Biraz incelse yeter, ben cok cok bir ozellik aramiyorum artik zaten herseyi yapabiliyorum aklima birsey gelmiyor suda olsa super olurdu diye,belki kamerayi abartabilirler..
Printable View
Biraz incelse yeter, ben cok cok bir ozellik aramiyorum artik zaten herseyi yapabiliyorum aklima birsey gelmiyor suda olsa super olurdu diye,belki kamerayi abartabilirler..
Tahminimce;
-Biraz daha uzun olur, pil için.
-Kameranın geliştirilmesi Apple'da gelenek zaten.
-İşlemcisini geliştirirler.
-Retina ekran kullanırlar.
-Dock çıkışının değişeceği söyleniyor ama, dua ediyoruz değişmemesi için. :)
20:00 dan sonra tanıtılıcakmış... umarım arkası düz olmaz.
tanıtılıcak şeyin ne olduğu belli değil ***** apple geleneği açıklamıyorlar tanıtıcakları şeyin ne olduğunu sadece tanıtıcaz diyorlar.. yüksek ihtimal iphone ama başka yada yeni bir süpriz üründe olabilir.
Kendim iphone 4 kullanıyorum galaxy s3'e devamlı gozum kayıyo ama bugun 5 tanıtılırsa ancak s3'ten daha iyi bi telefon yaparsa alırım yoksa suan 4 gayet yeterlı benım ıcın nası bsey olcak merak edıorm 4s gıbı husran yaratmaz umarım :)
açıklansada kurtulsak 1 2 ay önce 4s almıştım bakalım değiştirmeye değermi :D
tr saati ile 8 de açıklanıcakmış sabırsızlıkla beklıyorum :D
tanıtılsada karar versek alsakmı almasakmı :D
ios6 da bugunmu yayınlancak bilen varmı ?
apple ın ne kadar büyük olduğunun kanıtı :ABD ekonomisine 'iPhone 5 dopingi' | Mynet Haber
Bu aksam saat 20 de tanitilcakmis.tr ye geldiginde de bankalar fakirler alsin diye kredi vercekmis.84 ay vadeli (:
takip ettigim tum forumlar,sozlukler de elinde 4s i satip yenisini alcagini yazmis.resmen tuketim ulkesi olup ciktik.umarim 4s in ozelliklerinden fazlasi vardir.
Live Stream Saat 20'de lansman saat 20:00'da başlayacak İOS 6 ve 6. Nesil iPhone
http://www.ustream.tv/ltktv
5 i tanıtırlarsa bir ay içinde internette satılık 600-700 tl lere 4s ler görürseniz hiç şaşırmayın.. o kadar çok 4s satılığa düşerki millet satabilmek için artık fiyatları iyicene kırar..
4 ler o paraya düşer 1200 tl altına 4S zor görürüz.
Lansman 20:00 da TR saati ile ben yabancı kaynaklardan takip için bilgisayar başına kilitlenmiş durumdayım şuanda.
Aşşağı yukarı tahminlerimiz %90 belli ne görünümde geleceği konusunda ama bilmediğimiz şeyler var.
Hayırlısı olsun biran once sahiplenicez inşallah.Haftaya cuma satışta olacak dış ülkelerde.
12 Eylül iPhone tanıtımı ve ön sipariş
22 Eylül satışı ve ios 6
Diye biliyorum.
Kablosuz şarj, 4.5" ekran, 8.7mpix sony kaynaklı kamera, ciddi beklentiler arasında.
Yarin vereyim bari siparisimi :)