4 ekimde belli olucak 5 mi 4s mi ;) daha şuan hiç bişey belli değil tutturabilene sallıyorlar :)
Printable View
3-7 Ekim arasında satışa çıkarsa ve fiyatı buraya göre uygun olursa çökerim yenisine İngilterede :D
Yarın tanıtılacakmış, bakalım nasıl bir oyuncak geliyormuş. :)
benim kanatim apple bu gidişle batar :)
iphone 5 iphone 4ün biraz genişlemiş versiyonu acaba iphone 4gs satıp iphone 5 alan kaç tane salak çıkıcak merak içindeyim.
İphone 5 satışlarının ABD büyümesine yılın 4.çeyreğinde %0.5 katkı sağlaması bekleniyor siz apple'ın batacağını düşünüyorsunuz :)
Windows phone da kullandım androildde bizzat kullanmasam da çok tecrübem oldu 2 yıldır iphone4,4 aya yakındır da yeni ipad kullanıyorum.
Şu dakikadan sonra apple'dan döneceğimi kolay kolay zannetmiyorum marka fanatikliğim pek yoktur ama beni fazlasıyla tatmin ediyor apple her konuda.
Eğer bir marka bu kadar tutuluyorsa yıllarca bir şeyler doğru yapılıyordur...
Eğer ki iphone 5 şekli itibariyle 4-4sten daha hoş gelirse gözüme 5e terfi etmeyi düşünüyorum he şeklini beğenmessem 4s'e geçebilirim açıkcası özellik bakımından 4sten iyi olmaması gibi bir durum yok zaten :)
Burada bu fikirde olan insanlara peşinen salak damgasını yapıştırmak da çok doğru gerçekten takdir ettim.Çok ararsanız dünyada milyonlarca bulursunuz o "salak"tan.
videodaki gibi özelliklerle gelirse hala Galaxy 3'e rakip olamıcak . Ben 5'e anca S3 den iyi olursa geçerim yoksa 4s'den çok memnunum
3g-4-4s kullandım 4s'i şuanda halen kullanmaktayım oldukca menunum, bence cıddı ozellık farkları olmadıgı surece 4s den 5 e gecmek son derece mantıksız olur çünkü 5in tahmını tr satıs fıyatı 3000-3500lira olacak denılıyor. Ancakk parasını hakedecek niteliklerde 3g-4 arasındakı farklar gıbı 4 den 5 e cıddı degısıklıkler yapıldıysa direkt alınır tabii..
ekran daha büyük olacak ve kamerada iyileştirme olacakmış duyduguma göre:)
ben yine 4 e dönuyim en iisi. su bi cıksın fiatları düşür 4s lerin :D
hadi bakalım geldi ayın 12 si bugun dananın kuyrugu kopacak herhalde :D