bende dun aldım one x daha tam olarak nimetlerinden yararlanamadım firsatım olamdı
şimdi bu yaptıklarınla ne faydasını goruceksin :D
Printable View
hahahah yapma ya :D
peki tavsiye edebiliceğin şu kesinlikle olmalı dediğin bir program varmı
ayrıca ayar vs tavsiyeside alabilirim eğer kullanıyorsan byağıdır ben hazıra konmuş olurum :D
benim de daha çok yeni .. ilk defa bugün kurcalama bişeyler yapma fırsatım oldu .. hayatımda ilk defa custom rom yükledim :) beğenilen bi rom .. bakıcaz artk bi kaç gün kullanalım da hayırlısıyla ..
asllında ben klasik kullanıcıyım yapmak istediğim tek şey işlemcinin hızına faln mudahale edip pil suresini uzatmak :)
gerçi şuan gozlemlediğim kadarıyla iphone4s gibi akşamı gorememe durumu soz konusu değil :)
Go LauncherEx'i dün itibariyle kaldırdım.
Farklı temalar vs çok güzel görünüm ve kullanıma sahipti ama ram kullanımından sanırım şarjı sömürüyordu resmen.
3gündür deniyorum , sabah evden %100 şarjla çıkmama rağmen gece yatarken %40'ları buluyordu , totalde 24-25 saat gidiyordu.
Orjinal haliyle 1.5günü gördüğüm için kaldırdım.
Sabah %86 şarjla çıktım şu anda %71,bariz farketti.
Blackmart in kendi websitesi var mi? Google dan biraz baktim ama sonuc bulamadim, yalniz facebook sayfasi var.
Blackmart kullanan arkadaslar rica etsem blackmart uygulamasinda yer aliyorsa bakabilirler mi?
Programi orjinal kendi sitesinden indirmek istiyorum.
Özgür abi, bende çok ama çok ciddi bir şekilde WiFi ve 3G' siz kullanımda 1.5 Gün' ü rahat devirebilceğime inandım. Hatta 2' e bile gider. Ama WiFi ile 3G açık olunca o zaman şarj yalan oluyor :( Sadece kullanmak istediğimiz zamanda açıp işimizi görüp kapatınca " Ne diye aldım lan ben bu 1.500 Milyarlık telefonu ! " diyorum kendi kendime garip bir olay bu telefonun şarjı :D
Valla benim 3g devamlı açık onu aç kapa uğraşmıyorum bide gerek yok zaten tüm gün whatsapp kullanıyorum 3g dursun.
Wifi'de işyerinde kapalı bağlantı iyi olmadığı için , evde açık birtek
Telefonda şuan Tema falan yok, WiFi nedense çok yavaş illet geçiriyorum yavaşlığından turkcell' in 1GB' ı 9TL olan kampanyasına dahil oldum. Kazıkladılar mı ne yaptılar çözemedim :D
Turkcell 1 gb interneti 9 tl ye mi veriyor ? Öyleyse hemen atlamayı düşünüyorum :D
Valla bana cepten SMS olarak geldi :D Bende kıramadım ve kabul ettimde Kazıklıyorlar beni HIZ yok :D
androidde ana ekran için pil omrunu gosteren hesaplayan widget tavsiyesi alabilirmiyim ?
https://play.google.com/store/apps/d...HRlcnlsaXRlIl0.
bunu kullanıyorum ben memnunum
güzelmiş tamamdır indiriym hemen bunu
ayrıca tecra 3 için oyunları nerden bulabilirm şole crackli falan direk yükle çalıştır cinsinden storede paralı :D
onex inceleme videolarına bakıyorum millet gta falan oynuyor :D
kanka paralı oyunların direk apk sını bul telefona at kur.
oyun ismi.apk diye arat google da
yada yesilcin.com'a bak
google playden birşey indirirken
bu izine sahip bir uygulama telefon numaranıza çağrılarına ulaşılabilir o anki sürmekte olan çağrıyı belirleyebilir vs vs bi dalga çıkıyor ekranda
kabul et ve indir mi diyoruz buna.sakat bişey olmasın.cahilliğe verin 6 yıldır k750 kullandıktan sonra ilk defa akıllı telefon ve android kullanıyorumda:)
Programların erişim izni istediği yerleri söylüyor.
Genelde ben indirme sayısı ve yorumlara bakarak indiriyorum.Az indirilmiş ya da hiç yorum olmayan programı indirmiyorum
indireceğim de angry birds instagram falan.öyle saçma sapan şeyleri indirmem zaten.whatsapp veya facebook zaten var makine içinde gelen.onların güncellemelerindede soruyor aynısını.acaba ayarlarda yanlış yaptığım bişey mi diye sordumda:)herkeste öyleyse sıkıntı yok
htc telefona rom yüklicem de. detaylı olarak nereden bakarak halledebilirm? biraz da çekiniyorum açıkcası bi sakatlık olur diye ama resimli olarak görebileceğim bir site var mı?
