kolay.. ruhsattan motor kodunu okut, çıksın ortaya..
160 hp çıkar dumur olursun bak ((:
Printable View
Mehmet abi arabasının 2.5 TDİ oldugunu söylese tamam diyeceğim 1.9 TDİ diyor.Ayrıca sordum ruhsattaki motor numarası yazan yerin 3 hanesi söyler misin dedim söyleyemem ruhsat yanımda değil falan filan geçiştirdi.Ya arac gümrük çıkışlı 2.5 TDİ 1.9 TDİ yazdılar yada bu bizi yiyo :)
Eğer öyleyse ben dumur olayım sorun değil.
Ama dumur olmam 2.5 TDİ lerinde 148hp 161hp ve 178hp leri yok mu? 1 beygirle yırttım yeminle :D
PD130-150-160 motorlar Almanya da çok farklı kombinasyonlarla kullanıldılar..
motor kodunu soyleyince çıkar ortaya..
benim T5 86 lık 130hp üretiyor şuanda ekonomi spec bende sorana 130hp diyorum ama orjinal 130hp motor demiyorum ((:
yok ben bişi demiyorum, işin olabilitesindeyim sadece..
hergün değişik değişik arabalar goruyorum..
gecen Fransız plaka 3.0 V6 Dizel C5 gördüm..
ilan açıklamasına büyük puntolarla , rahatsız edici ve zor okunulası bir biçimde yazı yazmanın mantığı ve açıklaması nedir acaba ? Birde galerici olacak dangalak...
Fiat Bravo 1.6 Mjet Dynamic Plus 2008 Model 29.700 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 63642817
Mercedes - Benz E 200 1995 Model 22.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 63663696
adam isyan etmiş artık :D
ya hoşuma gidiyor W124 ve W210'lar fiyatlarıda cazip km de pek sorun etmez düzgün kullanılıp bakımları yapılmışsa bu araçlar bizi gömer de. satmak istesek kaçta giderler bizden sonra ? :D
Hani aldın ama evlilik yapmak gibi birşey mi olur?
ya iyide bu topik bence anlamsız kimiside ben gibi geyik yapıodur olamazmı? mesela fn2 ye 75.000 fiyat yazdım başlığıda ötv zammı arabamı satmak istemiyorum sırf geyik olsun diye. millet yok 100bin diye mesaj atıo onlarlada kafa yapıom relax olmak lazım yalancılara bulaşın bence :D
yardırın o zaman :D
İŞ İÇİN DÜZMÜŞTÜM TEKE GİBİ OLDU :)
BMW / 5 Serisi / 5.25i / BEYAZ BALİNA ÇOOKK FARKLI sahibinden.com'da - 61895172
beni 2'ye bölen birkaç ilan :)
renk değişiminden dolayı komple boyalı... bu ne demek? motor değişiminden dolayı motoru değişik araba gibi..
linkini bulamiycam bir de şöyle bir ilan vardı, bayandan corsa.. ilanın en altındaki notta; birkaç tane ceza çıkabilir.. :p 5.000 tl lik ceza da çıkabilir 64 tl lik de tamamen şans.. aradım buldum http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eyword=sunroof
en bombası da ; 1 kaç parçasında boya var.. yazılı ilan..
namuslu tüketiciyi kandırmayalım. expertiz raporlu ilan zorunlu hale gelsin.
adeta yer uçağı :D