ipone altın gibi istediğin zaman satabiliyorum 3g den 4s e kadar hep aldım sattım ve diğer cihazlar gibi önce trend olup sonradan 100 liraya düşmedi.
5 gelsin 5 :)
Printable View
ipone altın gibi istediğin zaman satabiliyorum 3g den 4s e kadar hep aldım sattım ve diğer cihazlar gibi önce trend olup sonradan 100 liraya düşmedi.
5 gelsin 5 :)
apple bugün yeni ürününü tanıtıcakdı herkes iphone5 tanıtıcağını düşünüyor çünkü sitesindeki 12 eylül ableminin gölgesi 5 şeklindeymiş..
bu arada apple lcd ekranını lg den tedarik ediyor bendede gc900 var lg bendeki panel lg nin apple verdiği iphone4 lerde kullanılan panel.. bütün paneller sharp değil.. bilhassa ipod ipad iphone daki paneller lg nin panelleri.
İnşallah s3 kadar büyük birşey çıkmaz
Çıkmış mı, çıkmış mı, noolmuş :)
bu konuda aradıığnız herşey var adamlar uğraşmışlar :)
iPhone 5 Olduğu Iddia Edilen Görüntü & Video ( Son 1 Gün )
akşam saat 20:00 de tanıtılcak diye biliyorum.
Ciksin artik su blackberryden kurtulmak icin can atiyorum :)
Ciksin da hazir ingilteredeyken pasaportla alayim. :D
home tusunu dokunmatik koymazlarsa ayip ederler vallahi
Bi iPhone 5 diye çıkacak diyor bir taraftan da yeni çıkacak iPhone'nun adı iPhone 5 olarak çıkmayacak diyor zaten şöyle bişey var 4s çıkacakken o zaman da iPhone 5 çıkacak dediler Çinliler iPhone 5 çıkardı; Amerikalılar iPhone 4s çıkardı.. Çinlilerin kafa karıştı şimdi:)
aslında sağ gösterip solda vurabilirler yeni ipod falanda olabilir çünkü ipodunda yenisi çıkıcak diye söylentirler vardı ***** onunda meraklısı çok.
Biyandanda htc'nin iphone5 için amerika satışlarını durdurabilcegi yazılıyor :)
apple a amerikada hiç bir şey olmaz.. amerika apple ın kalesi.. amerikan ordusu bile iphone kullanıyor deniz komandoları rangerlar falan amerikan ordusuna özel geliştirilmiş olan iphonelardan kullanıyorlar..
Söylentisi bile nelere kadirrr :)
Abi su dock değişmesin ya :D
HTC de 19 eylülde tanıtacakmış
bugün tanıtımı yapılacak...
yok mu bu meretin resmi falan görünümü ipod touch4 le aynı die biliorm ben
saatler kaldı zaten saatler sonra öğreniriz ne olduğunu az sabır edin :)