Aynen çıktı:D
nfs most wanted bile var 12 TL :D
Printable View
6.0.1 umarım hücresel bağlantı sorununu çözer.
Yüklüyorum şimdi...
ip5 bulunmaz hint kumasi gibi oldu.
5 icin update yapan var mi? vakit kaybina deger mi?
6.0.1 yaptım fakat hucresel baglantı yanı E acıyorum cıkmıyor acılmıyor nede 3g acıl yardım ınternete baglanamıyorum gerı yuklemede yaptım olmadı baska bole sorunu olan varmı keske yuklemeseydım
izmirde aypondan anlayan buluşup tanışmak isteyen varmı :D
2 düzine kullanıp içine mp3 atamayan yedekleme yapamayan nadir insanlardanım ank :(
vakit kaybı yok en fazla 10 dk. zaten herşeyi telefon yapıyor. telefon üzerinden güncelle de masanın üzerine bırak, 10dk sonra git masanın üzerinden al telefonu kullanmaya başla :)
geri yükleme yaparken ayarlarını geri yüklüyorsan bunu yapmanın hiç bir faydası olmaz. temiz restore yapmalısın.
Restore yaptıktan sonra tel rehberinin otomatik olarak geri yüklenmesi için icloud yedeklemenin açık olduğundan emin ol. Bunu kontrol etmenin yolu www.me.com dan apple kullanıcı ismini ve şifreni yazdığında rehber kısmında kişilerini görürsen yapmışsın demektir.
sonra restore yaparken new iphone olarak restore yapman gerekir. yedeklerini geri yüklersen önceki tüm ayarlarını, küçük sistem dosyalarını, birbirini ters tetikleyen protokolleri geri yüklemiş olursun, yani aslında hiç bir şey yapmamış olursun.. Yedekleri geri yükleme durumu bazı durumlar için faydalı ancak en doğrusu temiz restore dediğimiz yedekleri almayarak new iphone seçeneği üzerinden yapılan restore işlemidir.
Data ile ilgili yani Edge ya da 3G ile ilgili herhangi bir sorun yok. Aksine WiFi çekim gücü biraz daha iyileştirilmiş durumda.
Ancak bu yeni sürümde bile hala bug var. Özellikle notification center kısmında..
6.1 beta çıktı. Tahminim 3 beta dan sonra 6.1 Final çıkacaktır. Şubat ikinci yarısı, mart ilk yarısı aralığında çıkacağını tahmin ediyorum. Bu zamana kadar 6.0.2 çıkar mı bilmiyorum. Çıkadabilir, çıkmayadabilir.
Paşam yine saçma bir soru takıldı aklıma Steve reisin ilk Iphonu sundugu keynoteda var olmasına rağmen Visual Voicemaili bir türlü aktif edemedim sanırım opratörden kaynaklanıyor :(
How to use Visual Voicemail on iPhone - YouTube
İos 6.0.1 yükledim pek bir fark göremedim. Belli bariz farklar var mıdır? ayfon 4s telefon
Teşekkürler 2-3 sayfa arkada bütün bilgiler varmış önceden bakaymışım sağolun :)
Bende ipad 3 var whatsapp uygulaması yok nerden nasıl indiricem bilen varmı
Merhaba abilerim arkadaşlarım dün itibariyle 4s ime kavuştum yalnız iphone la ilgili pek bir bilgim yok. ilk başta yapmam gereken bişeyler varmı? ve apple store hesabı nasıl abilirim?
5 kullanan arkadaşlar , kasada boya atma problemi yaşıyormusunuz ?