ya cok alıştım telefona telefon kullandıkça kuculduayfonn elıme aldım bugun dedım nasıl kullanmışım bunu o derece
![]()
nerdeyse 1 aydır kullanıyorum ve aşırı memnunum s kalem tamamen hayat kurtarıcı şarzının hesaba katmıyorum bile
Samsa
ben 1 i de çok beyenerek aldım ama 2 yi kullanmaya başlayınca gerçekten ayrı bir dünya olduğunu ilk kullanımdan itibaren hissettiriyor. duvar kağıdını siyah zemin olarak ayarladım menü ve ana ekran çok daha şık duruyor.
Ofisteki pc kiese bağlandı bende bağlamışten 4.1.2 ye geçiş yaptım çok deneme fırastım olmadı ilk fark ettiklerim mürekkep efekti ve ana uygulama penceresine multi screen için bir buton eklenmiş gibi bakalım başka ne değişiklikler var kullandıkça yazarım buraya
![]()
eve gidince bende bir güncelleme deneyeyim bakalım. ayarlardan yapıyorum gelen bir güncelleme yok diyor. kies ten hallederiz herhalde.
şimdi deniyorum ama kies şöyle bir hata veriyor. özelleştirilmiş bir sürüm kullanıyorsun falan filan diyip yapmıyor. s3 te yaparken hiç yedek aldırtmadı direk üzerine kurdu. nete 2 için yedek vs. aldım bütün adımları uyguladım ama genede yamadı. siz nasıl yaptınız direk takıp yönlendirmeyi mi takip ettiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)