Düzcedeymiş zaten Cideye giderken yolumuzun üstü ;)
Elmayı gösterir bize, biz de etkileniriz belki lan :D
Printable View
40 yıllık telefoncuyum böyle elma görmedim :D
karızma dıosan vertumuydu neydı onu alak.Gercı tıbıde bi b.ka benzese gam yemıcem.
Yurt dışından gelirken kaç tane getirebiliyoruz ? Bilgisi olan ?
Haci duzceye mi gidiyoruz :D
düzcenin nesi meşhur nan :D ondan yiyek
hatırladım laa yarın elma :D
muştu bana sony bul.
vertununda replicası var 6 bin euroluk constellationın replikasını 400 tl ye satıyorlar.. bire birde replica..
hacı abi aklımdasın sana minnoş bi sony bulazaam
bu arada xperia U diye bi cihaz var piyasada bi ara bikaçtane temiz cihaz gelmişti bi baksana netten beğenirsen ona yoğunlaşayım :D
Ya bırakın iphone,andorid samsung falan
Şurada yeni ürün çıkmış iyi kötü konuşuluyor eleştiriliyor, neden hemen savunma mekanizması?Sanki apple da mühendissiniz.
Nasıl yeni bir araba modeli çıktığında iyi kötü yorum geliyorsa bununda ondan farkı yok.Kimi ciddi yazıyor kimi espri dille.Ben esprili dille takıalrak yazıyorum,zoruna gidenin kendi problemidir.
Iphone5 en yakın rakibinden daha üstün bir telefon olsaydı burada onu konuşmucaktınız sanki.
Bırakın iphone kariması,milletin gözü bizim cebimizde ki muhabbetlerini.Burada yorum yapanların çoğu 2cihaza da sahip olmuş insanlar.Elini sürmeden yorum yapan insanlar değil
4s çıkarkende 5 çıkarkende apple insanları büyük beklentiye soktu ama bu sefer büyük hayalkırıklığı oldu,başkasına *** atmayla uğraşmayın
Zorlama iphone kültürü oluşturdunz bir de.Yaşam tarzı,iphone kullanıcısı efendidir zeki çevik akıllıdır falan filan
sadece kasası için.. tercih edilmeli..
mustu posta kutunu boşalt bişey denicem :D
anam dolmuşya la :D boşaltıyom hemen abi
techno-labs.com / iPhone 5?in Karşılaştırma Tablosu
HTC boy boy saplicak Apple'a mahkemeyi kazanirsa hele...tir boyu :heyoo:
vay anasını la nolmuş burda dağılmış ortalık:D
iki telefonda iyi bence boşuna kalp kımaya gerek yok ama telefonla hava vs atılmaz bu işleri geçtik diye hatıylıorum elma armut işlerini:D en güzeli iki telefon alın biri android biri ayfon ben öyle bi *** yedim ama ı ıh olmuyor ikisini doya doya kullanamadım:D
ayfon 600cclik honda motor zaten sezon kovalıyoruz bu sene vınnnnnn:D
Yok ben karar verdim, S3 arka kapağına elma stickerı yapıştırcam :D
Hem hızlı hem karizmatik olacak :D
Karizma'nin sırrı elma :D
http://lavieboston.files.wordpress.c...e-computer.jpg