Hele bi el at :D
Printable View
gittim S3 aldım bugün . hayırlısı olsun :)
Noluyor elma logosunu görünce kızlar kucağına falan mı atlıyor?
Karizma mı oluyorsun, bu telefonla şekil yapma olayları nedir ya şaka gibi...
10 yaşında veletlerin elinde var aynı telefonlardan, en fakirinde de var zengininde de var telefonla şekil mi olurmuş?
Yaşam tarzı cümlene yorum bile yapamıyorum :D
4 ün kasa tasarımı benim için her zaman efsanedir çok severim o ayrı ama gelelim diğer konuya
bırakın s3ü bi kenara
yeni çıkan 5 ile s2 yi lütfen bi karşılaştırın ;)
Kanka 4 güzel zaten, bence de bu saatten sonra efsane olur :)
Teknoloji yüzünden birbirimizi kırmaya gerek yok s3 gider 4-5 gelir iphone 5 gider 5s 5.5s gelir alayının .... :D hepsinin sarjı 1 gün baska bi cacık olmuyo :D
ekran lg, camera sony, pil sharp tarafından mı yapılıyormuş?
*** atmıyorum soruyorum.
ip5 iyi kötü neyse ne ama en azından pili 3 gün gidecek gibi yapsalardı kimse ağzını açıpta bişey demezdi
He bide benim açımdan iphone 4 elimde küçük kalıyodu S3 bi nebze olsun iyi durdu ama bence benim için en mantıklısı Note 2 sanırım :D
Ebatı merak edenler olacaktır :D el & bilek birleşiminden parmağın uç noktasına 21 cm :hehe:
izlemek isteyen olursa videoda detaylı gösteriyor.
haberdex.com: iPhone 5 ne kadar hızlı? (Video)
evet fiyatlar bu sekilde. 4s lerde $100 er ucuz 4 ler ise bedava . Muhtemelen her zaman oldugu gibi ilk birkac ay kontratsiz satmayacaklar en azindan apple store lerde. Satmaya basladiklarindan itibaren fiyatlari 599 yada 649, 699 diye gider.
Benim gibi basit tel kullanicisi $199 verip alabilir ama sirf goruntu yapacagim diye yada cok cok buyuk farkliliklar olmamasina ragmen dunya para verilipte alinabilinir birsey degil bence.
şunu yapsalardı ne güzel olurdu.
Şeffaf ekranlı iPhone konsept tasarımı | Teknokulis | Teknolojinin Kısayolu
Adam hala İPhone 3GS'in 26. taksitini, İPhone 4'ün 18. taksitini, İPhone 4S'in 10. taksitini ödüyor ama aklı yine İPhone 5'te. Yetmemiş
kontratsız fiyatlar merak ediliyordu..
Türkiye'ye gelecek YURTİÇİ telefonların ilk partileri 2000-2250-2500 TL şeklinde olur diye tahmin ediyorum, 2-3 ay sonra da düşmeye başlar.
Alıntı:
Öte yandan ABD'de kontratsız satış fiyatı 649 dolardan başlayan iPhone 5'i yurtdışından alacak olanlara toplam maliyeti en az 1.368 TL olacak.
16 GB için 649 dolar,
32 GB için 749 dolar
64 GB için 849 dolar olarak belirlenen kontratsız ABD satış fiyatları üzerinden yüzde 8'lik eyalet vergisi alınıyor.
Buna ek olarak Türkiye'de bu yaz uygulamaya giren harçla birlikte kayıt işlemi sırasında 100 TL de ödenecek.
Bu şekilde yurtdışından iPhone 5 alanların cebinden
16 GB'lik model için 1368 TL,
32 GB için 1564 TL ve
64 GB'lik model içinse 1759 TL çıkacak.
kucağa kız atma gibi bi fantazim yok senin vardı heralde başarılı olamadın. Apple müşterisi farklıdır onun farkını gösteriyorum. Özellik önemli değil resim yollamam yada angil dingil müzikleri telefonum çalarken dinletmem onun farkıdır elma farkı sana yorum yap diyen olmadıda zaten yaşam tarzına zartına zurtuna kullanamıyosan alma elmayı s3 al
Elmayı kime gösteriyorsun sanayideki ustalara mı? Güzel oturturum ben merak etme.
Biz de kullandık iphone da senin gibi kendimizi kaybetmedik, telefon telefondur başka bir boka yaramaz, karizma da katmaz sana o elma ;)
Neyin kafasındasın haplandın mı cigara falan mı aldın yazmadan önce buraya?
Yok elmayı gösteririm yok bilmemne, biz de birşeyler gösteririz istersen?