amerikadan gelen tüm iphonelar artık avrupada çalışabiliyor yani amerikada sim lock avrupada ise kilitsiz... (apple store çalışanı böyle söyledi) buna güvenerek aldım ve burada rahat rahat çalışıyor....
Printable View
amerikadan gelen tüm iphonelar artık avrupada çalışabiliyor yani amerikada sim lock avrupada ise kilitsiz... (apple store çalışanı böyle söyledi) buna güvenerek aldım ve burada rahat rahat çalışıyor....
Var arKadaşlar iphone 5 yukarıyı okudumadım ama toptancılara fiyat listesi geldi Normal telefonculara Geliş fiyatı 2.850 TL arkadaşlar benim elimde su anda amerikadan gelme Sim kilitsiz pasaporta kayıtlı var 2.700 :) Satılık
Dubaiden bizim patrona 32 gb olanı 2200 liraya aldık, şu anda da çalışıyor sorunsuz.
Amerika'dan alınan sprint'e kayıtlı cihazlarda mesaj atamama problemi var. (bizzat yaşayarak gördük :) )
Mesaj alabiliyor fakat atamıyorsunuz.
İleride güncelleme çıkacakmış ama duyduğum kadarı ile çıkan güncelleme ile Sprint cihazlar Avrupa'da çalışmayacakmış. Ben kendime İtalya'dan aldım. 959€ 64Gb. Şuan problemsiz kullanıyorum.
bu amerikadan fln alıp getirim 2500 vs gibi fiyatlara satmaya calısanlara acayip sinirleniyorum haberiniz ola :@ 1175 tl ark neyin kafasını yaşıyosunuz ya ayıp yaptgnz
Bir tv kumandası için çok para o,bir halta yaramıyor zaten.Iphone 5'miş pehhh !
Bu sprint muhabbeti nedir tam olarak Allah aşkına biri net acıklasın.
Baska bir konuda bir arkadaş imei koduyla ilgili birsey soyledi ama kesin net olarak acıklayacak bilgi sahibi biri daha olsa cok iyi olur.
Kac zamandır alacagım alamıyorum. Amerıkadan gelecek var guvenıp getırtemıyorum.
Burada sahıbındende satılanlar var 1700 civarı paralara bunlar neden bu kadar ucuz? Patlayacak mı havaya mı ucacak ondan mı uygun satıyorlar? Sprint cihazının zararı ne tam olarak?!Çok mu soru sordum?, bitmedi. Cihazın sprint olup olmadıgını karpuz gibi tıklatarak anlayabilir miyiz?
649 dolar + KDV = 707 Dolar...
geçen hafta aldım şahsen...
1270TL ye falan geliyor TR'ye artı bir de 100TL kayıt parası... 1370TL
Bir iPhone satış konusunda bir arkadaş yazmıştı, doğruluğunu bilmyorum ama, SPRINT cihazların IMEI si 9 ile başlıyormuş.
Simfree lerin de 1 ile başlıyormuş.
Benim aldığım simfree li cihaz hakikaten de 1 ile başlıyor.
Burdan da ayırt edebilirsiniz sanırım...
IMEI numarası direkt cihazın kutusunda yazıyor, nasıl göreceğiz diye sorarsanız baştan söyliyim :)
yurtdışında olan bi arkadaşım ocak ayı gibi tr dönücek ona ip5 getirtmeyi düşünüyorum, sprınt ve simfree hangisini almalıyız pek anlmamda :D
simfree aldıracaksın kardeşim...
teşekkür ederim bilgi için :)
almanyadan sim free ve havaalanında vergi iadesi alınmış şekliyle net 600 euro ...
turkcell e ne zmn dusucek bu makıne ?
sozde aralığa yetiştirmeye çalışıyorlardı ama
bence ocak sonuna anca gelir
ben kıbrıstan getirtiyorum 1700 lira salı günü elimde olacak cihaz simfree olarak cihaz gelsin yazarım problem yoksa isteyen arkadaşlar irtibata geçebilir