Boyut konusu hoş kıvamında olmuş, adamların tek dikkat ettiği sadece büyütmek değil tek elle kullanabilmek.. Haklı da ben S3'ü nexus u tek elimle kullanamıyorum gerçekten fazla kaba geliyor.. fiyat farkı inanılmaz olmaz ise parasını hakeder..
Printable View
Boyut konusu hoş kıvamında olmuş, adamların tek dikkat ettiği sadece büyütmek değil tek elle kullanabilmek.. Haklı da ben S3'ü nexus u tek elimle kullanamıyorum gerçekten fazla kaba geliyor.. fiyat farkı inanılmaz olmaz ise parasını hakeder..
Bir iphone meraklısı ve kullanıcısı olarak iphone 5 bende hayalkırıklığından öteye geçemedi...s3 şuan hala önde gidiyor apple kendi ipini kendi çekti diyebiliriz.S3 piyasa'da iken onu geçme fırsatın varken böyle bir cihaz çıkararak kendi pimini çekti düşüncesindeyim.....
Ben cok begendim aleti buyuk olmasada olurdu yani biraz daha ince olsa kafii apple her kulvarda olusu yeter ;)
büyümesi hoşuma gitmedi, arkasının da ton farkı güzel değil ama yapavcak bir şey yok
satılık iphone 4s
32 gb garantili kayıtlı
1300 TL + iphone 5 piyasaya gelene kadar kullanmalık telefon :)
merak etmeyin o kadar az gönderecekler ki insanlar hala 4s alacak.
2500 liranın altında gelirse elimi sürmem valla :hoo:
ince uzun telefonları sevmiyorum. 5800 dan ip4 e geçince cok mutlu olmustum. ben böyle iyiyim..
+1903.. katılıyorum
daha önce s3 ve ıp4s karsılastırımalsı yapılıodu sıtede,
sımdı s3 le ıp5 kıyaslanıyo, e madem ıp5 le kıyaslayabılıyosunuz o zman 4s ten cok daha ustun bır cıhaz s3.
ama ıp5 cıkmadan once ıp4 s3 ten iyiydi SÖZDEEE.
ıphone yıne adıyla satacak. yoksa para verılcek cıhaz degıl ıp3-4-5 hepsı aynı köşesı degısıyo ıncelıyo kalınlasıyo tasarım hep aynı.
hacı samsung la HTC de yılda 1 tane telefon cıkarsa, onların tanıtımnda da herkes kılıtlenır,samsng+htc yılda 15-20 model cıkartıyo hepsının tanıtımını ıphone gıbı yapsa, ıphone telefon tanıtıcak zaman kalmaz :)
ıphone, samsung'a der arkdsm bı rıca edermısın bende şu köşede ıp5 bi tanıtayım :D
iPhone 4 ümü değiştirmemi gerektirecek bir yenilikle gelmedi maalesef..
bu resmen iphone 5 değil de iphone 4 slx olmuş bence gereksiz
iphone u iphone yapan artık cihazından ziyade işletim sistemidir.
örneğin sesli navigasyon iphone4 lerde olmayacak
3d harita keza.. olmayacak..
foto çekerken yüz tanıma olmayacak
video çekerken yüz tanıma olayı da sadece ip5 te olacak 4s te de olmayacak.
vsvs
zaten aldıktan sonra daha net sıralanır bu yapılacak şeyler ve yapılamayacak şeyler.
3gs den devrim şeklinde ip4 e geçerkenki kadar bir özellik beklemiyordum ancak yine de sadece işlemci+ekran boyutu gibi bir fark da beni şaşırttı açıkçası.
apple da bunun farkında ki modelleri arasındaki farkları donanımsal farklardan, işletim sistemine yedirmeye, software kısmına kaydırmaya başladı..
Çıksın da alalım :)
arkadaşlar, bir 4 veya 4s in şarjı nekadar gidiyor. kullanıma göre değişir tabi fakat ben konuşma ve mail ağırlıklı kullanacağım. samsung u çok seviyorum ama kullandıkça ve içindeki veri arttıkça telefon yavaşlıyor sanki.
s3 de vifi ile şarj ozellıgını okumustum acaba iphone 5 dede bu ozellık mevcutmudur arkadaslar ben gormedım.
ekran 0,6 cm büyük, daha ince, daha hafif , şarjı biraz daha gidiyo bide...
apple baya çaba sarfetmiş iphone 5 için :D
ben işte olduğum günlerde 2. gün akşamına %20 en az %10 şarj ile eve giriyorum:D