aynen dubaiden ben de alıcıyım inşallah..
Printable View
Soner kankacim ne zaman geliyorsun bu taraflara :)
Overclock vs gerek yok koray s2de bile olan panoramicfotomatok daha yeni geldikte. Sonra s2de bile amoled mukmmelke. S3un rakibi dahi olamaz:D
Fanatikler gene gidip alck havaa atck masaya koycak o ayri dava ama fonsiyonellik kullanislilik vs applein isi degil bana gore..
One x ve s3 birkacadim onde ip5ten..
ağzın bal yesin:D:D
http://bp0.blogger.com/__Me3Bc_qBgc/...ucci-honey.jpg
Ulan aylardır 5 5 5 5 diye ıkındınız çıka çıka bumu çıktı :hehe:
Ne yalan söyliyim iyi bişey çıksa S3 satıp alırdım ama şu ana kadar görünenler itibariyle S3 > iPhone Slx :D
Ozgun gibi yazmisimlan :D
Telden anca bu kdr tv izlerken :D
Ozgur onela oyle :D haha
Koray +1
S3 var S3 var :D
iPhone 4Slx :D
ön retina elektrikli, hidrolik home tuşu içine kaçınca geri geliyo :hehe:
lan günay güzel bi son fiyat ver de kurtaram seni :D
Bir iPhone taraftarı olarak hayalkırıklığına uğradım :)
iPod Touch bomba :D
2g , 3g, ardından 3gs ve 4 e terfi yaşamış uzun yıllardır bir iphone kullanıcısı olarak, 4s e gereksiz görüp geçmedim ve şimdi beklentimin çok çok altında bir 5 geldi , anlayamıyorum NOTE ve S3 gibi iki cihaz senden önce çıkmış özellikleri kabiliyeti kasası v.s herşeyi ortada, ve sen onların üstüne bişey koymadan onlardan sonra ürün çıkartıyorsun..büyük kan kaybı yaşayacaktır apple, ben iphone4 ümü hazır güzel meblağ ederken satıp ip5 bekliyordum bu beklemedede kendime geçici olarak Note almıştım ama görüyorumki samsungun tek rakibi yine bir samsung,, yani NOTE vs S3 , krallıkta yarışacaklar.
IPhone5 , S2 yada wave ile oynasın. :)
tasarımı şık olmuş benim gibi bbciler için alınabilitesi var.
ama bir htc one x değil:D
note 2 gelsin de alıyım :)
şu an için yorumlar negatif fakat yavaş yavaş kullanıcılar çoğaldıkça fikirler değişir eminim :)
ben sadece arka tarafın çift renk olayını sevmedim onun harici güzel
iphone5 cıktı, iphone 6 cıkacak ama ben iPhone 6S gelecek GS lilere inat alıcam o zaman
diyen 3278273812387389 tane Fenerbahçe taraftarı var :D