsınız özellikle sağlık problemleri başnızı ağrıtır
yada yanınızdaki insana yük olursunuz ki en acı şeyde birine karşı mahçup olmaktır...
biraz ağar yazdım ama sigarayı bırakıcak iradeye sahip bi adam öğünlerinin porsiyonlarını ufaltmayı becermeli ...
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
psikolojik desteğe ihtiyacınız yok yada kilo vermek için birinin size destek olmasına
2 kişi beraber diet yapmak her daim yalandır muhakkak biri birini kandırır ve o dürümcüye kaçılır
ilk önce kilo vericeğinize inanın sizi birinin inandırmasına gerek yok
edit:balon veya kelepçe işi ciddi riskleri olan bi iş o kdr riske girmek akıl karı değil sadece işinize kolay geldiği için hastaneleri doktorları zengin etmeye yarayan bi sistem tavsiye etmem
bu arada bnde 30 kilo kdr verdim uygun dietle emin olun çok çabuk kilo veririsiniz çoktan çok gider![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
öyle zaten ilk haftalarda deli gibi gidiyo kilo sonra bi yerde duruyo direniyo o dönem çok pis işte. azdan az gider çoktan çokiyiymiş
![]()
34 VAY 68 törkiş hatrot
dukan diyetini onerebilirim adam sinirsiz protein vaadinde bulunuyo ve cidden ise yarayan bir rejim dukan amcanin kitabini almak cok yararli oluyo hepsiburada 13 lira civarinda olmasi gerekiyor ben baslamis 6 kg kadar vermistim ramazanaraya girince yalan oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)