1-2 çok detaylı android forumu ve donimhabere bakabilirsin
şu DLNA nasıl kullanılıyor yapamadım one x de ya
bende bunu kullanıyorum pil için
https://play.google.com/store/apps/d...XR0d2lkZ2V0Il0.
Az once advanced task killer i denemek icin indirdim ayarlarini yaptim fakat arkada calisan programlari kapatmiyor.ekran kilitlendiginde kapatmasi icin ayarladim 0 apps killed yaziyor
Benim notte kendi kendine 1gb neti yedi 20 gunde arad turkceli dedim napiyor kardesim bu alet.denilen sey androditelefonlar surekli internet ile etkilesim halinda,bitirebilir.
Ee dedim napicaz?
Size 4gb daha yasliyalim ayda 40 tl daha odeyin dediler,dedim lanet olsun tamam.
Birde iphone paketinden 1gb var toplamda 5gb net kullaniorum sanki adsl anasini satim
Abi ne yaptın sen öyle ya ? 7/24 Full Internet Paketinimi kullanıyorsun ne yapıyorsun ? 1 Gb net var bende hızı rezalet dışarıda arkadaşlarıma bişey göstermek için açıyorum resmen rezil oluyorum hızı yüzünden. Birde sürekli net paketim açık değil, ama açık olsa bile bitiremez 1Gb paketi hiç sanmıyorum. iPhone4' de 250mb paketim vardı sabah akşam net açık gezerdim oyundur videodur cart curt 250mb bitmiyordu o nasıl bitti :) Hayret ettim açıkcası.
şu android i oldum olası anlayamıcam iphonun yanına aldım bitane android Htc wildfire mesela bildirimleri tek tek nerden ayarlıyoruz bundan bildirim gelsin bundan gelmesin veya bildirim seslerini bide özel zil sesi yapamıyozmu?
Kaan abim, kişiye özel zil sesi yapmak için sadece şarkıya giriyorsun ayarlarından YAP' a basarak seçiyorsun. Bende şuan öyle yani rehber' e girip öyle bir özellik vermemişler. Bildirim sesleri her halde programın içinden seçiyorsun abi, whatsapp bende farklı sms farklı çalıyor abi :)
bugün itibari ile iphone4 ümü satıp galaxy s2 almış bulunuyorum :D
ilk sayfadan itibaren detaylı bir inceleyeceğim fakat , sizin önerdiğiniz bunu yükle kesin olmazsa olmaz dediğiniz bir uygulama var mı ?
abilerım kardeslerım bnıse sorcam dun dogum gunumden dolayı aılem bana galaxı ace modelını aldılar ama su batarya sorurnunu bı turlu anlamıyorum 17 saat sarjda kaldı ve 1 saat 40 dakıkada 95 duzeyıne geldı anlamıyorum daha 0 telefon neden bole bısey yapar yardım edermısınız
Xperia s gün içinde wifi whatsapp falan açık arada face arada twitterla saatte %4 pil yiyiyordu. Telefon güncelllemesi var diye uyarı geldi, dün gece yaptım güncellemeyi ve aynı kullanımla %2 ye düştü saatlik tüketim
Beyler 3 gun once ics e gectim sarj cok kötü bi duruma gekdi sistem guc tasarrufunda kullanmama ragmen 1 gun yetmiyo ics e gecmeden once bu sekikde degildi ne yapmam lazim tel galaxy note
hocam rom indirmeden önce ve indirdikten sonra bütün wipe seceneklerini uygulamanız gerekiyor..
uzuuun süredir n73 kullanıyordum, bugün samsung galaxy w aldım bilmiyorum iyimi ettim kötümü.(fiyat/performans olarak) ilk defa android kullanıcam rom-root falan ne acaba anlamadım ?
yıllarca n73'ten sonra sonra bi acaip geldi sudan çıkmış balıga döndüm.. neyi nerden indirmem gerek dogru düzgün bilmiyorum bi yardımcı olabilicek varmı ? :D
dedıklerı gıbı 10 saat sarj et :D uygulamaların ucretlılerı de var ucretsızlerıde ama androıd market genellıkle ucretsız yukle sıl begenmedıgınde ben ole yapıyorum. benm telefonun batarya sorununu asım yuklıcem bende
galaxy note da sarj problemıne bı cozumu olan varmı acaba 1 gun gıdıyo gıtmıyo ya ıphone daha fazla gıdıyodu
Arkadaşlar bi sıkıntım var. Bi ara Wildfire S almıştım ingiltereden bikaç app yükliym dedim hafıza dolu fln demeye başladı anlamadım asıl sorum şu. Ben app lerin çoğunu SD karta aktaramıyorum peki başka bi yolu varmıdır yüklerken fln seçebiliyomuyuz nereye yükleyeneceğini ?