evet esimde arada bu forumu takip ettiğinden bu konudaki msjlardan snra St. Petersburg planımız iptal oldu yinede cvplar için teşekkurler...
Konuyu bide ben hortlatayim![]()
22aralikda 7-8 gunlugune kiev e gitmeye niyetlendik arkadasla, ikimizde bekariz, para sikintimiz yok, kievi taniyanlar onemli yerlerini soyleyebilirlermi? 7/24 kari kiz pesinden kosmak gibi niyetimiz yok... Bjraz da sehri taniyalim diyoruzbutce 3000euro kadar kisi basi...
)) aynen oyle
O kadar genis capli degilamac, ben kari kizin pesinden kosmayayim, onlar benim pesimden kossun
heteroyum allaha sukur
)
Meyvelerin bol ve olgun olduğu yerler..
Amsterdam, Berlin, Kiev, las vegas, macau, manama, moskow, ve son olarak Pattaya..![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
odesa düsünürsen bi arkadaş tavsiye edeyim, tur rehberliği falan yapar size orda. Mekanlara sokar çıkartır. 3000 € da fazla pasaportu ve uçaı saymazsan 1000 usd yeter adam başı.
Cocukta orda öğrenci harçlık bi şeyler anlaşırsınız.
Tünay, sayende ofiste sessiz gülebiliyorumFakat nefes tutma konusunda biraz sıkıntılar var en fazla 1 dk nefessiz kalabiliyorum, biraz ilerletmem lazım
Aralıkta Kiev'e gitmeyi unutun, Erzurum'lu kediler gibi dışarı çıktığınızda donar kalırsınız, çözülmek içinde temmuz ayını beklersiniz. Kurban bayramında St. petersburg ve moskovya gittim, böyle bir soğuk modeli yok; elimde outdoor eldiven olmasına rağmen bütün soğuk elime işlemişti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)