1/1 ölçek
![]()
![]()
![]()
Size matters![]()
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
simdi yarim kalan sorukiev de ben herhangi bi bara gittigimde, almancamla vodka ismarlayip icebilecekmiyim? veya az ingilizcem yetecekmi? ( az ingilizce vodkayi abartinca anadilim gibi oluyo)
kiev de alisveris merkezleri durumlari nasil? kiev de bolca varmi?
koca gece meyve yicek olsam, misal mandalinasabaha kadar doya doya mandalina yiyince bana ne kadar mal olcak?
mandalinayi, portakali, karpuzu, kavunu, cilegi... sokakdan mi buluyoruz? yoiksa manav felan varmio?
kaldigimiz otellerde meyve sebze satisi oluyomu? =))
cok soru sordum...bilirkisi neder merak ediyorum...
![]()
çok şükür minibook kullanıyoruz haaaaaaaaaa![]()
Adresi burası nehir'de gemi varmış pompa için![]()
manav zerzavat aramaya yazmaya gerek yok
Adult Kiev | InfoInKiev.com
Buda pompalı masaj salonu isteyeni komple çikolatayla kaplayıp yalanmak suretiyle temizliyorlar
Ğ*ротичеÑкий маÑÑаж Киев - Erotic massage "Red Light Kiev"
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
=) yardimlariniz icin tesekkurler... ne kadar gezi amacli olsada, damarlarimda allaha sukur TüRK kani var) cekiyo ister istemez...
![]()
[QUOTE=XoR;6367877]Bizim askerde bi Sedat abi vardısenin mantığınla seyahat etmiş Türkiyede 2 Almanyada 1 Belçikada 2 tane çocuğu var
[/QUOTE=))) allah bagislasin..
ama guzel seyler varmis.. degisik masaj ceistleri felan.. ilgimi cekti..
)
dedim sana açık açık yaz yardımcı olalım![]()
gecen mesajlarda, foruma bayanlarinda girdigi yazilmis... direkt armut gibi rus karisi istiyom diye yazmak olmaz diye dusundumama gidince buluruz mutlaka bisiler ya
amsterdama gittigimizde aynisi olmusdu, 2 saat sonra sanki amsterdamda dunyaya gelmis gibi coffeshopla red light districtin yerini ezbere biliyoduk... bi de mcdonalds...
dusunun artik halimizi..
)
bide baska soru, yilbasinda kiev de eglence nasil olur? simdi bunlar ortodox ya, bunlarin yilbasi 7 ocakda felan oluyo.. o yüzden sordum... yani bizde 22-29 aralik kiev dusunuyoz, sonra 30-04 ocak budapeste
sizce komple kiev de mi takilmalimiyim? orda türk bulurmuyum?![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)